Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 07-01-2007, 10:35   #21
Fasson
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cze, jestem nowy na forum. Właśnie kupiłem PACC(i zbieram fasole na nowy ) i bardzo mi pomógł twój poradnik!


Może mi ktoś pomóć z tymi fasolkami?
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-01-2007, 10:35   #22
sebastian1993
Użytkownik forum
 
sebastian1993's Avatar
 
Data dołączenia: 17 10 2006

Posty: 12
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: thoria
Poziom: 34
Skille: 56/54
Poziom mag.: 4
sebastian1993 ma numer GG 2512836 sebastian1993 ma login Tlenu wilk-11@tlen.pl Send a message via Skype™ to sebastian1993
Domyślny

jest wybór miedzy wszytkimi postaciami na danym swiecie
sebastian1993 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2007, 16:53   #23
Familjan
Guest
 

Posty: n/a
Cool

EEE.... Mam takie pytanko. Czy kiedy mam status PK, to mogę wejść do domku?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2007, 17:10   #24
Carlo
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom

Posty: 114
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoko Tar
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Familjan Pokaż post
EEE.... Mam takie pytanko. Czy kiedy mam status PK, to mogę wejść do domku?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie, nie możesz tak jak do wszystkich p zone nie można wchodzić gdy się ma skulla tak i do domciu
Carlo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2007, 21:12   #25
Quakmir
Użytkownik forum
 
Quakmir's Avatar
 
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Warszawa

Posty: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alterian
Profesja: Royal Paladin
Świat: Solera
Poziom: 25
Skille: 55/45
Poziom mag.: 9
Quakmir ma numer GG 4373080
Domyślny Ważne

Next answer :
Czy jak skończy mi się pacc, to odrazu tracę domek, czy mam jeszcze pare dni do ponownego kupna pacca i nie-stracenia domu?
Quakmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2007, 00:17   #26
Spectro
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quakmir Pokaż post
Next answer :
Czy jak skończy mi się pacc, to odrazu tracę domek, czy mam jeszcze pare dni do ponownego kupna pacca i nie-stracenia domu?
od razu tracisz domek i wszystkie rzeczy z niego zostaja automatycznie przeniesione do depo do miasta w którym był domek.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2007, 09:28   #27
Zotemut
Zbanowany
 
Zotemut's Avatar
 
Data dołączenia: 24 07 2006

Posty: 248
Domyślny

Fajny poradnik ;o
Zotemut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2007, 14:11   #28
Astral55
Zbanowany
 
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia

Posty: 212
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
Domyślny

mam pyt
jeżeli w domku ktory stracilem spowodu skonczenia sie pacc jest tyle przedmiotow ze nie pomieszcza sie w depo to co sie z nimi dzieje?
Astral55 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 18:52   #29
Adow Adan
Użytkownik Forum
 
Adow Adan's Avatar
 
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie

Posty: 399
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
Adow Adan ma numer GG 7709842
Domyślny

Mam pewien problem:
Otuż kupiłem domek dla kolegi(on facc) dalem mu inva i wpisałem Aleta Som (jako ze chcialem mu dać sub=ownera) i jest problem ze on nie moze nic zrobic choc jest sub-ownerem . Nie moze dac nikomu inva , ustawic nikogo przy dzwiach ani nie moze dac nikomu sub-ownera.

Czy sub-owner działa tylko dla pacc?
__________________
~Counter Strike 1.6~
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan

Nie toleruje Noobow z Honery ....

Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."
Adow Adan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 19:27   #30
Kraaj
Użytkownik Forum
 
Kraaj's Avatar
 
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Wiek: 27

Posty: 115
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
Kraaj ma login Tlenu arakin-90@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adow Adan Pokaż post
Mam pewien problem:
Otuż kupiłem domek dla kolegi(on facc) dalem mu inva i wpisałem Aleta Som (jako ze chcialem mu dać sub=ownera) i jest problem ze on nie moze nic zrobic choc jest sub-ownerem . Nie moze dac nikomu inva , ustawic nikogo przy dzwiach ani nie moze dac nikomu sub-ownera.

Czy sub-owner działa tylko dla pacc?
Tak, tylko dla pacc.

[limit znaków ]
__________________
like diamonds we'll be shining bright before we turn to stone

Kraaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 17:58   #31
Devis
Użytkownik Forum
 
Devis's Avatar
 
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk

Posty: 59
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
Devis ma numer GG 6830983
Domyślny

Przydatne ^^ przedchwila sprzedalem Domek ^^
__________________
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k
12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM
15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave
18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze.
Devis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 18:42   #32
Yurza
Użytkownik Forum
 
Yurza's Avatar
 
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Tibia

Posty: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yurza
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Yurza ma numer GG 495244 Yurza ma login Tlenu shod93@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Astral55 Pokaż post
mam pyt
jeżeli w domku ktory stracilem spowodu skonczenia sie pacc jest tyle przedmiotow ze nie pomieszcza sie w depo to co sie z nimi dzieje?
Chciałem zapytać o to samo
__________________
,,Każdy jest kimś..."

Ja jestem [CHAR]Yurza[/CHAR]

Lv: 20
Świat: Harmonia

Myślisz, że umiesz współczuć? Kliknij i sprawdź!
Jeśli nie chcesz wydawać kasy na PACC, a chcesz go mieć zarejestruj się!
Yurza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2007, 09:27   #33
jaa1234
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

A ile kosztuje czynsz? Bo chciałem kupić domek ale nie wiem ile bym musiał płacić. Proszę o odpowiedź.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2007, 11:21   #34
domin3x
Użytkownik Forum
 
domin3x's Avatar
 
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Posty: 2,162
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Czynsz zależy od wielkości i położenia domku.
__________________
Cześć.
.................................................. .................................................. ...................Dzięki.
Cześć.
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2007, 13:04   #35
Articuno
Użytkownik Forum
 
Articuno's Avatar
 
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Posty: 1,252
Domyślny

ehh poradnik fajny... ale dlaczego kasa ma być w depo !?!?!?!? Na 5 minut przed końcem licytacji specjalnie chcialem sprawdzic czy wszyskto dobrze zrobilem i patrze, ze kase musi byc w depo no i okazauje sie ze ma byc w banku a potem juz nie moglem sie zalogowac bo byl przerwa servera

Poradnik jest nieakutalny bo skad miałem wiedzieć , ze kasa ma być w banku...
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2007, 13:52   #36
jaa1234
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
Czynsz zależy od wielkości i położenia domku.
A średnio ile? Bo nie wiem. Jak bym kupil domek za powiedzmy 1k to ile bym płacił za czynsz?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2007, 19:13   #37
filczyk
Użytkownik Forum
 
filczyk's Avatar
 
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Katowice

Posty: 79
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
filczyk ma numer GG 2972731
Domyślny

Mam małe pytanie, czy do domku można kupić jeszcze jedno łózko? Kiedyś pisało że po update będzie można .
__________________
"Doby słuchacz ma więcej przyjaciół niż dobry mówca"

Luminera ROX
filczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2007, 19:35   #38
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 10 2006

Posty: 912
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jaa1234 Pokaż post
A średnio ile? Bo nie wiem. Jak bym kupil domek za powiedzmy 1k to ile bym płacił za czynsz?
cena za jaka kupisz domek nie ma znaczenia

mozesz kupic domek ktory ma 80sqm za 1 gp i placic z aniego czysz 5k+ miesiecznie
a mozsz wylicytowac domek 10sqm za 100k i czynsz bedziesz placil 500gp
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2007, 19:49   #39
jaa1234
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Mam pytanie. Czy czynsz to rent?
A i czy jak jestem w Venore to czy mogę kupić domek w Thais?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2007, 19:30   #40
Kraaj
Użytkownik Forum
 
Kraaj's Avatar
 
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Wiek: 27

Posty: 115
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
Kraaj ma login Tlenu arakin-90@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jaa1234 Pokaż post
Mam pytanie. Czy czynsz to rent?
A i czy jak jestem w Venore to czy mogę kupić domek w Thais?
Tak, sprawdź sobie w słowniku eng-pol. Możesz kupić
__________________
like diamonds we'll be shining bright before we turn to stone

Kraaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17.


Powered by vBulletin 3