|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
|
Opcje tematu |
13-10-2008, 19:21 | #41 |
Blondynka
|
Już tego nie ma ;).
17-10-2008, 20:02 | #44 |
Użytkownik Forum
|
Questy na Mainie
Dark Armor Poprzedni użytkownik został zabity przez Giant Spidera, spróbuj znaleźć jego ciało, może uda Ci się odzyskać pancerz? Poprzedni właściciel został zabity przez Giant Spidera. Spróbuj znaleźć jego ciało, może uda Ci się odzyskać pancerz? Dark Helmet Uważaj na Minotaur Maga, kryje się on na lodowej wyspie, może kiedyś uda Ci się go zgładzić? Jeśli tak - zostaniesz wynagrodzony. Uważaj na Minotaura Maga, który kryje się na lodowej wyspie. Może kiedyś uda Ci się go zgładzić? Jeśli tak - zostaniesz wynagrodzony. Dead Archer Łucznika zabiła trucizna niedaleko Thais, zapewne stracił on jakiś cenny przedmiot podczas konania. Nieopodal Thais łucznika zabiła trucizna. Zapewne podczas konania stracił on jakiś cenny przedmiot. Double Hero Podziemia Edron kryją wiele niespodzianek i nierozwikłanych tajemnic. Podobno dwaj Herosi pilnują swego skarbu. Spróbuj ich pokonać, a otrzymasz cenny klejnot! Podziemia Edron kryją wiele niespodzianek i nierozwikłanych tajemnic. Podobno dwaj Bohaterowie pilnują swego skarbu. Spróbuj ich pokonać, a otrzymasz cenny klejnot! Eleonore quest Córka gubernatora pilnie poszukuje pomocy. Odszukaj ją w Libery Bay oraz pomóż. Myślę, że otrzymasz w nagrodę prawo do czegoś, o czym inni mogą tylko pomarzyć. Córka gubernatora pilnie poszukuje pomocy. Odszukaj ją w Liberty Bay oraz podaj pomocną dłoń. Myślę, że otrzymasz w nagrodę prawo do czegoś, o czym inni mogą tylko pomarzyć. Fanfare Pewien strażnik z zamiłowaniami do muzyki, ukrył swój skarb w katakumbach nieopodal Carlin. Pewien strażnik słynący z zamiłowania do muzyki, ukrył swój skarb w katakumbach nieopodal Carlin. Horned Fox tower Wieża minotaurów koło Kazordoon jest strzeżona przez wiele ich rodzajów. Spróbuj ją podbić a na pewno zostanie to wynagrodzone. Wieża minotaurów koło Kazordoon jest strzeżona przez wiele odmian tych potworów. Spróbuj ją podbić, a na pewno zostanie to wynagrodzone. Iron Hammer Minotaury nauczyły się wykuwać swój oręż tym młotem od krasnoludów. Minotaury nauczyły się wykuwać swój oręż tym krasnoludzkim młotem. Obsidian Knife Sztylet ten umożliwia skórowanie pokonanych potworów. Jedyny nie-elficki mieszkaniec Ab'dendriel chętnie wykuję dla Ciebie ten sztylet w zamian za odpowiednie przedmioty. Sztylet ten umożliwia obdzieranie ze skór pokonane potwory. Jedyny nie-elficki mieszkaniec Ab'dendriel chętnie wykuje dla Ciebie ten sztylet w zamian za odpowiednie przedmioty. Ornamented Shield Kilka smoków, w tym 2 Lordy, chronią nagrody, którą można zdobyć raz dziennie. Warto również rozejrzeć się dookoła. Kilka smoków, w tym 2 Lordy, chronią nagrody, które można zdobyć raz dziennie. Warto również rozejrzeć się dookoła. Poison Daggers Zarówno strzelec jak i rycerz znajdą coś dla siebie z nagrody, która jest ukryta przez orców w ich kryjówce w podziemiach miasta Edron. Zarówno strzelec jak i rycerz znajdą coś dla siebie z nagrody, która została ukryta przez orków w ich kryjówce znajdującej się w podziemiach miasta Edron. Ostatnio edytowany przez Krukson - 17-10-2008 o 23:31. |
18-10-2008, 00:14 | #46 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 18-10-2008 o 00:15. |
|
18-10-2008, 01:03 | #47 |
Użytkownik Forum
|
|
18-10-2008, 11:56 | #48 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Nie, nie rozumiem
Bohater to ktoś, kto wykazał się odwagą w jakiejś trudnej chwili. Heros to ktoś o nadludzkich możliwościach (zwykle chodzi o siłę), wcale niekoniecznie prawy i szlachetny (np. Herakles miał parę grzeszków na sumieniu). Według mnie ta druga definicja dużo lepiej pasuje do Hero. |
18-10-2008, 21:03 | #50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 555
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
brak opisu questu:
Waterfall Quest
Najlepszą obroną jest atak 11:59 Peja man [24]: daj cie mienso plis |
01-11-2008, 22:27 | #52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Imię: Aruthan
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
Tibian Earth
Co się dzieje z Tibian Earth? Najczęściej nie działa (puste białe pole w okienku) a raz na jakiś czas znów zadziała. Sytuacja ta trwa od przerobienia tibia.pl. Czy ktoś się tym zajmuje? Bo jak zostało to olane, to lepiej wogóle usunąć z serwisu.
Jeśli jednak zechce się komuś tym zająć, to tak na marginesie sugeruję update przy okazji (choć i bez była przydatna). |
02-11-2008, 14:36 | #53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Vodur
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Świat: Danera
Poziom: 50
Skille: 101/100
Poziom mag.: 50
|
|
02-11-2008, 17:01 | #54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Kopenhaga(Dania)
Imię: Qla Losu
Profesja: Paladin
Gildia: Mass Destrucion
Świat: Guardia
|
Ja dzis nie moge zobaczy tego paska pod potworami,magia,broniami,uzbrojenie i innymi przydatnymi oformacji paska od newsow na hunted.pl wogule go mi nie wyswietla.
|
02-11-2008, 20:08 | #55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Warszawa
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
|
Wysłałem już na SMS na konkurs na pacca i wyskakują mi jakieś błędy na górze, wydaje mi się że jakieś błędne zapytania wykonuje baza danych.
in /home/pacc24/domains/pacc24.pl/public_html/include/site/models/validators/TibiaValidator.php on line 7 Warning: file_get_contents(http://tibia.pl/api.php?op=character...ame=Zaram+Maya) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/pacc24/domains/pacc24.pl/public_html/include/site/models/validators/TibiaValidator.php on line 7 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/pacc24/domains/pacc24.pl/public_html/include/site/models/validators/TibiaValidator.php:7) in /home/pacc24/domains/pacc24.pl/public_html/include/engine/sessions/classStdSessionHandler.php on line 7 Ostatnio edytowany przez Vincentekkk - 02-11-2008 o 20:11. |
05-11-2008, 17:29 | #56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Skąd? z kątowni :D
Imię: Takie ładnie :D
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rozowiusie milusie kucyki
Świat: ALDORAAAA!
Poziom: -1
Skille: 166/99
Poziom mag.: 73
|
Kalkulator skilla u palla jest... zepsuty ;p
15-11-2008, 13:57 | #57 |
Guest
|
Forma Drom
Witam chcem sie dowiedzieć czy firma Drom istnieje ? Czuje sie okradziony właśnie przez tą firme 14 Dni + temu wysłałem 190 zł za 2 pacc'e do dni dzisiejszego niema ich Kontaktu też niemam z firma iż pisałem e-maile do nich na adres [email protected] i nic zero jagby sie zapadli pod ziemie prosze o pomoc co mam robic
|
15-11-2008, 17:28 | #58 |
Guest
|
@ up
moj kolega tez mial taki przypadek nie wiem co z tym sie stalo a to jest moj problem i mam do tibia.pl bardzo duze watpliwosci otoz. wpisujac w wyszkiwarce Ancient Rune i wchodzac w ta zakladke kliknelem na Quest do ktorego jest potrzebna ta itema czyli do HOTA i przekierowalo mnie z tibia.pl na jakas strone: http://real-estate-us.org/real-estate-51/ obawiam sie hacka wiec prosze tibia.pl wytlumaczcie mi to Pozdrawiam |
15-11-2008, 18:54 | #59 | |
Blondynka
|
Cytuj:
14-12-2008, 00:41 | #60 |
Użytkownik Forum
|
Dosyć dziwnie mi się wyświetla główna strona:
Może coś poprzestawiałem, wie ktoś jak wrócić to do normalnego stanu? |