Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2008, 18:49   #427
YugoPL
Użytkownik Forum

YugoPL's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Thais

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pachu
Profesja: Knight
Gildia: (Brak)
Świat: Luminera
Poziom: 50
Skille: 68/68
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CycuRookslayer Pokaż post
@up

Screen ??
Wtedy screena nie zrobiłem bo ja nie gram na rooku.To było po prostu expienie jak to zobaczyłem.

Rozwijajcie dalej ten temat ja postaram się dotrzeć w to miejsce najszybciej jak potrafię bo szczerze zapomniałem drogi ale mam 2 podejrzenia gdzie to widziałem.

1.Najgłębsze podziemia z ratami.Wejście jest włazem kanalizacyjnym znajdującym się w centrum obok sklepu Obi.

2.trudno mi to wytłumaczyć to jest miejsce gdzie są skrzyżowane drogi do drabinki na skeletony(skelety obok questu na list jakiegoś kapitana) z wejściem na trolle.Trzeba pójść drogą przez trolle później przez chmarę poison spiderów i jak najgłębiej można.

To moje najprawdopodobniejsze przypuszczenia.Oczywiście wierzyć mi nie musicie postaram się odnaleźć tą skałę ale nie będę znikał SoF'a z tym sobie poradzicie sami(bo jak już mówiłem jestem zbyt leniwy by latać po rooku za kawałkami ziemi).

Screena postaram się dodać jak najszybciej chyba że znajdę tę skałę na Tibia Earth.

@Edit:Wie ktoś co się dzieje z Tibian Earth?Gdy ją włączam to w przeglądarce pisze że zakończono wczytywanie strony ale Tibian Earth to Białe Tło i ten krzyż z czerwonych kropek ://Nic się nie dzieje jak zmieniam piętro albo przybliżam i oddalam mapę.

Ostatnio edytowany przez YugoPL - 24-06-2008 o 19:00.
YugoPL jest offline   Odpowiedz z Cytatem