Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 26-04-2008, 14:34   #961
Benassi
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Posty: 5
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 20
Skille: 56/37
Poziom mag.: 9
Domyślny

Witam.

Mam taki problem , gdzieś 2 miesiące temu pykałem sobie w 7.6 na otsach czasem mckowalem 2-4 tibie mc 7.6 nić nie zacinało w żadnej tibii , a teraz jak włączę 1 tibie to czasem sie zatnie czyli jak lagg tylko ze to tylko ja to mam bo sprawdzałem u kolegi przyniusł laptopa i mi ścięło tibie a on widział jak ja red hp lapie i po od cięciu tibi oczywiście dead , a przy 2 tibiach to już sie pracować nie da ... fpsy 1-5 ...

proszę o pomoc!!
Benassi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-04-2008, 12:34   #962
$eCuR
Użytkownik Forum
 
$eCuR's Avatar
 
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Tam gdzie trzeba.

Posty: 479
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mage Secur
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: ~70
Skille: 20~/26~
Poziom mag.: 57
$eCuR ma numer GG PM.
Domyślny

Witam.
Od kilku dni w koszu pojawia mi się folder "Jgl_Rt", kasowałem go, ale on jak wyłączę kompa pojawia się znowu. Wie ktoś może co to jest? Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
__________________
~[CHAR]Mage Secur[/CHAR].


Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jwitos Pokaż post
Elo, joł, wychylylybymy, ziom, kozak, joł! Ziom elo, ale najs kille giezet elo widać joł jaki pro jesteś joł przecież ty elo położył byś joł 100 lvl na luzie elo no bo to joł kozacy, joł? nawet joł tajfun by padł od ciebie joł bo ty elo odeprzesz jego sdki joł!
Member of [GUILD]Suicide Squad[/GUILD].
$eCuR jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2008, 21:46   #963
Salodelissss
Użytkownik Forum
 
Salodelissss's Avatar
 
Data dołączenia: 20 02 2008

Posty: 18
Domyślny

Witam ja mam problem z grafiką looknijcie na to http://img72.imageshack.us/my.php?image=beztytuuux7.jpg
mam tak nawet jak nie gram w tibie. przeinstalowanie sterow do karty graficznej nic nie dalo. ps mam radeona 9700. prosze o pomoc
Salodelissss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 14:42   #964
JustPlay
Użytkownik Forum
 
JustPlay's Avatar
 
Data dołączenia: 24 04 2007
Wiek: 34
Wpisy bloga: 1

Posty: 49
Stan: Niegrający
JustPlay ma numer GG 3565634
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $eCuR Pokaż post
Witam.
Od kilku dni w koszu pojawia mi się folder "Jgl_Rt", kasowałem go, ale on jak wyłączę kompa pojawia się znowu. Wie ktoś może co to jest? Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
http://support.microsoft.com/default...b;en-us;555096
JustPlay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2008, 16:19   #965
Jarhan
Użytkownik Forum
 
Jarhan's Avatar
 
Data dołączenia: 10 02 2008
Lokacja: Żary

Posty: 73
Stan: Niegrający
Imię: Liko Lepo
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
Domyślny

Mam nadzieję, że to odpowiedni temat, ale jeśli nie to proszę o przekierowanie;]

Może mi ktoś powiedzieć co tutaj jest "syfem" a co nie?

C:\WINDOWS\System32\smss*****
C:\WINDOWS\system32\winlogon*****
C:\WINDOWS\system32\services*****
C:\WINDOWS\system32\lsass*****
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx*****
C:\WINDOWS\system32\svchost*****
C:\WINDOWS\System32\svchost*****
C:\WINDOWS\system32\LEXBCES*****
C:\WINDOWS\system32\spoolsv*****
C:\WINDOWS\system32\LEXPPS*****
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard*****
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\sched*****
C:\WINDOWS\System32\svchost*****
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx*****
C:\WINDOWS\Explorer*****
C:\PROGRA~1\Nokia\NOKIAP~1\LAUNCH~1*****
C:\Program Files\Lexmark 1200 Series\lxczbmgr*****
C:\Program Files\Winamp\winampa*****
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt*****
C:\WINDOWS\System32\ctfmon*****
C:\Program Files\Messenger\msmsgs*****
C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2*****
C:\Program Files\Lexmark 1200 Series\lxczbmon*****
C:\PROGRA~1\COMMON~1\Nokia\MPAPI\MPAPI3s*****
C:\Program Files\Common Files\PCSuite\Services\ServiceLayer*****
C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg*****
C:\WINDOWS\System32\wuauclt*****
C:\Program Files\Winamp\winamp*****
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox*****
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis*****

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://search.bearshare.com/intl/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza
O2 - BHO: UrlHelper Class - {74322BF9-DF26-493f-B0DA-6D2FC5E6429E} - C:\Program Files\BearShare Applications\BearShare MediaBar\BearShareIEHelper.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: BearShare MediaBar - {D3DEE18F-DB64-4BEB-9FF1-E1F0A5033E4A} - C:\Program Files\BearShare Applications\BearShare MediaBar\BearShareMediaBar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [PCSuiteTrayApplication] C:\PROGRA~1\Nokia\NOKIAP~1\LAUNCH~1***** -startup
O4 - HKLM\..\Run: [Lexmark 1200 Series] "C:\Program Files\Lexmark 1200 Series\lxczbmgr*****"
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program Files\Winamp\winampa*****
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt*****" /min
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\System32\ctfmon*****
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs*****" /background
O4 - HKCU\..\Run: [PcSync] C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2***** /NoDialog
O4 - HKCU\..\Run: [Gadu-Gadu] "C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg*****" /tray
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\System32\CTFMON***** (User 'USŁUGA LOKALNA')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\System32\CTFMON***** (User 'USŁUGA SIECIOWA')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\System32\CTFMON***** (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\System32\CTFMON***** (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader*****
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\sched*****
O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard*****
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx*****
O23 - Service: LexBce Server (LexBceS) - Lexmark International, Inc. - C:\WINDOWS\system32\LEXBCES*****
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\Common Files\PCSuite\Services\ServiceLayer*****

Z góry dzięki
__________________
Jarhan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 10:15   #966
Blockers23
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Syfem to na 100% jest gg i winamp .Stary po co sobie kompa zasmiecac :-) , nie lepiej zamiast gg miec aqq a zamiast winampa cos lzejszego dla kompa .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:51   #967
Zalgadis
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
Wiek: 28

Posty: 1,264
Domyślny

Ja niezakładając nowego tematu napiszę swoje pytanko:
Co zrobić żeby mój internet działał normalnie?
Ściągając coś z neta ściąga mi po MAX 5kb/s (kilobajtów).
Wcześniej ściągało mi po 50-100 kb/s i było super.
Teraz nawet nie moge w nic pograć bo kicki mam (nie w tibii) po 3 sek od wejścia do gry.
na www.speedtest.pl wyszło mi że mam Download: 105 kbps a Upload 200 coś kbps w co oczywiście nie wierze.
Niewiem czy to coś zmieni ale dam wam fotke mojego używania internetu podczas nie robienia niczego, a ściągania np. odcinka bleacha (który się ściąga omg wolno)

Podczas nic nierobienia



Podczas ściągania odcinka Bleacha.



Chciałem jeszcze tylko dodać że google.pl włącza mi sie 5 sekund a tibia.pl 20, wysyłanie posta trwa 15 sekund a logowanie się 10 ;s.
Zalgadis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 15:33   #968
Piciaz1213
Zbanowany
 
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Wioska Konoha Gakure

Posty: 111
Stan: Niegrający
Domyślny Wiedzmin HELP

Siema mam wiedzmina orginalke. Mialem 2 dyski , dysk c i dysk d.
Programem particion magic przenioslem zawartos dysku d na c i tym samym dysk d zostal usuniety razem z wiedzminem. To nie wszytko
chcialem ponownie zainstalowac wiedzmina ale pisze ze gra jest zainstalowana. Daje unistal ale wyskakuja bledy. POMOCY!
Piciaz1213 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 15:40   #969
Voon
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 26 07 2006

Posty: 1,303
Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piciaz1213 Pokaż post
Siema mam wiedzmina orginalke. Mialem 2 dyski , dysk c i dysk d.
Programem particion magic przenioslem zawartos dysku d na c i tym samym dysk d zostal usuniety razem z wiedzminem. To nie wszytko
chcialem ponownie zainstalowac wiedzmina ale pisze ze gra jest zainstalowana. Daje unistal ale wyskakuja bledy. POMOCY!
Format, ew czyszczenie rejestrów ale jak nie rozumiesz co i jak to nawet nie zaglądaj tam.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 17:40   #970
Piciaz1213
Zbanowany
 
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Wioska Konoha Gakure

Posty: 111
Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin Pokaż post
Format, ew czyszczenie rejestrów ale jak nie rozumiesz co i jak to nawet nie zaglądaj tam.
Sprawdzałem w rejestrze ale tam nic nie było. Cóż został mi już chyba tylko format
Piciaz1213 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-05-2008, 19:39   #971
VeaNi
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Szczerze mówiąc nie wiem gdzie to napisać więc wybrałam ten temat...
mam problem... niby z komputerem a tak naprawdę z Tibią.
Ostatnio miałam coś z netem i potem jak włączyłam tibie to wyskoczyło mi coś takiego : http://img385.imageshack.us/img385/4171/beztytuunj9.jpg
kumpela powiedziała mi żeby zwyczajnie bez niczego wcisnąć "send" i sie zalogować... ale jak tak robie to gdy jest download new object graphics zwyczajnie sie zacina i nie ruszy dalej... miałam włączone przez godzine i nie ruszyło...
nie wiem co zrobić...
help

Ostatnio edytowany przez VeaNi - 01-05-2008 o 19:44.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-05-2008, 19:48   #972
Voon
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 26 07 2006

Posty: 1,303
Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Debug. Reinstal tibii. Było.

@Down:
No to ja niewiem. Głowa mała, choć jak mówie to już było, poszukaj, może tam jest rozwiązanie.

Ostatnio edytowany przez Voon - 01-05-2008 o 19:52.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-05-2008, 19:49   #973
VeaNi
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

próbowałam... dzieje sie to samo.
jak zrobie reinstal to sie zacina i wyskakuje : http://img138.imageshack.us/img138/2964/000ls9.jpg
no i tibia sie zamyka po czym jak włączam od nowa wychodzi to okienko z send...

Ostatnio edytowany przez VeaNi - 01-05-2008 o 19:55.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2008, 21:45   #974
Cyran_13
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 02 03 2005

Posty: 53
Stan: Usunięty
Domyślny

Przy próbie włączenia gry wyskakuje mi error. Oto jego treść
"Nie znaleziono punktu wejścia procedury __CxxFrameHandler3 w bibliotece msvcrt.dll.".
Jakieś pomysły jak temu zaradzić? xD Proszę o szybką odpowiedz
Cyran_13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2008, 22:37   #975
Davido16
Użytkownik Forum
 
Davido16's Avatar
 
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Wiek: 26

Posty: 568
Stan: Na Emeryturze
Davido16 ma numer GG 6040279 Davido16 ma login Tlenu davido16@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyran_13 Pokaż post
Przy próbie włączenia gry wyskakuje mi error. Oto jego treść
"Nie znaleziono punktu wejścia procedury __CxxFrameHandler3 w bibliotece msvcrt.dll.".
Jakieś pomysły jak temu zaradzić? xD Proszę o szybką odpowiedz
http://www.dll-files.com/dllindex/dl...s.shtml?msvcrt

wklej do system32, jak dobrze pamiętam.
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich
P.S. Bardzo ładne piszę opowieści i ładnie maluję.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten_Obok
Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/
Davido16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2008, 22:40   #976
Davido16
Użytkownik Forum
 
Davido16's Avatar
 
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Wiek: 26

Posty: 568
Stan: Na Emeryturze
Davido16 ma numer GG 6040279 Davido16 ma login Tlenu davido16@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeaNi Pokaż post
próbowałam... dzieje sie to samo.
jak zrobie reinstal to sie zacina i wyskakuje : http://img138.imageshack.us/img138/2964/000ls9.jpg
no i tibia sie zamyka po czym jak włączam od nowa wychodzi to okienko z send...
W:
Cytuj:
\documents and settings\[nazwa profilu]\dane aplikacji\tibia\tibia.cfg
Poszukaj linijek na przykład:
Cytuj:
Hotkey = (7,"",3457,0,0)
Hotkey = (8,"",3155,0,1)
Hotkey = (9,"",3180,0,0)
Hotkey = (10,"exura sio \"fighter Sork\n",0,0,0)
Hotkey = (11,"exevo gran mas frigo\n",0,0,0)
Hotkey = (12,"utamo vita\n",0,0,0)
Hotkey = (13,"utani gran hur\n",0,0,0)
Hotkey = (14,"exura vita\n",0,0,0)
Hotkey = (15,"exori vis\n",0,0,0)
Hotkey = (16,"",266,0,2)
Hotkey = (17,"",238,0,2)
Tam gdzie będą takie długie, dziwne wiersze, to pousuwaj cały hotkey i będzie działać.

@edit

kurvde, sorry za double posta, naprawdę nie kciałem ;<

@edit2

Jak usunięcie hotkey'ów nie pomoże, to usuń cały katalog tibii z danych aplikacji
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich
P.S. Bardzo ładne piszę opowieści i ładnie maluję.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten_Obok
Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/

Ostatnio edytowany przez Davido16 - 02-05-2008 o 22:43.
Davido16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2008, 14:49   #977
vuxes
Użytkownik Forum
 
vuxes's Avatar
 
Data dołączenia: 12 09 2006

Posty: 404
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Homerun
Świat: Selena
Poziom: 130
Skille: 95/68
Poziom mag.: 20
Domyślny

Wczoraj dostałem nowy router i skonfigurowałem neostradę. Dzisiaj chciałem sobie pograć, a tu okazało się, że klient zacina się od czasu do czasu. Np chcę przejść na inny SQM, klient zostaje "zamrożony"- pomaga tylko jego restart. I tak dzieje się cały czas średnio od 5 sekund do paru minut od zalogowania się. Model routera to ASMAX AR-904u.
__________________
Signed,
Vuxes aka Kogut.




Cruoris the Movie
vuxes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2008, 19:09   #978
SadaelusPL
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 17 12 2007

Posty: 13
Domyślny

nie jestem pewny czy tu ale nei znalazlem innego tematu no wiec,
przeinstalowalem tibie ,znikly mapy jakie odkrylem.
Gdzie znajduje sie jakis katalog z mapami tibii bo mam gotowe do wklejenia ale potrzebuje znalesc glowny katalog tibii .Gdzie go znajde?
SadaelusPL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2008, 19:12   #979
Rybzor
CS Tibia.pl Team
 
Rybzor's Avatar
 
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wiek: 29
Wpisy bloga: 1

Posty: 8,450
Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SadaelusPL Pokaż post
nie jestem pewny czy tu ale nei znalazlem innego tematu no wiec,
przeinstalowalem tibie ,znikly mapy jakie odkrylem.
Gdzie znajduje sie jakis katalog z mapami tibii bo mam gotowe do wklejenia ale potrzebuje znalesc glowny katalog tibii .Gdzie go znajde?
TUTAJ!!!1111!!!
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2008, 19:36   #980
SadaelusPL
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 17 12 2007

Posty: 13
Domyślny

:[ a co mam wpisac probuje i probuje
@Edit
Znalazlem cos ale :
1 http://forum.tibia.pl/showthread.php...stracilem+mapy -ten temat jest juz closed
2 ja nie mam takich plikow w folderze z Tibia jakei pokazane sa w tym temacie powyzej

HELP:S

Ostatnio edytowany przez SadaelusPL - 03-05-2008 o 19:55.
SadaelusPL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:08.


Powered by vBulletin 3