|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... | 498 | 40.59% | |
Nie... | 183 | 14.91% | |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów | 212 | 17.28% | |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) | 115 | 9.37% | |
Nie mam zdania | 219 | 17.85% | |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
|
Opcje tematu |
01-05-2013, 23:03 | #1161 |
Guest
|
mój pomysł
Ja sądze że trzeba iść do kruzaka marvika muriela tibianusa basiliska jakiegoś typa od bractwa koszmarów i do tego monka na pohu oni nam daja po kawalku tych metali (7metali czy co to jest)oczywiscie jesli cos dla nich zrobimy ,poziej idziemy jeszcze do jakiegoś npc nauczyc sie czaru ktory nam pomoze juz w komnacie, i jesli juz mamy te 7 metali to idziemy do spoconego cykolpa on nam to przetopi(i teraz mam 2 opcje):
1.przetopi nam to i bedziemy juz mieli nasz upragniony super miecz i nie musimy sie uczyc czarow do komnaty (komnata do podpucha) 2.przetopi nam to w jakis inny miecz ktory pomoze nam zniszczyc lasery w komnacie czarem sie przeniesiemy i mam miecz. Może też tak być że te metale mogą dać nam jakieś npc w daramie edron tip bo o tych miejscach tez jest mowa. Sorry ale to tylko moja propozycja może to pobudzi kogos do myślenia xD |
|