Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://www.forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://www.forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Bramka od 999 lvl? (http://www.forum.tibia.pl//showthread.php?t=167947)

Sasukekeuhn 05-03-2008 01:12

Bramka od 999 lvl?
 
Znalazlem taki screen tutaj na forum z banuty
http://img260.imageshack.us/img260/701/uo0322sr0.jpg
czy to jest prawda? co sie może kryć za tymi drzwiami?czy to tylko ozdoba?

JechaczNakonny 05-03-2008 01:48

o ile sie nie myle to cos z banuta quest albo cos takiego, jak masz taki mloteczek to klikasz na niego i na drzwi i nie obowiazuje Cie to.. jakos tak to bylo poszukaj na forum to znajdziesz..

Rybzor 05-03-2008 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 1939820)
o ile sie nie myle to cos z banuta quest albo cos takiego, jak masz taki mloteczek to klikasz na niego i na drzwi i nie obowiazuje Cie to.. jakos tak to bylo poszukaj na forum to znajdziesz..

Ta, bullus shitus, jak to mówi jeden zacny człek : P.

Drzwi są dla beki, nie da się do nich wejść, ani pomacać ich. Odbieraj to zjawisko na tej samej zasadzie co ghoul na rooku.

@down
No właśnie.

Filipek 05-03-2008 09:02

Hah Ryba to nie jest ściema ;P Musisz tylko wbić 999 lvl i pójść oblookać :))

Władca Ciemności 05-03-2008 10:20

jak ktoś wbije 998 lev to pewnie i tak zmienią liczbę na bogatszą o jedną 9tkę.

raven 05-03-2008 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Władca Ciemności (Post 1940005)
jak ktoś wbije 998 lev to pewnie i tak zmienią liczbę na bogatszą o jedną 9tkę.

watpie ze ktos wbije 998lvl :|

Agnus 08-03-2008 13:38

Nie da się czasem ściągnąć banuty pod ots'a?
Wtedy by ktoś wbił na mapce harem z 999lvlem i zlookał ten tp.
Ja domyślam się, że chyba się nie da, ale pewien nie jestem.

mc200 08-03-2008 13:40

OMG, bylo to 1000 razy, przeciez mozna rozwalic te drzwi jakims mlotkiem i za tp sa serpent spawny...

Cytuj:

Nie da się czasem ściągnąć banuty pod ots'a?
Wtedy by ktoś wbił na mapce harem z 999lvlem i zlookał ten tp.
Ja domyślam się, że chyba się nie da, ale pewien nie jestem.
HAHAHAHAHAA, nawet jesli nie daloby sie ich rozwalic, to skad ktos mialby wiedziec co tam jest i dac to na ots, mapki na otsie tez robia LUDZIE!!!

Duke Dran 08-03-2008 13:41

Może dzieci moich dzieci kiedyś odkryją ten sekret xD.

N_Exequter 08-03-2008 13:45

@3 up

Owned. Widać, że nie masz pojęcia o tematyce OtServ.
Skąd ściągniesz Banute? Musiałbyś zdobyć mapkę CipSoftu
(99,9% niemożliwe) a z nią wszystkie "actions" i wszelkie skrypty
mapy. Jeżeli by Ci się to udało (co jest nieosiągalne), sprawdziłbyś
mapkę i zobaczyłbyś, że tam tak naprawdę jeszcze nic nie ma. ;)

Zamieszczam bardzo stary screen, z mojego chara (jeszcze przed namelockiem i 57 levelek :D)

http://i158.photobucket.com/albums/t...evelowa999.jpg

Agnus 08-03-2008 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez N_Exequter (Post 1941142)
@3 up

Owned. Widać, że nie masz pojęcia o tematyce OtServ.
Skąd ściągniesz Banute? Musiałbyś zdobyć mapkę CipSoftu
(99,9% niemożliwe) a z nią wszystkie "actions" i wszelkie skrypty
mapy. Jeżeli by Ci się to udało (co jest nieosiągalne), sprawdziłbyś
mapkę i zobaczyłbyś, że tam tak naprawdę jeszcze nic nie ma. ;)

Ehh... przecież napisałem, że uważam, że się nie da tylko nie jestem na 100% pewien...
Czytaj ze zrozumieniem.


Jak gram na otsach to na pvp-enfo pod 7.6 :)

Fure 12-03-2008 15:51

Było 10000 razy ... wystarczy szukać. Nie da sie ich ani rozwalić, ani wejść za nie w żaden inny "magiczny" sposób... to nie podlega dyskusji.

Pozdrawiam
Fure

Juhhhhy 16-03-2008 21:04

Ta bramka poprostu jest zrobiona zeby motywowac zeby gracze zdobywali coraz to nowe lvle w celu osiagniecia przejscia przez nia, chociaz w praktyce jest to nie mozliwe..

Jucha Furora 16-03-2008 22:26

Prawdopobodnie to zachcianka jakiegoś członka Cipsoftu,możliwe,że Knightmara.

Rohas 16-03-2008 22:33

Cytuj:

Prawdopobodnie to zachcianka jakiegoś członka Cipsoftu,możliwe,że Knightmara.
A moze zwykle urozmaicenie gry? Taki gratisbezuzyteczny jakby.
Cytuj:

chociaz w praktyce jest to nie mozliwe..
Czy ja wiem... Ta gra sie robi coraz latwiejsza, a co za tym idzie - coraz latwiej wbija sie lvle. Kiedys niemozliwe bylo osiagniecie 300lvl'a a teraz? Wydaje mi sie, ze predzej czy pozniej ktos ten 999lvl zdobedzie, ale ta gra stanie sie wtedy juz jednym wielkim OTS'em:)
Cytuj:

Może dzieci moich dzieci kiedyś odkryją ten sekret xD.
Ja sie tam modle, zeby moje dzieci nigdy w Tibie nie graly:D

Verte 16-03-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran (Post 1941132)
Może dzieci moich dzieci kiedyś odkryją ten sekret xD.

Buahahhaha, rozwaliłeś mnie tym ;>

@Topic
Zdradzić Wam tajemnicę? UWAGA SPOILER!
Ukryty tekst:
Za tymi drzwiami nie ma KOMPLETNIE NIC
Dlaczego? Po co mieliby wrzucać COKOLWIEK za tym teleportem, skoto i tak nikt w niego nie jest w stanie wejść? Jeśli jakiś gracz będzie miał lvl zbliżony do takiego jak na bramce, wtedy CipSoft prawdopodobnie cos z tym zrobi. Jak na mój gust mają jeszcze kilka ładnych lat.

Saints 16-03-2008 23:30

a wg mnie jest to nie dokończony projekt...
jak wymyślą następne miejsce (może jakiś quest) to zmienią to wymaganie ja jakiś normalny lvl :)

[email protected] 17-03-2008 17:10

Za tp jest pokoik z tabliczką:

Game Over
Thanks for money.

Your CipSoft Team.

Miki^^ 17-03-2008 19:42

Nieeeee... Za drzwiam stoi Chuck Norris zakur*** ci z UE.


23:14 Chuck Norris [999]: I po Ch*** ten lvl wbijałeś?? :evul: :evul:

Kijos 17-03-2008 20:08

@up ja Chucka zabiłem prawym sierpowym z lewej ręki, i teraz mam jacketa na mainie, zazdroscic mi teraz !

ErAgOg 17-03-2008 21:16

Co do tej mapy banuty na ots, to kiedyś doszło do dość słynnego wykradnięcia oryginalnej mapy tibii. Chyba na 7.7 było. Poszukajcie na google.pl/ konkurencyjnej stronce. Ale tamta mapa to niestety sama mapa, bez żadnych akcji i innych skryptów.

Erhion 18-03-2008 15:05

Znowu ktoś to wałkuje, bo myśli, że znalazł coś nowego, znowu ktoś inny wymyśla głupie teorie, i znowu i znowu.

A wystarczyło poszukać na forum.

Amin 25-03-2008 15:27

Cytuj:

Co do tej mapy banuty na ots, to kiedyś doszło do dość słynnego wykradnięcia oryginalnej mapy tibii. Chyba na 7.7 było. Poszukajcie na google.pl/ konkurencyjnej stronce. Ale tamta mapa to niestety sama mapa, bez żadnych akcji i innych skryptów.
To była mapka z 7.8 mam ją zajmuje około 70 mb ( Mapy OTS około 10mb więc widać jaka różnica) jest Tiquanda ale nie oglądałem banuty spojrzę dziś i powiem co nieco ;)







Ok popatrzyłem i tam nic nie ma ta bramka lvl nie ma wpisanego 999 lvl ale to sama mapa bez spawnów tak samo Teleport nie ma wpisanego miejsca gdzie ma teleportować.

Michulek 25-03-2008 19:20

Czy może mi ktos powiedziec gdzie te dzwi wogóle są, wiem że na banucie ale gdzie dokladnie? (LOL) albo odeslac do innego tematu ( szukałem na forum ale nic nie znalazlem)

Filipek 25-03-2008 22:26

Ech...
No więc tak xD Kolego up... Owe drzwi znajdują się w miejscu, w którym kończy się Banuta Quest :)
Pozdrawiam ;)

ozahalski 26-03-2008 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [email protected] (Post 1956671)
Za tp jest pokoik z tabliczką:

Game Over
Thanks for money.

You CipSoft Team.


Kocham takie teksty ^^

Zalgadis 26-03-2008 21:32

A ja kocham archeologów.

Spoilerek 29-03-2008 20:35

ja tez was kocham ;>
@topic
nawet jak by ktoś wbil ten 999lvl<smiech> to wątpie czy by coś było w tym tp ;p

kapi4572753 30-03-2008 10:55

jak ktos bnedzie miec 998lvl to pewnie wtedt cipy benda myslec co z ta bramka i co za tym teleportem powino byc

Naruto_Norbi 06-04-2008 10:13

a może ta bramka jest tylko dla jaj ?
ludzie z cipsoftu pewnie śmieją się że rozgryzamy taki głupi temat...

Jazonik 06-04-2008 16:04

;p
 
Jak sie wejdzie w tp to pewnie jest tabliczka i pisze : Jestes druga osoba po Chuck Norrisie ktora przeszla tibie xD

Paciozek 07-05-2008 20:55

ha
 
lol jak to czytam to.....
nie slyszeliscie kiedys w tibi starej byl bug i kilka kolesi mialo lvle 500+
najwiekszy byl 847 podajze nicku nie pamietam wtedy wymyslono ta bramke, lecz jak cipsoft sie dowiedzial o tym odrazu zrobil restart ^^
tak samo jak ferumbras (podobno tam expil) jak ktos pamieta jaki ferumbras mial lvl napisac plz :> sa screeny jak ten loko sie tam wcina ^^
odp. szybko plz

mc200 07-05-2008 21:40

@up Idz pisac bajki.

Marchewki 07-05-2008 22:05

ulala bajki wybacz ale to co on pisze to nie bajki , ferumbras potoworek zrobiony na cześć starego GMa który zabijał ludzi na tibi, to z lvl że był bug to też prawda był jeszcze taki bug że itemy miały inne nazwy i inną obronę np. na chain armor pisało magic plate armor arm .... itp dużo takich wpadek było;)

Itachi 07-05-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2045120)
ulala bajki wybacz ale to co on pisze to nie bajki , ferumbras potoworek zrobiony na cześć starego GMa który zabijał ludzi na tibi, to z lvl że był bug to też prawda był jeszcze taki bug że itemy miały inne nazwy i inną obronę np. na chain armor pisało magic plate armor arm .... itp dużo takich wpadek było;)

i 2up...

niesamowite pojecie o sprawie mueheh :D

--Cienius-- 30-11-2008 16:46

jak ktos zdobedzie 999 lvl to wejdzie w teleport i zresetuje sobie lvl jak w mu :D

Dexters 30-11-2008 17:33

Nalepiej na Tibia Earth zlookac cotam sie toczy :evul: morze jest to superhiper monster co wali po 333k ;P

traws16 30-11-2008 17:47

i tak się nie dowiecie co tam jest/będzie/nie będzie więc się nie podniecajcie -.^

JechaczNakonny 30-11-2008 17:49

Po pierwsze sprawdźcie datę XD archeolodzy..

Simba_Knight 30-11-2008 18:13

mowimy wam stanowcze nie...


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03.

Powered by vBulletin 3