Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://www.forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://www.forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Vcam - Program twórcy BynaCam lecz zapisuje w .cam (http://www.forum.tibia.pl//showthread.php?t=215970)

Maciekxd 22-06-2009 20:34

Vcam - Darmowy program zapisujący w formacie .cam
 
Vcam to program stworzony przez twórcę Bynacama. Vcam posiada te same opcje co tibiacam i jest darmowy! W przeciwieństwie do Bynacam zapisuje w formacie .cam co ułatwia oglądanie ludziom używającym tibiacam tv

Download: http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=166504


Instrukcja:
1. Rozpakuj archiwum
2. Włącz tibię
3. Włącz plik recorder
4. Zaloguj się na postać
5. Gdy chcesz rozpocząć nagrywanie naciśnij "record"
6. Gdy chcesz skończyć nagrywanie kliknij "stop"
7. Kliknij file>Save as... i wybierz folder
8. Gotowe!


SS:
http://img142.imageshack.us/img142/1931/vcamss.png

Link zmieniony na oficjalny

Szkapa145 22-06-2009 20:39

poczekam aż będzie potwierdzony plik ;p

--Ogorek-- 22-06-2009 20:40

Oficialna i jedyna strona skąd bym ściągał :)
http://tibia.looki.de/forum/showthre...83#post2449583
skan z oficjalnej strony /\
http://virusscan.jotti.org/pl/scanre...c6e41e8c9f3ca1

Maciekxd 22-06-2009 20:49

<delete>
Nowy link w 1. poście ;)

Piio 23-06-2009 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciekxd (Post 2575484)
Ode mnie też możecie przeskanować jestem na forum już troche i nie jestem pr0 iwul haker xD ............Proszę o nie kasowanie tematu za . r a r, bo inaczej się tego wgrać nie da

-Czy ja wiem czy już trochę jesteś :P
-W Zip też chyba się da :P

Johanes19 23-06-2009 13:27

I mozna to odtwarzac zwykla tibiacam i wstawiac na tibiacam.tv?

Maciekxd 23-06-2009 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johanes19 (Post 2575972)
I mozna to odtwarzac zwykla tibiacam i wstawiac na tibiacam.tv?

To jest TYLKO do nagrywania
Do odtwarzania jest tibiacam tv
a na tibiacam.tv nigdy nic nie wstawialem to sam nie wiem ;)

Grycan 23-06-2009 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johanes19 (Post 2575972)
I mozna to odtwarzac zwykla tibiacam i wstawiac na tibiacam.tv?

Jeżeli masz premium na tibiacam.tv, to owszem możesz. Jeśli nie, to raczej nie.

Johanes19 23-06-2009 18:12

Ale, mi chodzi o to, ze jezeli nagram jakis filmik tym Vcam i jezeli wstawie to na tibiaca.tv(ofc jezeli mam premium) to bede mogl normalnie odtwarzac ten filmik przez zwykla tibiacam?
@Down
Tytki
Tylko teraz czy to jest na 1000000009% czyste itp??

Gostex 23-06-2009 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johanes19 (Post 2576249)
Ale, mi chodzi o to, ze jezeli nagram jakis filmik tym Vcam i jezeli wstawie to na tibiaca.tv(ofc jezeli mam premium) to bede mogl normalnie odtwarzac ten filmik przez zwykla tibiacam?

tak .

Maciekxd 23-06-2009 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johanes19 (Post 2576249)
Ale, mi chodzi o to, ze jezeli nagram jakis filmik tym Vcam i jezeli wstawie to na tibiaca.tv(ofc jezeli mam premium) to bede mogl normalnie odtwarzac ten filmik przez zwykla tibiacam?
@Down
Tytki
Tylko teraz czy to jest na 1000000009% czyste itp??

Ja używam
Jak nie wierzysz mojemu rehostowi to ściągnij z oryginalnej strony:D

@Down
Twórca sobie zrobił reklame, żeby ludzie wiedzieli, że używany jest jego program ^^

neopostman 24-06-2009 00:19

Pięknie działa, zapisuje w formacie.cam, tylko gdy otwieramy filmik pokazuje się chwilowy komunikat
Cytuj:

22:58 Jeremic [1337]: Recorded using VCam
\o/

kuremetesisi 24-06-2009 09:36

ktory link wybrac na looki.de, bo jest piec i nie wiem czy to obojetne czy nie.

bros 24-06-2009 11:06

Świetny program, ściągłem i używam.

Rozenix 24-06-2009 11:16

Używam do nagrywania Vcam a do odtwarzania TibiCamTv, tylko nie wiem dlaczego przy odtwarzaniu film często nie idzie płynnie mimo, iż tibia mi nie laguje i nie przycina.

BingooCola 24-06-2009 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuremetesisi (Post 2576883)
ktory link wybrac na looki.de, bo jest piec i nie wiem czy to obojetne czy nie.

Ja pobrałem wersje 5.Śmiga dobrze póki co ;P

Grycan 24-06-2009 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuremetesisi (Post 2576883)
ktory link wybrac na looki.de, bo jest piec i nie wiem czy to obojetne czy nie.

Pierwszy link to jest wersja pierwsza podstawowa, kolejne, to są z poprawieniem bugów, i innych problemów, które znalazły osoby używające program. Więc obojętnie którą ściągniesz, i tak będzie działać. B)

szafus 24-06-2009 15:03

A czy tym programem mozna nagrywac na otsie z wlasnym klientem? ;d
Jak probowalem to same debugi byly xd

Grycan 24-06-2009 22:47

@up

Nie, nie idzie. Ten program jest stworzony, aby go używać z oryginalną Tibią. Tylko i wyłącznie.

ruszka 24-06-2009 22:55

Świetny program. Polecam :cup:


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03.

Powered by vBulletin 3