Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 08-04-2007, 15:32   #1
Bozo
Użytkownik forum
 
Bozo's Avatar
 
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Elbląg
Wiek: 27

Posty: 12
Stan: Niegrający
Bozo ma numer GG 1336600 Send a message via Skype™ to Bozo
Domyślny Problem z Warrockiem

Otóż mam problem bo gdy chcę pograć w Warrocka to po zalogowaniu wyrzuca mnie na pulpit bez komunikatu. Sprzęt mam:
Intel Celeron 1.7 GHz
256 MB RAM
NVIDIA GeForce MX 440
Zgodność nie podziałała. Proszę o szybką odpowiedź.
Bozo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-04-2007, 21:35   #2
Raxev
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska

Posty: 612
Stan: Niegrający
Domyślny

Próbowałeś reinstall albo ściągnąć od nowa?
Raxev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-04-2007, 18:30   #3
Daker
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno

Posty: 23
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
Domyślny Warrock

To jest nowo zainstalowany WarRock? Spróbuj ściągnąć z innego zródła
Daker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-04-2007, 22:16   #4
Tomciu
Użytkownik Forum
 
Tomciu's Avatar
 
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Częstochowa

Posty: 399
Imię: ^^
Profesja: Paladin
Gildia: Ylyta
Poziom: 133
Skille: 0/0
Poziom mag.: Bu
Tomciu ma numer GG 4357271
Domyślny

ja odradzam tą grę .Naprawdę duża ilość cheaterów.Kupa bugów ...
Ściagnij ponownie grę może zadziała
Tomciu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2009, 20:10   #5
fisiek21
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 15 07 2009

Posty: 3
Domyślny

a ja mam znowu taki problem z warrockiem że ładuje mi hackshield a póżniej nic się już nie włącza...
Wiecie może dlaczego tak jest???
jak coś to piszcie na gg 2016475
fisiek21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2009, 19:35   #6
fisiek21
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 15 07 2009

Posty: 3
Domyślny

juz wiem jak to naprawic....
jak chcecie wiedziec wiecej to napiszcie na gg
fisiek21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2009, 00:52   #7
fisiek21
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 15 07 2009

Posty: 3
Domyślny

jeszcze jedno....
ni jest to w temacie ale nie wiem czemu mi w Team Speak2 jak sie probuje polaczyc to mi wyskakuje error 11001

jak wiecie cos na ten temat to napiscie na gg 2016475
fisiek21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2009, 20:24   #8
..::QRAS::..
Manga & Anime
 
..::QRAS::..'s Avatar
 
Data dołączenia: 25 01 2005
Wiek: 31

Posty: 1,795
..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

masz wlaczone jakies programy ktore przeszkadzaja warrockowi ja tak mialem gdy mialem wlaczonego getright , powylaczaj all programy ktore masz uruchomione.
__________________
Autor tego posta otrzymał pochwałę

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41.


Powered by vBulletin 3