Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 15-04-2005, 15:39   #41
Diemorko
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 11 09 2004
Wiek: 29

Posty: 7
Diemorko ma numer GG 1757766
LOL Hej Help niedaje...

niedaje sob ie z tym rady
chce was prosic o to zebyscie mi przesłali spirte który zamieniea wyglądy FACC na wyglądy PACC


[email protected]
Diemorko jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-04-2005, 18:37   #42
Lan
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

%UP:
Heh szczerze odkąd w tibie gram to się zastanawiam czy da się na FACC uzyskać dizęki jakiemuś programowi (podmienianie grafik itp) Outfity z PACC albo z jeden przynajmniej . Ale czy to możliwe?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2005, 09:05   #43
Qarius
Użytkownik Forum
 
Qarius's Avatar
 
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa
Wiek: 29

Posty: 67
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
Qarius ma numer GG 497231 Send a message via Skype™ to Qarius
Domyślny ej kurde....

zrobilem co pisze ale nie wychodzi chce zamienic strój facca na pacca i robie to tak zamieniam nazwami w sprite i wszystko zrobilem i dalej nie dziala....
__________________
When i go bed,i don't gonna open my eyes because i think my enemy is under my bed and he will took my foots.

Qarius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2005, 17:23   #44
Avager
Użytkownik Forum
 
Avager's Avatar
 
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
Wiek: 29

Posty: 2,396
Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qarius
zrobilem co pisze ale nie wychodzi chce zamienic strój facca na pacca i robie to tak zamieniam nazwami w sprite i wszystko zrobilem i dalej nie dziala....

-.- bo masz to potem dac "PACK SPRITES" a następnie zamienić z reebow.spr na tibia.spr .... (taka nazwa pliku).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2005, 17:08   #45
zaitsev
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 10 10 2004

Posty: 131
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

mam problem z uruchomieniem programu. tzn. program sie otwiera, wciskam "Extract Sprites", a komp tylko wesolo pika jak przy errorze, ale error nie wyskakuje...
P.S. tak, przenioslem Tibia.spr do katalogu TSE...
zaitsev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2005, 18:16   #46
Jagoodek
Użytkownik Forum
 
Jagoodek's Avatar
 
Data dołączenia: 19 06 2005

Posty: 66
Domyślny

Ściągnij wersję 1.3, ktoś tu wcześniej dał linka do niej. Już nei będzie pikało, a i pliczki się rozpakują z graficzkami
__________________
Shinobi nie zna skrupułów

Shinobi zawsze da radę
Jagoodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 19:31   #47
Giantsnajper
Użytkownik forum
 
Giantsnajper's Avatar
 
Data dołączenia: 08 07 2005

Posty: 18
Domyślny

a ja mam pytanie skad wziasc pliczek tibia.spr bo mam tibia sprite editor 1.3
ale jak na ..... cholera niewiem skad go wziasc moze mi ktos powie?????
Giantsnajper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2005, 19:55   #48
Swallow
Guest
 

Posty: n/a
Brak ikony Problem

Ja mam natomiast nastepujacy problem plik tibia.spr <9.21 mb> "odpakowuje" bez problemu <zajmuje on wtedy 19.8 mb> po zmianach pakuje i otrzynuje plik reebow.spr ktory ma 5.27 mb !! Po zmienieniu nazwy i wklejeniu do pliku tibi oczywiscie nie dziala >.<
Btw. Reebow 1.1 wogule mi nie rozpakowuje ani pakuje tibia.spr

PLX HELP
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2005, 14:30   #49
Venture
Użytkownik forum
 
Venture's Avatar
 
Data dołączenia: 22 07 2005

Posty: 26
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swallow
Ja mam natomiast nastepujacy problem plik tibia.spr <9.21 mb> "odpakowuje" bez problemu <zajmuje on wtedy 19.8 mb> po zmianach pakuje i otrzynuje plik reebow.spr ktory ma 5.27 mb !! Po zmienieniu nazwy i wklejeniu do pliku tibi oczywiscie nie dziala >.<
Btw. Reebow 1.1 wogule mi nie rozpakowuje ani pakuje tibia.spr

PLX HELP
mam to samo ale w editorze v.1.3 :/ nie dosc ze zajmuje mniej to od 6000+ obrazkow reszte widze tylko jako 'roznego koloru linie' ... bez sensu, ale moze ktos wie o co w tym chodzi? ;/
Venture jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 15:05   #50
sk8ate
Użytkownik Forum
 
sk8ate's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Wiek: 25

Posty: 60
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Isara
Poziom: 15
Skille: psst...
sk8ate ma numer GG 7669742 Adres Jabbera do sk8ate
Domyślny

a mozecie mi pomoc? Chciałem sie pobawic grafikami i z fire sworda giant sworda zrobiłem. I pare reczy pozmienialem , ale mam dziwny bug.. Otuż ci ktozy maja pacca sa niewdizialni moja zbroja i legi są nie widzialne ale mam tego gs'a tarcze i helm a tego nie. O co chodzi plz help
__________________
Tecnho rox ^^
Tibia rox ;]
Tiesto rox
Dj rox ;/

Chce i musze słuchać muzy


NiE wAżNe GdZiE nIe WaŻnE jAk
MuZy SłUcHaM oD lAt ;] pozdro

sk8ate jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 15:06   #51
sk8ate
Użytkownik Forum
 
sk8ate's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Wiek: 25

Posty: 60
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Isara
Poziom: 15
Skille: psst...
sk8ate ma numer GG 7669742 Adres Jabbera do sk8ate
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Giantsnajper
a ja mam pytanie skad wziasc pliczek tibia.spr bo mam tibia sprite editor 1.3
ale jak na ..... cholera niewiem skad go wziasc moze mi ktos powie?????
A masz zwykłą tibie?? To poszukaj takiego pliczku Tibia.spr
w folderze z tibią
__________________
Tecnho rox ^^
Tibia rox ;]
Tiesto rox
Dj rox ;/

Chce i musze słuchać muzy


NiE wAżNe GdZiE nIe WaŻnE jAk
MuZy SłUcHaM oD lAt ;] pozdro

sk8ate jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2005, 21:36   #52
Premm
Użytkownik Forum
 
Premm's Avatar
 
Data dołączenia: 24 09 2004

Posty: 199
Imię: Setzer
Profesja: Elite Knight
Świat: UO
Domyślny

No ja tyz mam problem, hyhy...
Rzeczywiscie cos jest zrypane;/
Znikl mi stuff mianowicie armor oraz legi(o ile dobrze pamietam)...

Czy moglby ktos zamiescic link do najnowszej wersji spirte'a??, bo chcialbym se zrobic ubranko Pacca...
Premm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2005, 18:31   #53
Descartes
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 06 2004

Posty: 1,327
Domyślny

Domagam się ponownego przyklejenia tematu!
Descartes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2005, 15:52   #54
Pablo15
Użytkownik forum
 
Pablo15's Avatar
 
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Sanok
Wiek: 29

Posty: 18
Stan: Aktywny gracz
Imię: Meerc
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: Sux/Sux
Poziom mag.: 6
Pablo15 ma numer GG 4988377
Smutny Outfit

Witam czy kos mógł by mi powiedziec jak podmienic tm programikiem stroje z facc na stroje pacc bo k... nic z tego nie pojmuje prosze o dokladny opis krok po kroku jesli ktos moze to dla mnie zrobic. z góry wielkie dzieki
Pablo15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2005, 16:08   #55
limenu
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 23 03 2004

Posty: 773
Domyślny

Rozpakowujesz plik ze spritami, znajdujesz klatki dotyczące strojów, zamieniasz nazwy strojów pacców z nazwami strojów facców, pakujesz wszystko i loguszesz. Do pakowania i rozpakowania potrzebujesz programu, o którym jest mowa w tym topicu.
limenu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-08-2005, 20:37   #56
Norah
Użytkownik Forum
 
Norah's Avatar
 
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...

Posty: 506
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Norah ma numer GG 2211203
Domyślny

a ja mam maly problem ;/ jak pakuje swoje nowe sprajtki to mi pakuje tylko do 4000 spritow a nie calosc jak to rozwiazac?
__________________
[CHAR]Caduro[/CHAR]
Klyknij w obrazek i wejdź do zbrojowni użyszkodników Tibia.pl.
Norah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 15:26   #57
Kamcioo
Guest
 

Posty: n/a
Pytanie Pytanie

Mam pytanie na temat pewnego problemu jak moge zrobić te różne napisy,paski życia,rozmowe,obrażenia,wygląd czarów?? Jak da sie to zrobić to powiedzcie w jakim programie prosze.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 16:16   #58
PharadoX
Zbanowany
 
PharadoX's Avatar
 
Data dołączenia: 16 03 2005
Wiek: 28

Posty: 564
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
Domyślny

@up

W dziale fake.

@topic

Mam pytanie czy mugłby ktoś wreszcie dać plik tibia.spr tylko z zmienionymi outfitami? szukałem , szukałem i nieznalazłem a to wcale niejest łatwe tak sobie w spr. zrobic. ja na przykład zamieniłem strój facc na pacc ( białe i kolorowe ) a i tak na około są same pomyłki ale strój dobry.
Używałem przycisku szukaj , ale nieznalazłem a to co dał Ślimaczek to inne grafiki są zmienione nie tylko facc. Jeśli źle szukałem poprosiłbym o link do pliku spr. lub tematu gdzie on jest.

Ostatnio edytowany przez PharadoX - 18-08-2005 o 16:17.
PharadoX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2005, 15:49   #59
menda-pazdzioch
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 25 02 2005

Posty: 9
Domyślny

nie rozumiem gdzie jest plik tibia_sprite_editor r.a.r.?
menda-pazdzioch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2005, 18:49   #60
Van_Waterflew
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Wiek: 27

Posty: 112
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Lunara
Van_Waterflew ma numer GG 5654490
Domyślny

Jak rozpakowałem pliki ze Tibia.spr nie było tam tego nowego bp z tiquandy i jak zrobiłem sprita, żebym miał paccowskie ubranka i wżuciłem do Tibii to tam gdzie był bp z tiuandy było puste pole a jak na te puste pole wziołem look to mi pisało Yuo see backpack... dlaczego?
edit: moja grafika http://rapidshare.de/files/4575909/Tibia.spr.html
ubranka pacc ale uwaga narazie wykryłem 1 buga nie widać nowego bp z tiquandy -.-

Ostatnio edytowany przez Van_Waterflew - 31-08-2005 o 19:28.
Van_Waterflew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48.


Powered by vBulletin 3