Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 14-07-2009, 21:17   #1
obrema
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 14 07 2009

Posty: 3
Pytanie Bład

Siema ma problem g]po pewnym czasie gdy gram w tibie wyłącza mi tibie i pokazuje mi się taki błąd :

http://img232.imageshack.us/img232/8563/68506918.jpg

gdy ponownie uruchamiam tibie pokazuje się takie coś:

http://img229.imageshack.us/img229/4985/sdfasdtytuu.jpg

proszę o pomoc.
obrema jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2009, 22:06   #2
Rayo
Użytkownik Forum
 
Rayo's Avatar
 
Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: Góra

Posty: 60
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Rayo ma numer GG 9887494
Domyślny

Reinstalnij Tibię, myślę, że pomoże.
__________________
Rayo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 22:38   #3
obrema
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 14 07 2009

Posty: 3
Domyślny

próbowałem nie pomogło
obrema jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2009, 03:49   #4
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum
 
Jerkov Thundersword's Avatar
 
Data dołączenia: 19 11 2004

Posty: 635
Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez obrema Pokaż post
próbowałem nie pomogło
Zwyczajny debug. Na tym 2 ss masz przycisk "Cancel", wciśnij go. Nie pomogło? Wybierz "Send".
Masz access violation.
Próbowałeś użyć MC?
Masz wirusa na kompie?
Próbowałeś zalogować się z jakimś programikiem szemranym?

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 15-07-2009 o 03:52.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2009, 10:28   #5
Gniewxd
Użytkownik Forum
 
Gniewxd's Avatar
 
Data dołączenia: 30 06 2009
Lokacja: Wrocław

Posty: 43
Imię: Pan Gniewu
Domyślny

Vista _/
__________________
Ej, Ej wpadl Ci talerz do zupy !


Strona 18+
Gniewxd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2009, 11:09   #6
obrema
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 14 07 2009

Posty: 3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword Pokaż post
Zwyczajny debug. Na tym 2 ss masz przycisk "Cancel", wciśnij go. Nie pomogło? Wybierz "Send".
Masz access violation.
Próbowałeś użyć MC?
Masz wirusa na kompie?
Próbowałeś zalogować się z jakimś programikiem szemranym?
wciskałem canel i send nie pomaga
nie mam
nie próbowałem
nie mam wirusa sprawdzałem 2 antywirusami
i nie używam szemranych programików ani żadnych innych
obrema jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2009, 11:18   #7
DK-LOG.911
Użytkownik Forum
 
DK-LOG.911's Avatar
 
Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 1

Posty: 482
Stan: Na Emeryturze
DK-LOG.911 ma numer GG 9863330 DK-LOG.911 ma login Tlenu gfos@tlen.pl
Domyślny

Tibia wyłącza Ci się gdy grasz, czy gdy próbujesz się zalogować?
__________________
I am allways glad to share the memory of the old times - Taghor Mithrilbasher
DK-LOG.911 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2009, 13:11   #8
Acidshan
Użytkownik forum
 
Acidshan's Avatar
 
Data dołączenia: 14 07 2009
Lokacja: Głogów
Wiek: 32

Posty: 6
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 16
Skille: 62/60
Poziom mag.: 3
Acidshan ma numer GG 10950804
Domyślny

200%, że używałeś jakiegoś wspomagacza, programu do gry.
Usuń to i reinstall Tibia, doradzam także skana antywirem i programem do wyszukiwania błędów na dyskach, pozdrawiam..

Czemu 200%?

bo za młodu też to miałem,
bo inni też mieli takie błędy, każdy z nich "coś" miał.
bo nie wierze w wyjątki ;p

Ostatnio edytowany przez Acidshan - 15-07-2009 o 13:12.
Acidshan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20.


Powered by vBulletin 3