Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://www.forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://www.forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Bramka od 999 lvl? (http://www.forum.tibia.pl//showthread.php?t=167947)

ErAgOg 17-03-2008 21:16

Co do tej mapy banuty na ots, to kiedyś doszło do dość słynnego wykradnięcia oryginalnej mapy tibii. Chyba na 7.7 było. Poszukajcie na google.pl/ konkurencyjnej stronce. Ale tamta mapa to niestety sama mapa, bez żadnych akcji i innych skryptów.

Erhion 18-03-2008 15:05

Znowu ktoś to wałkuje, bo myśli, że znalazł coś nowego, znowu ktoś inny wymyśla głupie teorie, i znowu i znowu.

A wystarczyło poszukać na forum.

Amin 25-03-2008 15:27

Cytuj:

Co do tej mapy banuty na ots, to kiedyś doszło do dość słynnego wykradnięcia oryginalnej mapy tibii. Chyba na 7.7 było. Poszukajcie na google.pl/ konkurencyjnej stronce. Ale tamta mapa to niestety sama mapa, bez żadnych akcji i innych skryptów.
To była mapka z 7.8 mam ją zajmuje około 70 mb ( Mapy OTS około 10mb więc widać jaka różnica) jest Tiquanda ale nie oglądałem banuty spojrzę dziś i powiem co nieco ;)







Ok popatrzyłem i tam nic nie ma ta bramka lvl nie ma wpisanego 999 lvl ale to sama mapa bez spawnów tak samo Teleport nie ma wpisanego miejsca gdzie ma teleportować.

Michulek 25-03-2008 19:20

Czy może mi ktos powiedziec gdzie te dzwi wogóle są, wiem że na banucie ale gdzie dokladnie? (LOL) albo odeslac do innego tematu ( szukałem na forum ale nic nie znalazlem)

Filipek 25-03-2008 22:26

Ech...
No więc tak xD Kolego up... Owe drzwi znajdują się w miejscu, w którym kończy się Banuta Quest :)
Pozdrawiam ;)

ozahalski 26-03-2008 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [email protected] (Post 1956671)
Za tp jest pokoik z tabliczką:

Game Over
Thanks for money.

You CipSoft Team.


Kocham takie teksty ^^

Zalgadis 26-03-2008 21:32

A ja kocham archeologów.

Spoilerek 29-03-2008 20:35

ja tez was kocham ;>
@topic
nawet jak by ktoś wbil ten 999lvl<smiech> to wątpie czy by coś było w tym tp ;p

kapi4572753 30-03-2008 10:55

jak ktos bnedzie miec 998lvl to pewnie wtedt cipy benda myslec co z ta bramka i co za tym teleportem powino byc

Naruto_Norbi 06-04-2008 10:13

a może ta bramka jest tylko dla jaj ?
ludzie z cipsoftu pewnie śmieją się że rozgryzamy taki głupi temat...

Jazonik 06-04-2008 16:04

;p
 
Jak sie wejdzie w tp to pewnie jest tabliczka i pisze : Jestes druga osoba po Chuck Norrisie ktora przeszla tibie xD

Paciozek 07-05-2008 20:55

ha
 
lol jak to czytam to.....
nie slyszeliscie kiedys w tibi starej byl bug i kilka kolesi mialo lvle 500+
najwiekszy byl 847 podajze nicku nie pamietam wtedy wymyslono ta bramke, lecz jak cipsoft sie dowiedzial o tym odrazu zrobil restart ^^
tak samo jak ferumbras (podobno tam expil) jak ktos pamieta jaki ferumbras mial lvl napisac plz :> sa screeny jak ten loko sie tam wcina ^^
odp. szybko plz

mc200 07-05-2008 21:40

@up Idz pisac bajki.

Marchewki 07-05-2008 22:05

ulala bajki wybacz ale to co on pisze to nie bajki , ferumbras potoworek zrobiony na cześć starego GMa który zabijał ludzi na tibi, to z lvl że był bug to też prawda był jeszcze taki bug że itemy miały inne nazwy i inną obronę np. na chain armor pisało magic plate armor arm .... itp dużo takich wpadek było;)

Itachi 07-05-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2045120)
ulala bajki wybacz ale to co on pisze to nie bajki , ferumbras potoworek zrobiony na cześć starego GMa który zabijał ludzi na tibi, to z lvl że był bug to też prawda był jeszcze taki bug że itemy miały inne nazwy i inną obronę np. na chain armor pisało magic plate armor arm .... itp dużo takich wpadek było;)

i 2up...

niesamowite pojecie o sprawie mueheh :D

--Cienius-- 30-11-2008 16:46

jak ktos zdobedzie 999 lvl to wejdzie w teleport i zresetuje sobie lvl jak w mu :D

Dexters 30-11-2008 17:33

Nalepiej na Tibia Earth zlookac cotam sie toczy :evul: morze jest to superhiper monster co wali po 333k ;P

traws16 30-11-2008 17:47

i tak się nie dowiecie co tam jest/będzie/nie będzie więc się nie podniecajcie -.^

JechaczNakonny 30-11-2008 17:49

Po pierwsze sprawdźcie datę XD archeolodzy..

Simba_Knight 30-11-2008 18:13

mowimy wam stanowcze nie...


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08.

Powered by vBulletin 3