Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 26-03-2006, 22:15   #41
Raynold
eX Moderator
 
Raynold's Avatar
 
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Wiek: 35

Posty: 1,813
Stan: Niegrający
Domyślny

Zbanowani użytkownicy przy próbie odpowiadania w tematach widzą:
Cytuj:
$bbuserinfo[username],

Nie masz uprawnień, by dostać się do forum, ponieważ zostałeś zbanowany do $until.

$vboptions[bbtitle] Team
To po co pisać te powody banów?
__________________
Emerytura... Dzięki za wszystko.
Raynold jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-03-2006, 10:55   #42
Mistic Flash Maker
Użytkownik forum
 
Mistic Flash Maker's Avatar
 
Data dołączenia: 23 03 2006

Posty: 9
Mistic Flash Maker ma numer GG 7869735 Mistic Flash Maker ma login Tlenu redalertactiv@tlen.pl
Pergamin Temat Zaknięty...

Nie przetłumaczone jeszcze to:

Wiadomość forum.
Sorry! This thread is closed!

I w ciąrz jak próbuje dać fotke do tematu to mam taki błąd:

---------------------------
Błąd
---------------------------
Wystąpił błąd w czasie wykonywania.
Czy chcesz debugować?

Wiersz: 818
Błąd: Nieprawidłowy argument.
---------------------------
Tak Nie
---------------------------
Mistic Flash Maker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2006, 10:30   #43
Cromak
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Warszawa
Wiek: 29

Posty: 28
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Po kliknieciu na link aktywacyjny przy zmianie maila mam to:
Dziękuję, $username.Twoja rejestracja jest teraz zakończona..


i jescze jak sie email zmeinia to przy przenoszeniu jest tekst po angielsku
Cromak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 21:49   #44
Adner
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 02 2006
Wiek: 25

Posty: 207
Domyślny

Najeżdżając na karteczkę obok spisu stron na widoku tematów w kategorii, mamy okazję ujrzeć informację o temacie wielostronnym
Adner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2006, 14:05   #45
Nikast Shynix
Użytkownik Forum
 
Nikast Shynix's Avatar
 
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Płock

Posty: 645
Stan: Na Emeryturze
Adres Jabbera do Nikast Shynix
Domyślny

http://forum.tibia.pl/search.php -> Opcje wyszukiwania -> "Thread Prefix (...)"
Szybkie Linki -> "Warnings" -> "View your warnings"
__________________
Wpadłem na chwilę


Nikast Shynix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2006, 18:32   #46
hoomik
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 29 11 2003

Posty: 2,117
Domyślny

hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2006, 23:48   #47
Wyzzer
Użytkownik Forum
 
Wyzzer's Avatar
 
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Wiek: 28

Posty: 178
Stan: Na Emeryturze
Wyzzer ma numer GG 3032480
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shein Silvershadow Pokaż post
Na stronie głównej forum, spis działów, brakuje polskiej litery:>

i jak juz to "Nowości ZE świata Tibii" ... jest kilka takich ostrych bledow w calym serwisie, ale co tam
__________________
diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga
Wyzzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2006, 17:44   #48
dsi
Guest
 

Posty: n/a
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus Pokaż post
Tutaj proszę zgłaszać wszystkie błędy w tłumaczeniu forum.
Orshabaal ma 22400 punktów hp.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2006, 18:49   #49
Uther92
Użytkownik Forum
 
Uther92's Avatar
 
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1

Posty: 1,387
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

@Up
To chyba powinieneś dać w temacie z blędami na stronce nie na forum.
__________________
***
† Jarosław Krasuski (1974-2007)
***
Może wstawisz mi notkę ?
***
Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę
Uther92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-12-2006, 22:28   #50
djkuter
Użytkownik Forum
 
djkuter's Avatar
 
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Posty: 809
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny



No tyle czasu nikt nie naprawil, szkoda...
__________________
djkuter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2007, 21:13   #51
Kamil1000
Zbanowany
 
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice

Posty: 311
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
Kamil1000 ma numer GG 8012889 Kamil1000 ma login Tlenu pucca72@tlen.pl Send a message via Skype™ to Kamil1000
Domyślny

w ostrzeżeniach które są w panelu kontrolnym użytkownika jest parę rzeczy nie przetłumaczone:
Kamil1000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2007, 23:45   #52
Quezacoatl
Satyryk
 
Quezacoatl's Avatar
 
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wiek: 29
Wpisy bloga: 2

Posty: 1,178
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ostatnio się natknąłem, nie wiem czy ktoś to już zapodał, w każdym razie dużo roboty z tym. Ale dlaczego tytuły są po polsku a treść już nie to ja nie wiem.
http://forum.tibia.pl/faq.php?faq=vb...b_threadedmode
__________________
Modzie! Wpisz się do księgi!
Quezacoatl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2007, 08:23   #53
Kamil1000
Zbanowany
 
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice

Posty: 311
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
Kamil1000 ma numer GG 8012889 Kamil1000 ma login Tlenu pucca72@tlen.pl Send a message via Skype™ to Kamil1000
Domyślny

znalazłem pewien brak w tłumaczeniu:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez http://forum.tibia.pl/private.php?do=newpm
You may send your message to up to 5 people at a time.
Kamil1000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-05-2007, 12:56   #54
bosal
TecHadmin
 
bosal's Avatar
 
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Starachowice/Wrocław
Wiek: 32
Wpisy bloga: 1

Posty: 1,865
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl Pokaż post
Ostatnio się natknąłem, nie wiem czy ktoś to już zapodał, w każdym razie dużo roboty z tym. Ale dlaczego tytuły są po polsku a treść już nie to ja nie wiem.
http://forum.tibia.pl/faq.php?faq=vb...b_threadedmode
faq jest wyłączony, poniwaz jest zbedny naszym zdaniem.
__________________
To mówiłem ja bosal

bosal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-05-2007, 13:17   #55
Myszoon
Zbanowany
 
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Wiek: 26

Posty: 368
Imię: Myszoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
$idname źle określony. Jeśli kliknąłeś na poprawny link do forum, skontaktuj się z webmasterem
o.O?

dziesienc
Myszoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 08:38   #56
DuDi131
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 19 12 2007

Posty: 24
Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Sorki edytuje.

Kiedy tak mniej więcej będą przetłumaczone informacje po up date ? to znaczy te wszystkie nowe czary bronie itp

Ostatnio edytowany przez DuDi131 - 19-12-2007 o 12:09.
DuDi131 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 11:15   #57
Xydijo
Użytkownik Forum
 
Xydijo's Avatar
 
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Wiek: 24

Posty: 265
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Mam pytanie, do czego służy iTrader ?
__________________

Kliknij w Tygrysa
~~~~~~~~~~
Xydijo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 12:02   #58
DuDi131
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 19 12 2007

Posty: 24
Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xydijo Pokaż post
Mam pytanie, do czego służy iTrader ?
Jak sama nazwa wskazuje Trader do handlowania

Ostatnio edytowany przez DuDi131 - 19-12-2007 o 12:07.
DuDi131 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 12:39   #59
bosal
TecHadmin
 
bosal's Avatar
 
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Starachowice/Wrocław
Wiek: 32
Wpisy bloga: 1

Posty: 1,865
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=157787
__________________
To mówiłem ja bosal

bosal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2007, 12:56   #60
topolowaty
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 20 12 2007

Posty: 4
Domyślny Błendy ortograficzne

Myślałem, że błędy na forach, w tibii itd. popełniają tylko gracze, których społeczność jest jakże niedorozwinięta (mianowicie gdy wpisujemy wiadomość, wyrazy z błędami zostają podkreślone na czerwono, ale tym zje#@# nawet się tego nie chce poprawić). Jednak myliłem się. Moderatorzy i admini to samo. Już na pierwszej stronie forum jest tyle błędów, że aż oczy bolą. Ludzie czy wy ku#@# nie myślicie? Wiecie co to jest słownik ortograficzny? To tak fajna książeczka, w której poprawnie napisane są słowa, które w żałosny sposób potraficie spierd#@#@. Jak można pisać "muj", "hoc za mnom", ktury" itd. To się normalnie w pale nie mieści. Przykłady (PRZYKŁADY - błędów jest w ch#@ i jeszcze trochę):
1. Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. (Nowości ze - 2 błędy w jednym zdaniu)
2. Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. (Jak się zachowują, jakie taktyki stosują/są na nie najlepsze)
3. Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. (gildii)
4. Wywiady stworzone przez użytkowników forum. (stworzone? To oni je sobie sami robią? To chyba dział "fake"... Jak już coś to przeprowadzone)
To by było na tyle z pierwszej strony, a byłoby tego więcej gdybym wypisał brakujące przecinki, których nie ma (a być powinny) w co najmniej 7 opisach.
PS. Porady: pisze się "w ogóle" a nie "wogule" i "po prostu" a nie "poprostu". "Nie" z czasownikami oddzielnie, a z przymiotnikami razem (chociaż pewnie nie znacie tych części mowy).
Podziękował i przeprosił za przekleństwa, ale ja po prostu nie mogę wytrzymać, gdy Polak pisze niepoprawnie po polsku.
topolowaty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31.


Powered by vBulletin 3