Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 16-02-2007, 12:19   #41
czarek74
Użytkownik forum
 
czarek74's Avatar
 
Data dołączenia: 14 01 2007

Posty: 10
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Domyślny

fajny poradnik ale mam pytanie w jaki sposub mam płacić raty za domek pliz odpowieddzcie!!!
czarek74 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2007, 12:24   #42
czarek74
Użytkownik forum
 
czarek74's Avatar
 
Data dołączenia: 14 01 2007

Posty: 10
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Domyślny

czemu nikt nie odpowiada czy to pożucony temat ????
czarek74 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2007, 13:25   #43
Spectro
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czarek74 Pokaż post
fajny poradnik ale mam pytanie w jaki sposub mam płacić raty za domek pliz odpowieddzcie!!!
po prostu musisz miec pieniadze w banku
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2007, 22:27   #44
Artynn
Użytkownik Forum
 
Artynn's Avatar
 
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Wiek: 24

Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Świat: Amera
Artynn ma numer GG 4314696
Domyślny

Fajny poradnik... a ja mam takie pytanie jak chce oddać ten domek na nobody bo np zalicytowalem i inny chce a mam kase i nie chce tego sprzedawac..
Artynn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2007, 12:58   #45
Thon_Elon_Candia
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yurza Pokaż post
Chciałem zapytać o to samo
Tez mnie to bardzo zastanawia. Nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie ??
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2007, 21:01   #46
Misiuuu
Użytkownik Forum
 
Misiuuu's Avatar
 
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów

Posty: 495
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
Domyślny

A ja mam pytanko ;> Mam na oku domeq ale ziomal który miał go wcześniej ma w nim nadal 2 noob-chary... Czy jak kupie ten domeq to te postacie jakoś sie wyniosą z domq czy będe musiał czekać aż poprzedni właściciel będzie łaskaw nimi wyjść?? Plz o szybkie odp. ;P


PozdrO
Misieq

down: Nawet jak te ludki w łużku leżą to zniknom??
__________________
pozdro
kisiello
__________________
03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow
03:44 Vivienne De Marco [100]: what see?
03:44 Icarus Grimm [7]: lol
03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow
03:44 Icarus Grimm [7]: ??
03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see?


Ostatnio edytowany przez Misiuuu - 23-02-2007 o 13:58. Powód: ...
Misiuuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-02-2007, 01:49   #47
Thon_Elon_Candia
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Po zakupie domku masz zapewnione w 100% ze nikt nie bedzie mial do niego dostepu po za Tobą rzecz jasna. Wiec bez obaw mozesz go kupic, ale jesli nie jestes pewien zaraz po zakupie wejdz do domku i stojac twarzą do drzwi wpisz "aleta sio" <bez cudzysłowia> i otworzy Ci sie lista ktora powinna byc pusta.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-02-2007, 17:20   #48
fAYL
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 31 10 2004

Posty: 56
Świat: Premia
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
mam pyt
jeżeli w domku ktory stracilem spowodu skonczenia sie pacc jest tyle przedmiotow ze nie pomieszcza sie w depo to co sie z nimi dzieje?
Chciałem zapytać o to samo
I tak będą w dp. Tylko dopóki nie zostaną usunięte, to nic nie można tam dołożyć.
fAYL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2007, 10:06   #49
lukas231
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 23 02 2007

Posty: 5
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 25
Poziom mag.: 4
lukas231 ma numer GG 6423848
Domyślny

Fajny poradnik wsztko dokładnie opisane.Właśnie kupuje pacc i napewno mi sie przyda
lukas231 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2007, 19:33   #50
white-power
Guest
 

Posty: n/a
Pytanie Sellowanie Domków!

A ja mam takie pytanie z sellowaniem domków poprzez Tibia.com. No bo jest taki romansik, czytam ten poradnik i patrze punkt dotyczący sprzedawanie domku poprzez tibia.com czy jeżeli ktoś kto nie ma pacca może kupić domek??????
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2007, 19:39   #51
Czarna_Mamba
Użytkownik Forum
 
Czarna_Mamba's Avatar
 
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wiek: 23
Wpisy bloga: 4

Posty: 810
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
Czarna_Mamba ma numer GG 7048129 Send a message via Skype™ to Czarna_Mamba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez white-power Pokaż post
czy jeżeli ktoś kto nie ma pacca może kupić domek??????
Nah, za dobrze by to było.
__________________


Czarna_Mamba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2007, 21:27   #52
KrEmAs KAc
Użytkownik Forum
 
KrEmAs KAc's Avatar
 
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nowe Miasto Lubawskie 53° 25' N 19° 35' E
Wiek: 36

Posty: 1,215
Stan: Niegrający
Świat: ¶♪&#
Poziom: 666
Skille: ↕
Poziom mag.: §§
KrEmAs KAc ma numer GG 8372892
Domyślny

Gram na Dolera i koleś mnie zaprosił do pustego domku po 2 tygodniach od czasu kiedy nie grałem wylogowałem się w nim. Mam pytanie czy jak się zaloguje to będę w jego domku bo drugim charem zauważyłem ,że zaczęły się pojawiać różne itemki??
KrEmAs KAc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2007, 22:23   #53
Marcjanx
Użytkownik Forum
 
Marcjanx's Avatar
 
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica

Posty: 170
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
Domyślny

@up Jeżeli jesteś zaproszony do domku to bedziesz w środku. Jeżeli ktoś cie wypisał z listy że możesz wchodzić do domku będziesz na zewnątrz.
Marcjanx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2007, 14:49   #54
kamillo-ja
Użytkownik Forum
 
kamillo-ja's Avatar
 
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia

Posty: 140
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
kamillo-ja ma numer GG 8679386
Domyślny

@2 up idz stad chcesz krasc te itemki?? noob

a potanko!!

Czy jak jestem FACC moge byc subownerem i czy moge zapraszac ludzi.
__________________
Jeśli komuś przeszkadza, że robie wiele błedów w postach to niech ich nie czyta.
.....:::::Kamill:::::.....

www.fasole.pl <<>> zbieraj i wygrywaj
kamillo-ja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2007, 16:32   #55
Boniu91
Użytkownik Forum
 
Boniu91's Avatar
 
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Wwa

Posty: 16
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :P
Profesja: Elite Knight
Świat: Elera
Domyślny Ważne

Dzisiaj w nocy kończy mi się Premmy,
a dopiero podczas ss'a zostanie on przepisany na mojego kumpla z pacc'em
czy mimo tego ze juz nie bede mial premmy podczas ss'a domek zostanie na niego przepisany czy tez strace ten dom?
__________________
Piszczele mam jak ze stali
http://youtube.com/watch?v=_AHZJAZlMVM
Boniu91 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2007, 12:32   #56
guru2
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Kupuje od kolesia chate i przypadkowo wpisal jutrzejsza date. Czy idzie jakos to zmienic?
FAST odp restart o 12
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2007, 14:14   #57
Jaasek
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 23 04 2007

Posty: 5
Domyślny

Mam taki problem
chcial bym licytowac domek na tym samym koncie tylko ze innej postaci a wyskakuje mi takie cos
Error
A character of your account already holds the highest bid for another house. You may only bid for one house at the same time.
czy to dla tego ze tam nie zakonczyla sie jeszcze licytacja czy zeby kupic domek licytacja na innej postaci musi dobiec konca?? prosze odpiszcie!

Ostatnio edytowany przez Jaasek - 30-04-2007 o 17:01.
Jaasek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2007, 21:17   #58
Siwy12346
Użytkownik forum
 
Siwy12346's Avatar
 
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Włocławek

Posty: 3
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Bravehearts
Świat: Galana
Poziom: 38
Skille: 74/51
Poziom mag.: 15
Siwy12346 ma numer GG 9734619
Domyślny

Uwagi:
1) Na jednym świecie można mieć tylko jeden domek.
2) Na jednym koncie można mieć maksymalnie trzy domki na różnych serverach.
3) Można mieć jednocześnie domek i gh.[/quote]

To Ile Wrescie Mozna Miec Tych GH i Domków bo w 1 pisze ze mozna miec tylko jeden domek a w 3 ze mozna miec jednoczesnie domek i gh??
Siwy12346 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-05-2007, 23:02   #59
Ciesloczek14
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 22 03 2007

Posty: 7
Domyślny

ja mam takie pytanko jezeli chce kupic domek ktos na tibia.com wpisze "i wan sell this house to... for... gp i np wpisze 120k a nie 100 jak sie umawialismy to 120k mi zabierze z konta? i jak zaakceptowac takie cos
Ciesloczek14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 18:46   #60
wukowicz33
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Gdy byłem jeszcze graczem FACC, kolega z innego świata wyszedł z Rooka i kupił mi domek, a ja wpłacałem do banku czynsz.. Teraz gdy zostałem posiadaczem PACC, chciałbym mieć gdzieindziej swoją chatkę. Chcialbym nie wplacac ciagle kasy do banku gdy beda przychodzic listy i przepadnie tamta co kupil mi kolega. Czy ten kolega z innego swiata dostanie bana jakiegos?

hmmm help. Albo mozecie napisac sposoby pozbycia się domku, nie sprzedając go.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39.


Powered by vBulletin 3