Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 18-05-2008, 12:16   #161
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bledo14 Pokaż post
depo mam juz uporzadkowane i nie ma tych rzeczy. a moze przeniosly sie do dp gdzie bylem zameldowany?????
Byc moze. Lecz szczerze mowiac, zawsze wszystkie itemki ladowaly razem, wiec cos tu jest nie tak. Warto sprawdzic... Moze przejrzyj dp jescze raz?
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-05-2008, 14:41   #162
Leader Fox Dragstar
Zbanowany
 
Leader Fox Dragstar's Avatar
 
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Wiek: 25

Posty: 473
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
Leader Fox Dragstar ma numer GG 7654753
Domyślny

od jakiegos czasu, po utracie domku, rzeczy pozostaja w srodku
Leader Fox Dragstar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2008, 17:31   #163
Anox_
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

A gdy mi sie skonczyc PACC to trace domek??
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2008, 17:32   #164
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anox_ Pokaż post
A gdy mi sie skonczyc PACC to trace domek??
Tak, stracisz go.

2up
Co??
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 20:50   #165
manti
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 25 05 2007

Posty: 6
Domyślny

Mam takie pytanko, jeśli wlazlem se do psteko domku i tam spie to hp i mana beda mi rosły ??
manti jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 21:41   #166
KZB3
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 18 09 2005

Posty: 44
Domyślny

witam !!!
właśnie kupiłem domek w svargrond. ale po sprawdzeniu lezy tam cialo - 21:28 You see a straw mat. ......... is sleeping there. Postac jest facc. I tu jest moje pytanie , vczy w przypadku zakupu pacc przez ta osobe ona lognie sie w domku ktorego ja jestem wlascicielem czy tez gdzies indziej
KZB3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 21:57   #167
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Cytuj:
witam !!!
właśnie kupiłem domek w svargrond. ale po sprawdzeniu lezy tam cialo - 21:28 You see a straw mat. ......... is sleeping there. Postac jest facc. I tu jest moje pytanie , vczy w przypadku zakupu pacc przez ta osobe ona lognie sie w domku ktorego ja jestem wlascicielem czy tez gdzies indziej
Oczywiscie, ze nie pojawi sie w twoim domku ; ). Jesli ten gracz bedzie probowal sie zalogowac to pojawi sie w thais. Mozesz go takze wyrzucic z lozka dajac "use" na nie.

Cytuj:
Mam takie pytanko, jeśli wlazlem se do psteko domku i tam spie to hp i mana beda mi rosły ??
Jezeli spisz w lozku to rosnie ci zarowno mana, jak i soul oraz hp. Musisz oczywiscie miec premium account.
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 02:50   #168
Maciekxd
Użytkownik Forum
 
Maciekxd's Avatar
 
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Wiek: 22

Posty: 376
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Kurde mam pacc a (mój brat też) on daje mi subownera a ja gó*no moge zrobić o co biega?
__________________
Maciekxd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 03:00   #169
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciekxd Pokaż post
Kurde mam pacc a (mój brat też) on daje mi subownera a ja gó*no moge zrobić o co biega?
Subowner moze tylko zapraszac gosci, nie moze zas edytowac praw drzwi.
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 03:23   #170
Maciekxd
Użytkownik Forum
 
Maciekxd's Avatar
 
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Wiek: 22

Posty: 376
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ja nic nie moge robic nawet zapraszac tylko włazić i drzwi zamykać-.-
__________________
Maciekxd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 10:16   #171
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciekxd Pokaż post
Ja nic nie moge robic nawet zapraszac tylko włazić i drzwi zamykać-.-
Najwyrazniej nie zrobil Cie wspolwlascicielem, dal Ci tylko prawa drzwi. Popos go o wpisanie twojego nicku na liste otwierajaca sie zakleciem "aleta som".
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2008, 10:12   #172
VDimaV
Użytkownik forum
 
VDimaV's Avatar
 
Data dołączenia: 23 06 2008

Posty: 11
Domyślny

Eh mam criminal record za spoiling auction, minely trzy miechy i nie chce zniknac....Czy moze ktos cos z tego rozumie ?
VDimaV jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2008, 10:32   #173
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VDimaV Pokaż post
Eh mam criminal record za spoiling auction, minely trzy miechy i nie chce zniknac....Czy moze ktos cos z tego rozumie ?
A istnieje on jeszcze?

Wszelkie wpisy są czyszczone na początku miesiąca. Dlatego też Twój powinien zniknąć około 3? lipca.
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2008, 20:42   #174
papugakakadu
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 03 2008

Posty: 19
Domyślny

Niezle ja se spie na ot sie
papugakakadu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2008, 11:20   #175
Hoxaver
Użytkownik forum
 
Hoxaver's Avatar
 
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Białystok

Posty: 6
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 29
Skille: 60/56
Poziom mag.: 3
Domyślny

Mam bardzo dziwny problem. Już trzeci raz biorę udział w licytacji domku i nie mogę przebić ceny. Mam w banku ponad 16k, wchodzę na tibia.com do houses, wybuieram domek, ktoś już licytuje za 8k. Dobra, borę: bit i daję 10k i 1 gp i zatwierdzam. Pojawia się napis: The limit of the other bidder is higher. The bid is now at 10001 gold. Klikam back i podana jest moja kwota: 10001, ale nick tego typka, który licytował wcześniej. O co w tym chodzi? Liczę, że ktoś mi szyko pomoże bo bardzo zależy mi na tym domku.
Hoxaver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2008, 11:29   #176
Fureyka
Chica mala
 
Fureyka's Avatar
 
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
Wiek: 28

Posty: 584
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxaver Pokaż post
Mam bardzo dziwny problem. Już trzeci raz biorę udział w licytacji domku i nie mogę przebić ceny. Mam w banku ponad 16k, wchodzę na tibia.com do houses, wybuieram domek, ktoś już licytuje za 8k. Dobra, borę: bit i daję 10k i 1 gp i zatwierdzam. Pojawia się napis: The limit of the other bidder is higher. The bid is now at 10001 gold. Klikam back i podana jest moja kwota: 10001, ale nick tego typka, który licytował wcześniej. O co w tym chodzi? Liczę, że ktoś mi szyko pomoże bo bardzo zależy mi na tym domku.
Działa to na zasadzie takiej jak każde inne licytacje. Koleś, który zalicytował tamten domek wpisał kwotę maksymalną za jaką kupiłby domek jednak pojawia się najniższa kwota pozwalająca mu wygrywać licytację. Twoja kwota była mniejsza od kwoty za którą tamten koleś kupiłby domek tak więc on dalej wygrywa aukcję (pomimo że podbiłeś stawkę) póki nie dasz oferty większej niż jego maksymalna kwota...
Trochę to pomieszane ale mam nadzieję, że zrozumiałeś ^^.

@down
Np. Podbijaj powoli aż go przebijesz ;p
__________________



Polska supported fansite!
Newsy, forum, download, poradniki, kalkulatory, analizator serwer loga, występowanie bossów i wiele innych!

Ostatnio edytowany przez Fureyka - 02-07-2008 o 11:48.
Fureyka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2008, 11:36   #177
Hoxaver
Użytkownik forum
 
Hoxaver's Avatar
 
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Białystok

Posty: 6
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 29
Skille: 60/56
Poziom mag.: 3
Domyślny

Teraz już rozumiem, wielkie dzięki. To trochę głupio bo nie wiadomo ile dał, ale trudno trzeba dawać coraz więcej. Pozdrawiam.
Hoxaver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-07-2008, 09:41   #178
Monstablokaz
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

jak zmienić łóżka ?
nie chce mieć czerwonych -,- ..
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-07-2008, 09:45   #179
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Musisz kupić w sklepie bed kit w wybranym kolorze, a następnie użyć go na łóżku. Do wyboru masz niebieski, żółty, zielony oraz czerwony.
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-07-2008, 09:46   #180
Monstablokaz
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

gdzie to kupic ? ;d
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33.


Powered by vBulletin 3