Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 26-08-2007, 16:27   #1
michnik_13
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Katowice

Posty: 36
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
michnik_13 ma numer GG 9117375 Send a message via Skype™ to michnik_13
Domyślny Gdzie Się Podziała Antica ?!?!

Już od dłuższego czasu chcę stworzyć nową postać na Antice. Niestety nie ma jej na liście. Słyszałem od kolegów że podobno ma być dostępna za tydzień. Więc kiedy będzie można sie na niej rejstrować??
__________________
http://michnik13.act4trees.com/
michnik_13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2007, 16:32   #2
Depeszowiec92
Użytkownik Forum
 
Depeszowiec92's Avatar
 
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Wiek: 28

Posty: 199
Profesja: Knight
Domyślny

Bo Antica jest już przepełniona, podobnie jak guardia,harmonia. Nie biorą już tam więcej noobów którzy chcą zobaczyć mdw itd,
Depeszowiec92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 17:19   #3
BOtter
Użytkownik Forum
 
BOtter's Avatar
 
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Posty: 338
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Żal.pl

[tłumaczeniedladzieci]Zjeżdzasz na dół, taką pięknym paskiem za pomocą myszki, lub scrolla(to takie pół kole na myszce, możesz tego nie mieć). Masz tam Show All worlds. Klikasz na to swoim pięknym lewym przyciskiem, w twojej pięknej myszce i pojawiają się wszystkie serwery.[/tłumaczeniedladzieci]
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 17:27   #4
Pyro Aris
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Posty: 830
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter Pokaż post
Żal.pl

[tłumaczeniedladzieci]Zjeżdzasz na dół, taką pięknym paskiem za pomocą myszki, lub scrolla(to takie pół kole na myszce, możesz tego nie mieć). Masz tam Show All worlds. Klikasz na to swoim pięknym lewym przyciskiem, w twojej pięknej myszce i pojawiają się wszystkie serwery.[/tłumaczeniedladzieci]
ale kozak jestes
Pyro Aris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 19:02   #5
Milan ognia
Użytkownik Forum
 
Milan ognia's Avatar
 
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Wiek: 29

Posty: 668
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter Pokaż post
Żal.pl

[tłumaczeniedladzieci]Zjeżdzasz na dół, taką pięknym paskiem za pomocą myszki, lub scrolla(to takie pół kole na myszce, możesz tego nie mieć). Masz tam Show All worlds. Klikasz na to swoim pięknym lewym przyciskiem, w twojej pięknej myszce i pojawiają się wszystkie serwery.[/tłumaczeniedladzieci]
I po co? Mało noobków nam tam? xD
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo Pokaż post
@Thoro
ROTFL, Twoje posty są głupsze niż ustawa przewiduje, gratulacje.
Ogólnie to spadaj, nikt nie wierzy w te spedalone bajki, poza tym, jak takiś eko, to wyłącz komputer, bo energia elektryczna u nas pochodzi w większości z węgla .
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2007, 21:55   #6
BOtter
Użytkownik Forum
 
BOtter's Avatar
 
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Posty: 338
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pyro Aris Pokaż post
ale kozak jestes
Co nie?
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2007, 23:58   #7
manfred_007
Użytkownik Forum
 
manfred_007's Avatar
 
Data dołączenia: 01 06 2005

Posty: 35
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pyro Aris Pokaż post
ale kozak jestes
No pewnie że jest Kozak, Ale ma w 100% Racje!!

@Milan ognia

Dobrze mówi, jak noobek nawet nie umie rozwinąć listy, to po co im on na serverze??
__________________
"Zadaniem przyjaciela jest być po twojej stronie, kiedy nie masz racji. Prawie wszyscy są po twojej stronie, kiedy masz rację."

manfred_007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2007, 22:48   #8
michnik_13
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Katowice

Posty: 36
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
michnik_13 ma numer GG 9117375 Send a message via Skype™ to michnik_13
Domyślny

już nie trzeba pisać!!
Dziękuje za podpowiedz ^^
__________________
http://michnik13.act4trees.com/
michnik_13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 21:53   #9
Lilay
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 27 09 2007

Posty: 9
Stan: Początkujący
Imię: Nimfaley
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 19
Skille: 18/21
Poziom mag.: 17
Lilay ma numer GG 3137124
Problem

Też na początek sie zdziwiłam, ale potem się kapnęłam Chodziło o inny świat, ale w tym temacie. Fakt, nie trzeba juz tworzyć na przepełnionych servach, sztrasznie się tną itp.
Lilay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 22:59   #10
draenei
Użytkownik Forum
 
draenei's Avatar
 
Data dołączenia: 06 03 2007

Posty: 229
Profesja: Knight
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
draenei ma numer GG 2814551 Send a message via Skype™ to draenei
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lilay Pokaż post
Też na początek sie zdziwiłam, ale potem się kapnęłam Chodziło o inny świat, ale w tym temacie. Fakt, nie trzeba juz tworzyć na przepełnionych servach, sztrasznie się tną itp.
A jednak tego posta było trzeba napisać, co?
draenei jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35.


Powered by vBulletin 3