Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 03-12-2009, 12:58   #1
Evemstar
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Bytów

Posty: 20
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jaquza
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 23
Poziom mag.: 38
Domyślny Czy jest to możliwe ? [knight]

pytałem o porady swojego kolegę 161 ek i mówił że nie skilowal tylko dobil 50/50 i zaczął expić a ma obecnie 94 axa a shielda 78 jest to możliwe ? :O mówił że nigdy nie skilowal po czym można dojść do wniosku ze skilowanie to strata czasu Czy tak expiac sam skill może wpaść :O ?
Evemstar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-12-2009, 16:30   #2
Plesnyy
Użytkownik Forum
 
Plesnyy's Avatar
 
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Wiek: 27

Posty: 404
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Plesnyy ma numer GG 2399539
Domyślny

mozliwe jest to jeśli bocil na słabych potworach ;p
Plesnyy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 19:24   #3
Jamarka
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 05 08 2009
Lokacja: Jasło

Posty: 72
Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Ja myśle ze nie. musiał jeszcze coś poskilować. A jeśli nie to expił na jakiś byle jakich potworkach
__________________
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!

99% ludzi czyta to z ręką na myszce. Nie nie zdejmuj już za późno.

Chciałbyś kopa z kamienia w czoło?
Jamarka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-12-2009, 19:17   #4
Ilovecroatia
Użytkownik forum
 
Ilovecroatia's Avatar
 
Data dołączenia: 17 12 2009
Lokacja: United Kingdom

Posty: 4
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Skille: United
Wyślij wiadomość przez ICQ do Ilovecroatia
Domyślny Czy jest to możliwe knight

Najlepszym sposobem na to jest wysanie do reviewera próbnego opisu - ze wszystkimi waypointami i napisa mu, e jest to tylko na prób, czy nie ma jakich kolizji. Ja tak czasem robi.

To jest te powód, dla którego czasem dziwi si, e ludzie nie chc zakada skrytek, zwaszcza w tych najciekawszych miejscach centrów miast. Prdzej czy póniej kto je tam zaoy, a wtedy ju bdzie za póno na swoje
Ilovecroatia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 00:01   #5
Arenthor
Użytkownik Forum
 
Arenthor's Avatar
 
Data dołączenia: 17 07 2009
Lokacja: Sosnowiec

Posty: 127
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niejadek
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 76/65
Poziom mag.: 14
Arenthor ma numer GG 13920286
Domyślny

Myślę, że to jest niemożliwe ale poczekajmy na h-lvl knightów.
__________________
Najlepsze forum terrarystycznehttp://www.terrarium.pun.pl
Arenthor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 00:56   #6
Pepeszka..
Użytkownik Forum
 
Pepeszka..'s Avatar
 
Data dołączenia: 09 10 2009
Lokacja: Karpacz

Posty: 217
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilovecroatia Pokaż post
Najlepszym sposobem na to jest wysanie do reviewera próbnego opisu - ze wszystkimi waypointami i napisa mu, e jest to tylko na prób, czy nie ma jakich kolizji. Ja tak czasem robi.

To jest te powód, dla którego czasem dziwi si, e ludzie nie chc zakada skrytek, zwaszcza w tych najciekawszych miejscach centrów miast. Prdzej czy póniej kto je tam zaoy, a wtedy ju bdzie za póno na swoje
????????????
__________________
Pepeszka.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2009, 01:08   #7
Nath015
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 11 04 2009

Posty: 292
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
Domyślny

Mozliwe. Szczegolnie gdy bil duzo potworow dajacych malo expa, wystepujacych w duzych grupach (np. gdy bocil, chociaz go o to nie oskarzam).
Nath015 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 19:08   #8
Proto
Użytkownik forum
 
Proto's Avatar
 
Data dołączenia: 09 12 2009

Posty: 14
Stan: Aktywny Gracz
Proto ma numer GG 8317698
Domyślny

Jasne, że jest to możliwe, ale jedynie, kiedy dużo expił na mobach dających małą ilość expa (np. na rotach) wtedy dostawał mało expa, wolno rósł mu poziom, a dość szybko skill.
Podsumowując - jeżeli trochę bocił, jest to możliwe.
Proto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2009, 10:34   #9
VLD
Użytkownik Forum
 
VLD's Avatar
 
Data dołączenia: 01 10 2008
Wiek: 30

Posty: 67
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia/Elysia
Domyślny

Mój knight, skilowany do 52/52 na 15lvl, potem tylko expienie, (DC, Guardy, Dragi), do 45 latałem z BS-em, przy68 skilla doskilowałem do 70. Teraz 57lvl i 72/70, używam Relic Sworda
__________________
FAN FSO Polonez
VLD jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2010, 01:23   #10
edek69
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 10 02 2009

Posty: 22
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scene Boy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 56
Poziom mag.: 47
Domyślny

Jeśli chcesz na 60 lvlu biegac z 65~ skillem to prosze bardzo, ale ja bym wolal poskilowac czasem. Lepsze skile to przyjemniejsza gra
edek69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2010, 23:42   #11
Lord Dreathan
Użytkownik Forum
 
Lord Dreathan's Avatar
 
Data dołączenia: 06 08 2004
Wiek: 31
Wpisy bloga: 4

Posty: 1,520
Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Zanim knight dostal uber dmg z jakims tam patchem, to ja nigdy prawie nie skillowalem swoim knightem. (skillowalem jak mialem np 1h do grania bo musialem isc zaraz do szkoly, albo gdy napadl mnie a tak lagow i freezow ) I tak mialem skille 89/85 albo 84 shielda, na 89 levelu. Bylem pierwszy w axe fighting i 3 albo 5 w shielding. ( gralem od poczatku serwera)
__________________
Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart.

"We are falling - falling to rise"


Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2010, 20:12   #12
LukopioEN
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 14 01 2010

Posty: 6
Domyślny

Wszystko jest możliwe. Tak jak koledzy Ci powiedzieli tzn. bot+słabe potwory.
LukopioEN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2010, 16:10   #13
Sidis
Użytkownik Forum
 
Sidis's Avatar
 
Data dołączenia: 16 06 2009

Posty: 252
Domyślny

@Ilovecroatia
Jak nie możesz używać polskich znaków, to pisz chociaż "a" zamiast "ą", "c" zamiast "ć" (wiadomo o co chodzi), bo o ile pierwsza część twojej wypowiedzi po 10krotnym przeczytaniu jest w miarę jasna, to za cholerę nie mogę dojść, o co chodzi w drugiej ._.
@Co do tematu
Wszystko powiedziane - słabe potworki. Albo po prostu puścił bota (bo nikt normalny tego ręcznie nie robi) na trollach z nożykiem (w tym wypadku sickle) na full defie na miesiąc i jechał na 0 staminy (nie dostawał expa, ale skille rosły) - teoretycznie skillowaniem się tego nie nazwie.
Pozdrawiam ;P
__________________
Cytuj:
gdzie jest napisane ze trzeba pisac po polsku ja moze mam swoj jezyk i tak pisze! (nawet jesli rozni sie jednym slowem od waszego)
Ileż można znaleźć wytłumaczeń na brak słownika w domu
Sidis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37.


Powered by vBulletin 3