Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 21-12-2011, 18:20   #1
Johanes19
Użytkownik Forum
 
Johanes19's Avatar
 
Data dołączenia: 21 02 2006
Wiek: 27

Posty: 1,108
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny Problem

Nie wiem wtf?

W czasie updatu sie pojawia
__________________
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone
Czy ja nie jestem ivul?

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-12-2011, 18:22   #2
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Jeśli to automatyczny patch to spróbuj ściągnąć nowego klienta.
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2011, 18:49   #3
Johanes19
Użytkownik Forum
 
Johanes19's Avatar
 
Data dołączenia: 21 02 2006
Wiek: 27

Posty: 1,108
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny

No tak, tyle czy da sie to jakos naprawic recznie??
__________________
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone
Czy ja nie jestem ivul?

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2011, 19:01   #4
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Jak ręcznie? Wywal starego klienta i zainstaluj nowego. Może pomoże.
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2011, 19:11   #5
Johanes19
Użytkownik Forum
 
Johanes19's Avatar
 
Data dołączenia: 21 02 2006
Wiek: 27

Posty: 1,108
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny

Napewno pomoze bo juz tak robilem tylko teraz dopiero wpadlem na pomysl zeby tu napisac. Recznie w sesie wyszukac ten folder i moze cos tam da sie zrobic, ale sam nie znalazlem nic podobnego u mnei na dysku C
__________________
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone
Czy ja nie jestem ivul?

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2011, 19:39   #6
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Tylko komunikat jasno mówi, że to plik tymczasowy, zapewne tworzony na czas aktualizacji. Czyli po niej - znika. Jak chcesz go więc znaleźć?
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2011, 20:22   #7
Johanes19
Użytkownik Forum
 
Johanes19's Avatar
 
Data dołączenia: 21 02 2006
Wiek: 27

Posty: 1,108
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny

Chyba, ze tak ( ja tam sie nie znam zabardzo )
__________________
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone
Czy ja nie jestem ivul?

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2011, 20:59   #8
krzychu39
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Poprostu musisz przeinstalowac tibie na nowa i tyle. Nie zabardzo wiem o co chodzi ale powiedz jakiego masz Windowsa to może coś z tym będzie.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2011, 03:04   #9
Bohunek
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 13 10 2007

Posty: 19
Domyślny

wywal tibie poprzez panel sterownia --> usun programy, usun folder, i pliki rejestru z tibi

start--> uruchom--> regedit-->enter

potem wyszukaj klucze z nazwa "tibia" i usun wszystko co ci znajdzie rejestr, nastepnie wykonaj czystą instalacje, bedzie chodzic na 100 %
Bohunek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-12-2011, 19:14   #10
Xinx
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 15 08 2009

Posty: 21
Domyślny

Em, jezeli re-install nie pomoze, to sprobuj z formatem. mialem kiedys bardzo podobny problem i format pomogl, w dodatku usunely sie wszystkie te jebane keye.
Xinx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49.


Powered by vBulletin 3