Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 28-04-2007, 20:26   #61
Dominik.s1
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Piszcie!! czy na mapie respawnu mają bład bo chciałem sie tam wybrac ale widze
ze jest bardzo niebezpiecznie.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-04-2007, 20:42   #62
Duch Niespokojny
Moderator
 
Duch Niespokojny's Avatar
 
Data dołączenia: 10 09 2005

Posty: 2,346
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominik.s1 Pokaż post
Piszcie!! czy na mapie respawnu mają bład bo chciałem sie tam wybrac ale widze
ze jest bardzo niebezpiecznie.
Tak, to błąd. Nie ma tam ani stone golemów, ani giant spiderów, ani tym bardziej behemothów.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-05-2007, 23:31   #63
_Modton_
Użytkownik Forum
 
_Modton_'s Avatar
 
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska

Posty: 103
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

Wszystko fajne, tylko czemu nie dasz mapki,
w jakich miejscach sa te cave'y?
To zanczy zejscia gdzie sa.
8.5/10
_Modton_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2007, 00:06   #64
slawek123
Użytkownik Forum
 
slawek123's Avatar
 
Data dołączenia: 07 11 2006

Posty: 31
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 22
Poziom mag.: 25
slawek123 ma numer GG 8170037
Domyślny

Jak expisz na takim czymś to trzeba być idiotą <lol2>
__________________
slawek123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2007, 00:30   #65
Allorx
Użytkownik Forum
 
Allorx's Avatar
 
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław

Posty: 111
Domyślny

A widzisz bo ja knightem na 20 lvlu od czasu do czasu wpadam tam i na brak expa nie narzekam.

Ostatnio edytowany przez Allorx - 22-06-2007 o 16:19.
Allorx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2007, 00:48   #66
P0nury
Użytkownik Forum
 
P0nury's Avatar
 
Data dołączenia: 19 07 2005

Posty: 724
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Modton_ Pokaż post
Wszystko fajne, tylko czemu nie dasz mapki,
w jakich miejscach sa te cave'y?
To zanczy zejscia gdzie sa.
8.5/10
A może by tak nie iść na łatwiznę, tylko ruszyć dupsko w te tereny i poszukać samemu trochę?
__________________
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2007, 09:57   #67
_Modton_
Użytkownik Forum
 
_Modton_'s Avatar
 
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska

Posty: 103
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

@up
Racja, tylko że ja chce se popróbowac w tym pierwszym cavie,
bo już tam byłem, tylko odrazu do 3 wpadlem ;s.
@edit
Przed chwilą byłem na dworcach w drugim cave,
na 600 arrowów mialem 2,4k z loota
Poszedł tylko 1 manas na wjscie, przy shamanach.

Ostatnio edytowany przez _Modton_ - 26-05-2007 o 11:33.
_Modton_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2007, 11:07   #68
Gienio13
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: kluczbork

Posty: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ---
Profesja: Elder Druid
Gildia: ---
Świat: azura
Poziom: 24
Skille: 15/20
Poziom mag.: 30
Szczęśliwy

swietny loot
Gienio13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-05-2007, 21:22   #69
Gulikuliku
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Oleszyce

Posty: 17
Imię: XXX xD
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 35
Poziom mag.: 40
Oczko No w miare dobry exp

Dzisiaj byłem tam kumpla knightem i nawet spoko sie expi;p no i tego mi trzebabyło
Gulikuliku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-05-2007, 10:49   #70
pyzio2
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 10 05 2004

Posty: 106
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek123 Pokaż post
Jak expisz na takim czymś to trzeba być idiotą <lol2>


to chyba niewiesz jaka kase idzie zarobic na dworcach
pyzio2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2007, 22:09   #71
Allorx
Użytkownik Forum
 
Allorx's Avatar
 
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław

Posty: 111
Domyślny

Mój loot z 1.5h na dworcach, 32EK 74/74 skills, 3mf wasted

Jeśli się poszczęści to wyjdziemy na duży plus.
Allorx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2007, 22:29   #72
~~AnpeR~~
Użytkownik Forum
 
~~AnpeR~~'s Avatar
 
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Wiek: 31

Posty: 239
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
Domyślny

Dworce sa juz do dupy ( od update) ide dzisiaj do npc... sprzedaje 7 hunting spearow a on mi wyskakuje ze za 170gp lol... (wczesniej 250gp each)
__________________
Once a friend, always a friend.
~~AnpeR~~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2007, 00:03   #73
Duch Niespokojny
Moderator
 
Duch Niespokojny's Avatar
 
Data dołączenia: 10 09 2005

Posty: 2,346
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~ Pokaż post
Dworce sa juz do dupy ( od update) ide dzisiaj do npc... sprzedaje 7 hunting spearow a on mi wyskakuje ze za 170gp lol... (wczesniej 250gp each)
Ale za to wypada ich dużo więcej niż kiedyś (chyba że to też zmienili), no i hunting spear to przecież nie jedyny loot z dworców...
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2007, 00:57   #74
Avallach
Użytkownik Forum
 
Avallach's Avatar
 
Data dołączenia: 23 05 2007

Posty: 946
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

czy dam rade 41 ms, 40 mlvl rade na dworcach??

kasy mam duzo, ale chce zeby sie chociaz za hunt zwracalo, nie musze zarabiac
__________________
...Przeważnie, widać to po mnie wyraźnie...
...Otoczenie nie działa na mnie zakaźnie...


To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]
Avallach jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2007, 15:00   #75
Allorx
Użytkownik Forum
 
Allorx's Avatar
 
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław

Posty: 111
Domyślny

ja sie wkurzylem jak z dp wyciagnalem potem kilkanascie hunting spear a tu zonk.
Ale i tak warto tak expic, bo ja omijając shamany w pewnym miejscu calkiem przyjemnie huncilem (o expie nie mowie).
Allorx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2007, 14:11   #76
miciun
Użytkownik Forum
 
miciun's Avatar
 
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Exiva

Posty: 15
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nebula
Domyślny

W jeden dzień po updacie zebrałem z 55 hunting spearów i poszedłem sprzedać, okolo 15k z tego wyszło...Teraz tego nie sprzedaje i nawet nie będę tego zbierać.

Ostatnio edytowany przez miciun - 04-07-2007 o 14:14.
miciun jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2007, 19:28   #77
Yogono
Użytkownik Forum
 
Yogono's Avatar
 
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: ADP
Wiek: 29

Posty: 145
Imię: Aus
Gildia: Silverin
Świat: Candia
Poziom: 170
Skille: 100/81
Domyślny

Ja expilem tam wylacznie by zdobyc 3 bast skirt, i nawet mi sie tam spodobalo, na 5h huntu wynosilem duzo tribal mask, hunting spear i ripper lance. Po sprzedaniu wszystkiego zarobielm okolo 12k.
Wedlug mnie najlepiej tam jest sorkiem/drutem od 28lvl stawia sie 1 ds'a ktory wszystko wybija. Niepolecam monka, poniewaz jest nieodporny na paraliz i trucizne. Co do expa to niebylo najgorzej
Yogono jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-07-2007, 03:30   #78
Duch Niespokojny
Moderator
 
Duch Niespokojny's Avatar
 
Data dołączenia: 10 09 2005

Posty: 2,346
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yogono Pokaż post
Wedlug mnie najlepiej tam jest sorkiem/drutem od 28lvl stawia sie 1 ds'a ktory wszystko wybija.
Orc berserker jest lepszy, bo szybciej biega, a jedyną jego wadą jest słaba obrona, co tutaj nie ma znaczenia, bo dworki praktycznie nie zadają żadnych strat poza trucizną, na którą zerk jest odporny.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-07-2007, 11:51   #79
ruts
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 12 02 2007

Posty: 25
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eamos
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 9
Poziom mag.: 3
Domyślny

Druidem bez problemu biegam tam z monkiem i skull staff'em i jeszcze uhy robię.
__________________
Hardcore Pride
ruts jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 14:09   #80
Ice-Sylar
Użytkownik forum
 
Ice-Sylar's Avatar
 
Data dołączenia: 28 06 2007

Posty: 21
Domyślny

Ja level 41
Stawiam monka nie wiem jak z dsami albo zerkami am jest nie probowalem ale wiem ze nie oplaca sie stawiac FD jak wiele osob polecalo szybko pada od trucizny czy mas poxa.....
Mam pytanie czy jak postawie zerka to jak voodomaster walnie poxa to zerk dostanie z poxa za te 10-20 ??
i tak samo z desem ?? a moze leader?
Ice-Sylar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16.


Powered by vBulletin 3