06-07-2010, 12:53 | #1 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Dyskusje polityczne wszelakie
Druga tura wyborow zostala zakonczona, wiec dyskusja powinna sie przeniesc z tamtego tematu do watku o bardziej poprawnej nazwie Zapraszam do wymiany pogladow.
06-07-2010, 13:07 | #2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
Tamten temat był ładniejszy, ten jest brzydki. Ja chcę do starej piaskownicy!!!!
06-07-2010, 13:33 | #3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Też mi się wydaję, że tamten był ładniejszy
To, że druga tura się skończyła nie oznacza, że nie można miesiąc po zakończeniu dalej o niej dyskutować i komentować wyniki |
06-07-2010, 13:46 | #4 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
Tak wracając
Cytuj:
Z innych detali - zanim katole się dobrali do europy to zjawiska homoseksualne były równie normalne co heteroseksualne - przykładem jest starożytna grecja. I to bynajmniej nie ona wprowadziła 1000 lat ciemnoty i zabobonu do europy Zaraz pewnie jakiś trep wyskoczy z "Ale homoseksualizm jest nienaturalny!" Więc... Cytuj:
Przykład? Cytuj:
A potem tak jak KK zmienił Europę zabory zmieniły nas. I powstały takie organizacje jak ND i inne bzdety, które przekreśliły kulturalny dorobek dziesiątek pokoleń naszych przodków i do tego uznawały się za <sic!> patriotów czy prawdziwych Polaków. A nasze wspaniałe "Gośc w dom, Bóg w dom" jest niczym innym niż pustym sloganem. Sorka, ale ja tego nie zaakceptuję.
06-07-2010, 13:55 | #5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
Cytuj:
06-07-2010, 13:55 | #6 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
Nie wolno komentowac. Jak glosisz ze rzad lub prezydent zle pracuja to jestes nie-patriota i zdrajca narodu.
Cytuj:
Cytuj:
Co do przekonan i orientacji, oczywiscie wypada tolerowac rowniez te niekonwencjonalne. Jezeli chodzi o prawa do zwiazku lub adopcji to juz sprawa otwarta, pozostaje do ludu i rzadu aby zdecydowac. Co do narzucania swoich praw wiekszosci, chcialbym zebys dokladniej przedstawil o co ci chodzi, bo jakos nie pamietam zeby geje i lesbijki probowaly narzucac reszcie spoleczenstwa homoseksualizm.
06-07-2010, 14:34 | #7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
Cytuj:
Polecam poszukanie w stosownym słowniku znaczenia słowa "dyskryminacja", tudzież w internecie informacji na temat tego, co można uznać za "wartości".
06-07-2010, 14:43 | #8 |
Fallen Angel
|
@Ashlon
Jeśli stawiasz homoseksualistów na równi z przestępcami, to albo celowo koloryzujesz, albo, jeśli tak myślisz, nie mamy o czym rozmawiać. Przyjmijmy tylko, że twoją twarz uznam za objaw dewiacji, a jak znajde kilka osób myślących podobnie, możemy Cię zmusić do chodzenia w masce bądź zostania w domu? @Oerciak A odnoszenie się do Dmowskiego, który pierwszy postulował wprowadzenie polityki antyżydowskiej, też jest moją gimnazjalną pomyłką, czy też wybieracie sobie autorytety kawałkami, zapominając o mniej przyjemnych częściach życiorysów? A to, że MW odcina się od takich ekscesów wcale mnie nie dziwi. Ciężko żeby przyznawała się do przestępstwa. Ale fakt, że sam jej założyciel się od niej odciął, o czymś chyba świadczy, nie?
06-07-2010, 14:56 | #9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
|
Cytuj:
K.Jay |
|
06-07-2010, 14:56 | #10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
|
ile jeszcze tych tematow o polityce zomg...
|
06-07-2010, 15:17 | #11 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Cytuj:
Wyślij mi wiadomość na pw w postaci <font color=#RRGGBB><b>tytuł jaki chcesz mieć</b></font> Kolor fontu podaj w hexie plx(nie może być czerwony ani czerwono-podobny) Gratuluje trafnych szacunków, może kariera analityka Cię czeka? ;p PS. Po miesiącu przerwy, gdy cały świat stał w miejscu i z zapartym tchem obserwował co się dzieje w Polsce ludzie dookoła świata mogą odetchnąć i wrócić do swoich normalnych zajęć. Podobno nawet plama oleju w zatoce meksykańskiej przestała wyciekać na ten okres, aby nie zaburzać polskich wyborów. Amerykanie wystosowali już list do narodu polskiego o kolejne wybory, bo jesteśmy skuteczniejsi w zatrzymywaniu światowych wydarzeń niż spece z BP... Przynajmniej takie wrażenie odnoszę wchodząc na polskie serwisy informacyjne. Dobrze, że są jeszcze zagraniczne na światowym poziomie, bo inaczej to można odnieść właśnie takie wrażenie jak wyżej opisałem. :/ |
|
06-07-2010, 15:28 | #12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
Cytuj:
Czy pijani kierowcy czynią krzywdę innym? Czynią. Czy mordercy czynią krzywdę innym? Czynią. Czy złodzieje czynią krzywdę innym? Czynią. Czy wandale (?!) czynią krzywdę innym? Powiedzmy, że tak. Wsadzenie kłamców do tego worka jest prawie tak żałosne, jak umieszczenie tam homo. Czy pedofile czynią krzywdę innym (zwłaszcza dzieciom)? Czynią. A co, boli cię myśl, że posuwam kogoś w kakao? Poza tym o jakim narzucaniu się mówisz? Jasne, parady nie są za dobrym pomysłem, ale o ile mi wiadomo, to geje i lesbijki nie porywają w swój tłum heteroseksualistów i nie robią im prania mózgu. Jak to jest, że hetero, którzy bliżej poznają homo, nie mają absolutnie nic do jego/jej orientacji? Dyskryminowany to się czuję tylko przez ludzi o takich poglądach jak ty, którzy uważają mnie za strasznego grzesznika, podczas gdy sami szerzą Sodomę i Gomorę. To taki mały offtop, ale musiałem odpowiedzieć na te bzdury. |
|
06-07-2010, 15:30 | #13 | ||||||||
Tibiaspy.com
|
Cytuj:
Cytuj:
Dodam tez, ze stosunki homoseksualne sa potepiane rowniez przez zydow, islamistow, prawoslawie, a takze przez koscioly reformacji. 2. Czy takie poglady nie zostaly przemyslane? Ciezko okreslic, jednakze ostatnio w kosciele anglikanskim zezwolono na zwiazki homoseksualne, co zaowocowalo zauwazalnym odplywem ludzi z tego kosciola do kosciola katolickiego - czyli jednak ludzie z tymi pogladami sie utozsamiaja. 3. W cytacie sugerowane jest, ze homoseksualizm wystepuje rowniez u zwierzat - jednak warto sie zastanowic, czy u zwierzat nie moga wystepowac roznego rodzaju zaburzenia? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 06-07-2010 o 15:33. |
||||||||
06-07-2010, 15:31 | #14 | ||
Użytkownik Forum
|
@spider-bialystok z tamtego tematu
Odkąd czytam twoje posty stwierdziłem, że jesteś naprawdę głupim kretem. Cytuj:
Cytuj:
|
||
06-07-2010, 16:02 | #15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
A widziałeś kiedyś dwóch homo obściskujących się na ulicy? Czemu tak wiele ludzi się na to skarży, a ja przez 18,5 roku swojego życia nie spotkałem choć jednego takiego przypadku? Czyżbym mieszkał w mieście idealnym? O trzymaniu się za ręce nie wspomnę nawet, bo możesz po prostu odwrócić wzrok gdzie indziej.
|
06-07-2010, 16:09 | #16 | ||
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
Cytuj:
Cytuj:
06-07-2010, 16:15 | #17 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
|
Lasooch:
Jesteś typowym zlewaczałym ateistą-antyklerakałem, któremu piana z ust już wylatuje i chce dowalić za wszelką cenę. Z mojej strony powiem tylko o zmartwychstaniu Jezusa jako tym niezaprzeczalnym dowodzie, bo dyskusja z tego typu osobami prowadzi do nikąd i jest bezcelowa. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Powtórzę to jeszcze raz i zarazem ostatni. To że paru debili ze swastykami przyszło na manifestację, nie znaczy, że nalezą oni do MW. Istnieje takie coś jak cały Ruch Narodowy, który dzieli się na różne organizacje (np. Obóz Narodowo-Radykalny, Narodowe Odrodzenie Polski, Zadruga, czy też Młodzież Wszechpolska), oraz niezależnych, tak zwanych Autonomicznych Nacjonalistów. Do tego wałku ze swastyką podejrzewałbym Zadrugę, bo oni mają nie pokolei w głowie, oraz dziwną manię na punkcie pewnego malarza z wąsem. A ciągłe oskarżanie MW o tego typu incydenty to jednak spora ignorancja. Cytuj:
Uff, ale się rozpisałem. Ale jak zawsze moje drogie forum tibia.pl i jego użytkownicy w większości dają mi nie opisany ubaw, gdy popisują się swoją głupotą :-). Lasooch, Hakuoh i ponczus- nie trudźcie się i nie odpisujcie na tego posta. Z trollami forumowymi nie zwykłem gadać. Thx&bye. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 06-07-2010 o 16:17. |
||||||
06-07-2010, 16:21 | #18 | ||
Tibiaspy.com
|
Cytuj:
Cytuj:
06-07-2010, 16:40 | #20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
Dobra zasada, na starość będziesz miał tę przyjemność, że nikt cię nie posądzi o postradanie zmysłów, bo nigdy nie zaczniesz rozmawiać z samym sobą.
Cytuj:
|
|