Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.
Zamkniety temat.
 
Opcje tematu
stary 05-11-2009, 19:49   #21
kocyk123
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 28 09 2009

Posty: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hungarospa Pokaż post
2 osoby beda musieli wyrazic na to zgode.

@ top
Ejj a jak to bedzie z tym skilowaniem na non pvp, bedzie mozna na czyichs zsumowanych potworkach skilowac czy nie?????
o to fajnie ja na pvp bym niegral bo nielubie wiec wiesz jak by mnie zabili to bym sie tak w*****l ze bym nie gral juz
kocyk123 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-11-2009, 20:16   #22
hungarospa
Użytkownik forum
 
hungarospa's Avatar
 
Data dołączenia: 05 11 2009
Lokacja: Podkarpacie

Posty: 3
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hell Patrol
Świat: Secura
Poziom: 257
Send a message via Skype™ to hungarospa
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kocyk123 Pokaż post
o to fajnie ja na pvp bym niegral bo nielubie wiec wiesz jak by mnie zabili to bym sie tak w*****l ze bym nie gral juz
na forum tibia org mi pisza że na 99% nie będzie się dało skilować na summonach więc lipe mamy

--- hungarospa dodał 18 minut i 8 sekund później ---

kiedy będzie można ściągnąć nowego clienta i jaka to będzie wersja tibii ??

Ostatnio edytowany przez hungarospa - 05-11-2009 o 20:16. Powód: Automerged Doublepost
hungarospa jest offline  
stary 05-11-2009, 20:30   #23
Krajzel
Użytkownik Forum
 
Krajzel's Avatar
 
Data dołączenia: 19 08 2006

Posty: 619
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Nie da się skilować na monku kolegi na non-pvp, nawet jak jesteś w wojnie. Kurwa ile razy można powtarzać. Nie przeczyta newsa i wymyśla.
Krajzel jest offline  
stary 05-11-2009, 20:44   #24
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 12 02 2009

Posty: 756
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez speed'speed Pokaż post
no chyba bedzie mozna skilic ale trzeba pewnie wyrazic zgode jak z monkiem albo nawzajem skilujac
Wprowadzasz w błąd, podczas wojny nie będą rosły skille.
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=ikruy84ZnM4 YEA!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
AnonimowyPowrot jest offline  
stary 05-11-2009, 20:46   #25
robek
Zupa Dromidorowa
 
robek's Avatar
 
Data dołączenia: 09 09 2007

Posty: 1,385
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hungarospa Pokaż post
kiedy będzie można ściągnąć nowego clienta i jaka to będzie wersja tibii ??
Mysle, ze klient sciagnie sie automatycznie w trakcie logowania sie do gry tuz po aktualizacji. Bodajze 8.56.
robek jest offline  
stary 05-11-2009, 20:59   #26
DamianZgc
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Mannheim (niemcy), Zgorzelec
Wiek: 27

Posty: 8
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Error
Świat: Refugia
Poziom: 135
Skille: 85+
Poziom mag.: 8
DamianZgc ma numer GG 12877962
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hungarospa Pokaż post
2 osoby beda musieli wyrazic na to zgode.

@ top
Ejj a jak to bedzie z tym skilowaniem na non pvp, bedzie mozna na czyichs zsumowanych potworkach skilowac czy nie?????
na 100% nie.

@up
Prawda grałem od 2 lat na non-pvp i 90% to nieogary.

Ostatnio edytowany przez DamianZgc - 05-11-2009 o 21:01.
DamianZgc jest offline  
stary 05-11-2009, 22:31   #27
EmerAbarth
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 17 10 2008

Posty: 65
Imię: Fael Lora
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 83
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny ..

Ta łatka jak i kazdy up'date tylko psuje ta gre.. . Mozliwosc zmieniania serwera? po co to komu? kazdy wybieral swoj serwer na poczatku i wiedział co wybiera raczej swiadomie.. teraz ta gra ne jest robiona po to zeby nam sie podobała tylko zeby na niej jak najwiecej zarabiali.. jak tak dalej pojdzie to jeszcze wiecej ludzi z niej zrezygnuje.. .Pozdrawiam
EmerAbarth jest offline  
stary 05-11-2009, 23:05   #28
grzes
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 04 10 2007

Posty: 79
Domyślny

@EmerAbarth - A czego Ty się spodziewasz? Oni z tego żyją, to jest ich praca i mają święte prawo na tym zarabiać. Ile razy można to powtarzać każdemu z osobna... Czemu tyle (najczęściej dzieciaczków) pisze że każdy up psuje grę? Już widzę, jak tyle osób grało by w tibię 7.6 gdyby była do dziś. Opanujcie się dłuzej bo tego już nie da się czytać...

Poza tym już jest chyba inny wątek do wyzywania cipsoftu i ogólnie pojętego wylewania żali?
grzes jest offline  
stary 05-11-2009, 23:19   #29
Vertiro
Użytkownik Forum
 
Vertiro's Avatar
 
Data dołączenia: 01 05 2008

Posty: 43
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vertiro
Profesja: Elite Knight
Świat: Jamera
Poziom: 122
Domyślny

hehe tak jak myślałem że się jeszcze przedłuży

We hope to be back online by 02:00 CET.


@Down
Dokładnie.

Ostatnio edytowany przez Vertiro - 05-11-2009 o 23:27.
Vertiro jest offline  
stary 05-11-2009, 23:20   #30
EmerAbarth
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 17 10 2008

Posty: 65
Imię: Fael Lora
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 83
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny @Grzes

słuchaj ,ja nie twierdze ze nie maja prawa zarabiac na tej grze.. ale niech robia ja z sensem.. nie mieli juz co wymyslic to zrobili mozliwosc zmiany serwerow?oczywiscie za pieniadze? jezeli grasz to zauwaz ile ludzi zrezygnowalo z gry.. z tego sie robi ots.. prawdziwa gra to byla wlasnie na tibi 7,6-8,2 teraz jest dno!
EmerAbarth jest offline  
stary 05-11-2009, 23:28   #31
Wistor
Użytkownik forum
 
Wistor's Avatar
 
Data dołączenia: 19 06 2009
Lokacja: Wrocław
Wiek: 25

Posty: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wistor
Wistor ma numer GG 9718760
Domyślny dokladnie

7.6 to byla prawdziwa tibia ... teraz za bardzo tibia wchodzi w ere tych innych gier
Wistor jest offline  
stary 05-11-2009, 23:31   #32
THC_Bracie
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Wiek: 27

Posty: 55
Stan: Niegrający
Imię: Ragon Fox
Profesja: Paladin
Gildia: Black Angels
Świat: Calmera
Poziom: 63+
Skille: 14/24
Poziom mag.: 9
THC_Bracie ma numer GG 666
Domyślny

We hope to be back online by 02:00 CET.

ahhhh a juz myslalem ze sie zaloguje dzisiaj.. ehh
THC_Bracie jest offline  
stary 05-11-2009, 23:32   #33
HASSAIN
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 05 06 2007

Posty: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grzes Pokaż post
@EmerAbarth - A czego Ty się spodziewasz? Oni z tego żyją, to jest ich praca i mają święte prawo na tym zarabiać. Ile razy można to powtarzać każdemu z osobna... Czemu tyle (najczęściej dzieciaczków) pisze że każdy up psuje grę? Już widzę, jak tyle osób grało by w tibię 7.6 gdyby była do dziś. Opanujcie się dłuzej bo tego już nie da się czytać...

Poza tym już jest chyba inny wątek do wyzywania cipsoftu i ogólnie pojętego wylewania żali?
Zgodzę się z Tobą. Takie słowa są pisane tylko przez dojrzałą osobę. Mądrze i w pełni zrozumiale. Teraz tylko czekać na krytykę dzieci.
HASSAIN jest offline  
stary 05-11-2009, 23:40   #34
dydek250691
Guest
 

Posty: n/a
Cool

bedzie mozna sie zalogowac o 02:00 godzinie dopiero, Cipsoft jak zawsze potrzebuje dluzej!

pzdr
 
stary 05-11-2009, 23:50   #35
Invi
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 06 02 2009

Posty: 11
Domyślny

No to ojebali mnie z 1 złotego którego dałem na PACC'a. W sumie moge złożyć zażalenie i prośbe o zwrot 1 dnia
Invi jest offline  
stary 05-11-2009, 23:54   #36
Regeusz
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 28 09 2008

Posty: 73
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

No nie dość że zamiast do 18 to napisali do 23 to jeszcze przedłużaja haha



@oldtibiabakpls
Przestańcie już z tą 7,6 żałosne sie to robi, jestem w 10000% pewnie że gdyby zrobili server pod 7,6 to by musieli go usunąc bo ludzie zrobiliby tylko chary dla szpanów(i oczywiście wszyscy ms no bo co innego ?) ale nikt by nie grał
Zgadzam sie, muszą kopiować pomysły od 13latków z ots (trainery ?????????all ek tam blokują hota i mogą od ss do ss skillować) No nie są kreatywni i transfery to też kolejny pomysł na siana ale co z tego ? Szczerze to b. mało osób z tego bedzie korzystać..a taski ? to quest który sie robi dosłownie co najmniej 2-3miesiące tym questem kupili sobie nasz czas. Co następne ? Nie mają już chyba pomysłu na nowe questy
__________________
By Xr3 - "the best" ms
Cytuj:
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 06-11-2009 o 01:43.
Regeusz jest offline  
stary 06-11-2009, 01:12   #37
dybik
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 19 04 2009
Lokacja: Bydgoszcz

Posty: 34
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

im juz viagra nie pomaga i sie przeciagnelo...

Hail Tibia 7.6 !
dybik jest offline  
stary 06-11-2009, 02:25   #38
Regeusz
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 28 09 2008

Posty: 73
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

We hope to be back online by 04:00 CET.

hahahaha
__________________
By Xr3 - "the best" ms
Cytuj:
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja
Regeusz jest offline  
stary 06-11-2009, 09:34   #39
Malakaru
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 06 11 2009

Posty: 4
Strzałka Tibia

Według mnie tibie niszczą od tibi 8.1 teraz nie jest tak jak dawniej ja chce 8.1
Malakaru jest offline  
stary 06-11-2009, 09:56   #40
Evemstar
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Bytów

Posty: 20
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jaquza
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 23
Poziom mag.: 38
Domyślny

mam pytanie bo nie mogę zrozumieć , optional pvp to znaczy że nie ma pk tylko można się lać za zgoda 2 gracza ??
Evemstar jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29.


Powered by vBulletin 3