Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 01-12-2010, 16:49   #1
Exor464
Użytkownik Forum
 
Exor464's Avatar
 
Data dołączenia: 30 10 2009
Lokacja: Piekary Śląskie

Posty: 41
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Exor464 ma numer GG 4883068
Domyślny Traning Dummy, podstawowe informacje

Witam !
Potrzebuję podstawowych informacji na temat w/w mobka.

1. Z jakiej misji yalahar otrzymujemy dostęp do niego
2. Gdzie się on znajduje
3. Czy wstęp jest płatny

Z góry dziękuje
Exor464 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-12-2010, 14:02   #2
Alvenator
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

1. Z jakiej misji yalahar otrzymujemy dostęp do niego: z żadnej
2. Gdzie się on znajduje : Edron
3. Czy wstęp jest płatny: po wykonaniu Shadows of Yalahar Quest nie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2010, 00:22   #3
Zlatan1988
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Poznań

Posty: 13
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 120
Skille: 10/26
Poziom mag.: 66
Zlatan1988 ma numer GG 8314407
Domyślny

Po piersze musisz wykonac shadow of yalahar quest po ktorym bedziesz mial bezplatny dostep do pomieszczenia z target dummy w domu Telasa niedaleko edron. a po drugie musisz byc swiadom tego ze mozesz tam trenowac tylko melee/distance fighting...chyba ze posiadasz spellwandy ktorymi mozesz przywolywac mad sheep do trenowania shieldingu.

mniej wiecej tak to wyglada;p
Zlatan1988 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2011, 18:21   #4
Widzew77
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 25 12 2011

Posty: 21
Domyślny

znajduje sie na edron
Widzew77 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2011, 11:33   #5
Aolde Miko
Użytkownik Forum
 
Aolde Miko's Avatar
 
Data dołączenia: 07 12 2005

Posty: 70
Imię: Tren
Profesja: Royal Paladin
Gildia: >.<
Świat: Pacera
Poziom: 26
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~~
Aolde Miko ma numer GG 6118714
Domyślny

A trzeba mieć jakiegoś questa żeby móc tam wejść czy nic?
__________________
Klnę się prawdą i nieprawdą
Klnę się mieczem, słuszną bitwą
Klnę się gwiazdą, tą poranną
Klnę się wieczorną modlitwą
Aolde Miko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2011, 11:52   #6
Pablohan
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 18 03 2006

Posty: 23
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 30~
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 34
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alvenator Pokaż post
3. Czy wstęp jest płatny: po wykonaniu Shadows of Yalahar Quest nie
Czy nie umiesz czytać?
Pablohan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04.


Powered by vBulletin 3