Na jakim świecie grać? Jest sens?
Cześć.
Na jakim świecie grać? Zamierzam zostać Rookstayerem. Chciałbym móc pójść z kimś na Mino Hell, pisać z ludźmi i pomagać newbie. Będę grał max godzinę dziennie, na spokojnie. I na koniec pytanie. Jest sens wracać? Pozdrawiam, Anekito. |
Lista serwerów z największą ilością rookerów online w ostatnim miesiącu:
Antica PVP 366 Calmera Non-PvP 358 Secura Non-PvP 342 Umera PVP 338 Luminera Non-PvP 329 Iona PVP 325 Justera PVP 324 Pacera Non-PvP 321 Astera Non-PvP 310 Harmonia Non-PvP 290 Co do zostawania rookerem, by pomagać newbie, to jest to niemożliwe, bo na rooku nie ma już nowych graczy. Rozpoczynają grę w dawnport, a jedyni, którzy przejdą na rook, to osoby z postaciami na mainie (bez mainchara nie da się teleportować na rook). |
Cytuj:
Jest jakaś inna opcja na Rookgard? Będę grał albo na Antice (2x exp i liczba graczy), albo na Harmonii, jak ponad 10 lat temu :D Dzięki za odpowiedź. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzięki Tobie dalej nie wiem, jak się na Rooka dostać. Ale nabity post to przecież nabity post. Mimo wszystko, mogłem się pomylić. Grałem na Antice ponad rok temu i trolle dawały 40 expa. Teraz nie jestem już absolutnie pewien. Czy jest jakikolwiek sposób na dostanie się teraz na Rookgard? Znalazłem jedno stare konto i mam tam postać z 2lvl (w samouczku) na serwerze Nika. Nie ma go nawet w RookStat.net! I ja, mając drugi lvl, jestem jedynym, który nie ma profesji. link do świata: https://secure.tibia.com/community/?...r=vocation_asc link do postaci: https://secure.tibia.com/community/?...ulian+La+Vaifu Nika jednak odpada, byłbym tam jedynym Rookstayerem. |
Na Rook teleportuje Cię z Dawnportu NPC Inigo:
(jeśli masz postać na mainie lub pacc) hi > rookgaard > yes > yes |
Cytuj:
Co do tego expa x2, to przecież teraz jest więcej doświadczenia dla graczy z lvlem mniejszym niż 50. Mój błąd. Wybieram Anticę, bo tam jest największa szansa na stare itemy. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |