Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 04-09-2005, 11:22   #61
Dreamersik
Użytkownik Forum
 
Dreamersik's Avatar
 
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Świnoujscie

Posty: 32
Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van_Waterflew
Jak rozpakowałem pliki ze Tibia.spr nie było tam tego nowego bp z tiquandy i jak zrobiłem sprita, żebym miał paccowskie ubranka i wżuciłem do Tibii to tam gdzie był bp z tiuandy było puste pole a jak na te puste pole wziołem look to mi pisało Yuo see backpack... dlaczego?
edit: moja grafika http://rapidshare.de/files/4575909/Tibia.spr.html
ubranka pacc ale uwaga narazie wykryłem 1 buga nie widać nowego bp z tiquandy -.-
Ja mam podobny problem tylko ze jak zamieniles se stroje to nie widze takich rzeczy jak - szafki, tapety, drzwi, robaki, pierscionki (wszystkie) itp.
P.S. szukalem lepszej wersji niz 1.3 ale nie znalazlem :/
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xizz
Jak sie idzie na annihilatora to conajmniej musi byc 1 sorc ktory by z sd siekal ale dziecinada
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hunter :-)
Wg mnie zamek kolo AB'Dendriel jest super do expienia
(...)
-orc breasher (czy jakos tak )
(...)
Tam jest tylko jeden problem, ze jesli wejdziesz do niego (od piwnicy) to aby sobie poexpic trzeba isc caly czas pietra wyzej ale jesli dojdzie sie na szczyt moze powstac problem jak sie dostac spowrotem na dol
Dreamersik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-09-2005, 16:36   #62
Saelbeth'Honera
Użytkownik forum
 
Saelbeth'Honera's Avatar
 
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Toruń
Wiek: 32

Posty: 8
Saelbeth'Honera ma numer GG 9025737
Domyślny

heh głupie pytanie ale za pomocą czego mam rozpakować tibia.spr odpowiedzcie please

Ostatnio edytowany przez Saelbeth'Honera - 14-09-2005 o 18:04.
Saelbeth'Honera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2005, 17:59   #63
Saelbeth'Honera
Użytkownik forum
 
Saelbeth'Honera's Avatar
 
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Toruń
Wiek: 32

Posty: 8
Saelbeth'Honera ma numer GG 9025737
Domyślny

już sie domyśliłem
Saelbeth'Honera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2005, 22:18   #64
ziomal_grzechu
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 10 09 2005

Posty: 4
Brak ikony

jest już spr do najnowszej tibi???
jak jest to prosze link strony na której moge ściągnąć program
ziomal_grzechu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-10-2005, 19:02   #65
hysterino
Użytkownik forum
 
hysterino's Avatar
 
Data dołączenia: 14 10 2005
Lokacja: z lodówki

Posty: 6
Stan: Na emeryturze
Świat: Europa :>
hysterino ma numer GG 5416232
Domyślny

Jak podmieni juz ten reebow.spr na tibia.spr i sie wijam do tibii to jak sie rusze wyskakuje mi blad ze nie mozna otworzyc tibii.spr i wylacza sie tibia -_- a wogole ten reebow.spr ma 5mb a zwykly tibia.spr 12mb O_o plz help
hysterino jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 09:12   #66
Premm
Użytkownik Forum
 
Premm's Avatar
 
Data dołączenia: 24 09 2004

Posty: 199
Imię: Setzer
Profesja: Elite Knight
Świat: UO
Domyślny

No a ja mam problem,
Zrobilem wszystko dobrze, podmienilem ubranka facca na pacca i gdy pakowalem tak by utworzylo plik "reebow.spr" i podmienilem go na "tibia.spr" to po uruchomieniu tibii i zalogowaniu sie mialem zupelnie popsute wyglad innych kolesi, jakby zamazane, zreszta mam problem z mostem, a przeciez nic nie zmienialem w grafikach budowlanych...
Premm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2005, 18:35   #67
Spearman
Użytkownik forum
 
Spearman's Avatar
 
Data dołączenia: 26 07 2005

Posty: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Riweone
heeh no kurde niemoge, mam juz ten sprite editor ale niemoge pojac jak zrobic te fotomontaże jak wklejam ikony z editora to mam purpurowe tlo i niewiem jak sie tego pozbyc . ;/ moze ktos mi pota liste wszystkich programow potrzebnych do robienia takich fake'ow?? help plz
Zamaluj Purpurowe tło na białe i w paincie (jak pracujesz na paintcie) odznacz opcje rysuj nieprzeżroczyście
Spearman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2005, 11:20   #68
dawid potter
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 24 11 2005

Posty: 3
Pytanie

mam kilka pytan:

jaki nr. ma lampa (street lamp) ??
Gdzie sie zmienia swoj wyglad zebym wygladal jak ci z paccem ??
dawid potter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2006, 12:48   #69
Atargon
Użytkownik forum
 
Atargon's Avatar
 
Data dołączenia: 07 12 2005

Posty: 14
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nethias
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 17
Poziom mag.: 19
Domyślny Help !!!!

Hejka mam problem mam obydwie TSE ale urzywam 1.3beta jak zpakuja pliki to potem w tibi jest tylko zrąbane białe tło z malutkimi kolorowymi kwadracikami na dole.......mam juz tego dosc mam wiele fajnych grafik i chce je sobie podmienic ale jakoś to nie idzie....HELP !!!!

Mam przypuszczenia ze to dlatego ze wyszła tibia. 7.6 ale nie wiem na 100% więc PLZ HELP ME !!!!
Atargon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2006, 13:17   #70
Hegemmon
Nikt ważny
 
Hegemmon's Avatar
 
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wiek: 33
Wpisy bloga: 1

Posty: 2,394
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Juz dawno sie w to nie bawie, ale z tego co wiem, to z TSE jest tak samo jak z TibiCam- do nowej wersji klienta potrzebna jest nowa wersja programu. Reebow sie wogole tym jeszcze zajmuje? Kodow zrodlowych pewnie nie udostepmnil.
Puki co, to musisz uzywac normalnych i szukac rozwiazania. Polecam WOT
__________________

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 10:05   #71
kierki11
Użytkownik Forum
 
kierki11's Avatar
 
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Wiek: 28

Posty: 108
Stan: Aktywny gracz
kierki11 ma numer GG 2712857
Cool

Gdyby ktos mial najnowsza wersje programu do przeksztalcania Tibi.spr niech ja umiesci na rapidshare.de i mi wysle link do niej na priva xD
[edit]Hegemmon-bardzo dobry i przydatny poradnik,moze i sciagniety,ale nie bezmyslnie przepisany[/edit]
POZDRO!
__________________
Koniec z tibia.
Grasz w nia rok lub wiecej z zaangazowaniem i tu nagle mila niespodzianka-hack.
Teraz rozpoczyna sie era Silk Road!


Ostatnio edytowany przez kierki11 - 25-01-2006 o 10:06.
kierki11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-01-2006, 23:46   #72
balun
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 05 11 2005

Posty: 102
Domyślny dziwne

Zmieniłem wygląd ludzika facc na pacc i na jednej postaci z rooka wszystko chodzi a jak chce się zalogować postać na mainie to mi wyskakuje błąd


p.s używam wersji 1.1
balun jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2006, 14:09   #73
Kokoszowacior
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 10 02 2006

Posty: 5
Problem

Zrobiłem folder, wpakowałem tam pliki z sprite editor rar, dodałem do tego plik tibia.spr i klikam extract files i niestety nic się nie dzieje . Może program jest uszkodzony? Podajcie link do jakiejś na pewno działającej wersji (ja ściągałem z tibia.org.pl a w rarze jest tylko tibia sprite editor, jakaś instrukcja (po angilesku,lol), i coś o nazwie rezac czy jakoś tak. Pomóżcie
Kokoszowacior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2006, 18:34   #74
Goku +++
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Kraśnik
Wiek: 27

Posty: 14
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sinic
Profesja: Knight
Gildia: Undead Guild
Świat: Fortera
Poziom: 25
Skille: 54/50
Poziom mag.: 4
Goku +++ ma numer GG 1036663
Domyślny

Mam problem... Zmienilem to aby tibia.spr bylo otwierane w paintcie no i teraz jak chce wklejic to do spiritow to jak wezme jakiegos spirita to to jest tylko bialy kwadracik(probowalem chyba wszystkiego reinstalowania,itd) prosze o pomoc w miere szybko.
Goku +++ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 21:38   #75
Zummer
Użytkownik Forum
 
Zummer's Avatar
 
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wiek: 27

Posty: 442
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
Domyślny

Kurcze ja mam problem. Dałem se 2 nowe spirty chciałem spakować i wyskakuje coś i się nie da ;/
__________________
'No moon is there, no voice, no sound of breating heart; a sight profound.'
Zummer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 18:52   #76
kolek92
Użytkownik forum
 
kolek92's Avatar
 
Data dołączenia: 17 07 2005

Posty: 8
kolek92 ma numer GG 7138205
Domyślny

CZy mogl by ktos zamiescic tka liste itemow z spr tak jak hegemon w drugim postacie tego tematu zrobil tylko zeby byla do tibai 7.6
kolek92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2006, 21:37   #77
arklas
Użytkownik forum
 
arklas's Avatar
 
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: zadupie

Posty: 14
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: luminera
Poziom: 21
Skille: 44 35
Poziom mag.: 3
arklas ma numer GG 4258100
Domyślny

Robią się jakieś takie białe i czerwone kropki. To w 1.1. Aha, i chrzani mi się gość, ten "zwykły", stojący nieruchomo zwrócony w dół. Szare tło i szara morda. No i te kropki...
arklas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-03-2006, 13:06   #78
kolek92
Użytkownik forum
 
kolek92's Avatar
 
Data dołączenia: 17 07 2005

Posty: 8
kolek92 ma numer GG 7138205
Domyślny

Czy ma ktoś Tibie Sprite Edtior do Tibi 7.6?Bardzo prosze o pomoc
kolek92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-03-2006, 09:07   #79
Nazgul of Shadow
Użytkownik Forum
 
Nazgul of Shadow's Avatar
 
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łomża
Wiek: 27

Posty: 50
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 37
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
Nazgul of Shadow ma numer GG 2269879
Domyślny

Niech ktoś da Sprite Editor do 7.6

Jak ja podmienilem grafike w sprite 1.3 to potem wszystko co zamienilem nie bylo widac.
__________________
Nazgul of Shadow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 12:14   #80
Thalas
Użytkownik forum
 
Thalas's Avatar
 
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Krzesło przed komputerem

Posty: 14
Stan: Niegrający
Thalas ma numer GG 5950489
Domyślny ;/

Może ktoś dać Tibie Sprite Editor pod Tibie 7.6??
Thalas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32.


Powered by vBulletin 3