Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.
Zamkniety temat.
 
Opcje tematu
stary 06-07-2011, 16:39   #61
TTomekk
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 16 03 2011
Lokacja: Śląsk

Posty: 3
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 41
Domyślny

Mi na kliencie pisało, że ma rozpocząć się o 13, a rozpoczęła się o 13:48 (bo mnie z gry wywaliło ). Ciekawe czy przeciągnie się o te 50 minut czy zmieszczą się do tej 18 ;]
TTomekk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-07-2011, 17:51   #62
TTomekk
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 16 03 2011
Lokacja: Śląsk

Posty: 3
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 41
Domyślny

No i co dalej z tym koniem? zabrało mi 500gp, a konia nie ma.
TTomekk jest offline  
stary 06-07-2011, 18:21   #63
camperek1
Użytkownik Forum
 
camperek1's Avatar
 
Data dołączenia: 25 12 2009
Lokacja: Poznań
Wiek: 23

Posty: 219
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
Domyślny

Niby konie tylko dla pacców. Chociaż dziwi mnie to, że ci npc są obok veno i thais i to, że zabiera faccowi gp a kunia nie daje. fail or bug
camperek1 jest offline  
stary 06-07-2011, 18:23   #64
Voniek
eX Moderator
 
Data dołączenia: 24 09 2006

Posty: 1,273
Domyślny

Podobno bug, więc radzę faccom nie kupować konia.
__________________
Voniek jest offline  
stary 06-07-2011, 18:24   #65
TTomekk
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 16 03 2011
Lokacja: Śląsk

Posty: 3
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 41
Domyślny

No właśnie, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale teleport do z thais do veno (i odwrotnie działa) nawet u facc. Jeszcze jedno, skoro nie daje faccowi tego konia to dlaczego npc mówi, że masz tutaj swojego konia?

edit.: no chyba, że bug.

Ostatnio edytowany przez TTomekk - 06-07-2011 o 18:26.
TTomekk jest offline  
stary 06-07-2011, 18:28   #66
camperek1
Użytkownik Forum
 
camperek1's Avatar
 
Data dołączenia: 25 12 2009
Lokacja: Poznań
Wiek: 23

Posty: 219
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
Domyślny

cosik im chyba nie wyszło
camperek1 jest offline  
stary 07-07-2011, 13:12   #67
Wojtach545
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Cieszyn

Posty: 31
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hadori
Profesja: Knight
Świat: Libera
Poziom: 8
Skille: 100/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

No 1k przez to straciłem xD
A wie ktoś moze jak dostac sie do tych deeplingów?
Wojtach545 jest offline  
stary 07-07-2011, 13:42   #68
Mathil
Użytkownik Forum
 
Mathil's Avatar
 
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Kraków

Posty: 81
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Nerana
Poziom: 78
Domyślny

Jest jeszcze nieco tych niedociągnięć, patrzyć jak wyjdzie jakaś łatka.
__________________
"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."

[ Marco Pantani ]
Mathil jest offline  
stary 07-07-2011, 21:25   #69
alanucha
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Dzieki za te odpowiedzi i te screeny
 
stary 08-07-2011, 13:31   #70
souldare
Użytkownik Forum
 
souldare's Avatar
 
Data dołączenia: 25 08 2010
Lokacja: Krakow

Posty: 180
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Olympa
Poziom: 65
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
Domyślny



A to co napad elfow
__________________
sprzyda mi sie twoja pomoc ;]
http://world2.monstersgame.wp.pl/?ac=vid&vid=35163688

Ostatnio edytowany przez souldare - 10-07-2011 o 12:22.
souldare jest offline  
stary 08-07-2011, 14:15   #71
Madcore
Użytkownik forum
 
Madcore's Avatar
 
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Gliwice

Posty: 3
Stan: Niegrający
Świat: Askara
Domyślny

Hejka, wie ktoś coś na temat nowego questu na Rookgardzie ? Chciałem zerknąć co to jest, czy trudne, co leci itd. ;]
Madcore jest offline  
stary 08-07-2011, 21:59   #72
Wojtach545
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Cieszyn

Posty: 31
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hadori
Profesja: Knight
Świat: Libera
Poziom: 8
Skille: 100/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madcore Pokaż post
Hejka, wie ktoś coś na temat nowego questu na Rookgardzie ? Chciałem zerknąć co to jest, czy trudne, co leci itd. ;]
Jest dość ciekawy zaczynasz w bibliotece, składa się z 12 zadań, trudno sie w nim zgubić, jeśli umiesz trochę angielski dasz rade go zrobić, dzisiaj robiłem z 2.5h
Wojtach545 jest offline  
stary 09-07-2011, 16:15   #73
Erth.
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 22 12 2009

Posty: 47
Domyślny

Wie ktos co zrobic zeby wrocily potwory do tej nowej tomby? Bo jak narazie zniknely i chyba nie maja zamiaru wrocic pozdrawiam :>
Erth. jest offline  
stary 11-07-2011, 16:41   #74
voice
Użytkownik Forum
 
voice's Avatar
 
Data dołączenia: 08 06 2010
Lokacja: Puławy

Posty: 479
voice ma numer GG 8133179
Domyślny

a patrzyliście w zakładce "mount" w "set outfit"?? -.-

Dzisiaj widziałem jak połowa facców w dp Venore biegała z końmi..
__________________

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruszek Pokaż post
Rozmowa z Klaudią +8 do motywacji, Marta +20 do medżik penetrejszyn.

------------------------------------------
100 post - 11 lipiec 2011 16:42
200 post - 3 sierpień 2011 15:03
300 post - 14 wrzesień 2011 19:07
400 post - 11 października 2011 16:41
voice jest offline  
stary 11-07-2011, 17:10   #75
souldare
Użytkownik Forum
 
souldare's Avatar
 
Data dołączenia: 25 08 2010
Lokacja: Krakow

Posty: 180
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Olympa
Poziom: 65
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

nie da sie zalozyc konia odrazu dopiero po paru sekundach po zakupie ja tak mam
__________________
sprzyda mi sie twoja pomoc ;]
http://world2.monstersgame.wp.pl/?ac=vid&vid=35163688
souldare jest offline  
stary 11-07-2011, 19:49   #76
Haltek
Zbanowany
 
Data dołączenia: 30 06 2011
Lokacja: Warszawa
Wiek: 26

Posty: 43
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Griamsdell
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zwiadowcy
Świat: Antica
Poziom: 12
Poziom mag.: 14
Domyślny

Bug z końmi został naprawiony dnia: 8 lipca, na stronie głównej tibia.pl macie komunikat:

Cytuj:
Wraz z dzisiejszym zapisem stanu gry wprowadzono kilka poprawek:
Wszyscy gracze z darmowym kontem będą mogli używać wypożyczonych koni;
Most do części premium na Rookgaardzie znowu działa tylko dla PACCów;
Niezamierzony spawn Dread Doll na zamku w Thais został usunięty. W związku z tym fansite item FunTibia otrzymał inną nazwę i opis, a już niedługo otrzyma nową grafikę. Stary przedmiot został usunięty z wystawy w Thais. Osoby, które otrzymały Dread Doll od FunTibia przed aktualizacją otrzymają nowy przedmiot;
Naprawiono także mniejsze bugi i literówki.

Inne zmiany dot. klienta we flashu:
Naprawiono problem występujący głównie przy przechodzeniu przez drzwi questowe tak, że klient nie będzie już crashował.
Ponadto gracze nie powinni zmieniać się w potwora przy zmianie poziomów;
Bug powodujący bałagan w składowaniu przedmiotów został usunięty.
Haltek jest offline  
Zamkniety temat.


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57.


Powered by vBulletin 3