Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 12-05-2007, 09:43   #121
MasterDembik
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny


eE?? zmieniłem tylko graficzkę bowa xD a tu zonk
help plx???
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-05-2007, 23:51   #122
Midarth
Użytkownik Forum
 
Midarth's Avatar
 
Data dołączenia: 26 05 2004

Posty: 613
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fortesque Pokaż post
Mam problem...
Pod jakim numerkiem jest DSM (Nowy, nie stary)
Z góry thx...


nowy - 6507
stary - 2234
[z pamięci ;p]
__________________


Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 23:41   #123
Feyzzy
Użytkownik Forum
 
Feyzzy's Avatar
 
Data dołączenia: 24 06 2006

Posty: 132
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pirats Pokaż post
mam taki problem przy zmienianiu wygladu postaci :

tu ss : img252.imageshack.us/img252/5743/beztytuuqk8.png

W okolo postaci pojawia sie jakas kratka :[

Prosze powiedziec o co chodzi :[


Mam ten sam problem z tym ze u mnie kwadrat jest czarny ale to nie wazne i tez mam przezroczyste czy jak kto woli rozowe tlo. ;/
Niech ktos podpowie.
__________________
Only Rock
Feyzzy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-10-2007, 02:43   #124
Razerka
Użytkownik forum
 
Razerka's Avatar
 
Data dołączenia: 28 10 2007
Wiek: 29

Posty: 7
Stan: Niegrający
Razerka ma numer GG 482212 Send a message via Skype™ to Razerka
Dumny :/

. . . . Delete . . . .

Ostatnio edytowany przez Razerka - 11-02-2009 o 07:06.
Razerka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-10-2007, 02:48   #125
<.<
Użytkownik Forum
 
<.<'s Avatar
 
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Posty: 731
Domyślny

Jest tak dlatego, że TSE został stworzony na Tibię 7.6. A jaką Tibię mamy teraz?
__________________
<.< jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-10-2007, 02:51   #126
Razerka
Użytkownik forum
 
Razerka's Avatar
 
Data dołączenia: 28 10 2007
Wiek: 29

Posty: 7
Stan: Niegrający
Razerka ma numer GG 482212 Send a message via Skype™ to Razerka
Strzałka

. . . . Delete . . . .

Ostatnio edytowany przez Razerka - 11-02-2009 o 07:06.
Razerka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2008, 15:19   #127
Slonik90
Użytkownik Forum
 
Slonik90's Avatar
 
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Gliwice

Posty: 164
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rubbin Hud
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: BIG
Domyślny

A ja mam pytanie, jak zmienic Pic a nie Spr
__________________
20:53 Prath Boff [158]: WE ARE COOL 20:53 Prath Boff [158]: WE ARE NAZGUL
Slonik90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-05-2008, 08:58   #128
Decade
Użytkownik Forum
 
Decade's Avatar
 
Data dołączenia: 22 04 2008

Posty: 629
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Musisz miec tibia PIC editor a nie tibia sprite editor.
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2008, 17:54   #129
muki_uchiha
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 02 05 2008

Posty: 4
Domyślny

A wiecie ktos czy idzie rozszerzyc plik spr. tibi 8.0 ??
a jak tak to czy moglby mi ten ktos to opowiedziec jak to sie robi
z gory dziekuje
muki_uchiha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2008, 10:32   #130
ZapodajMuze
Użytkownik Forum
 
ZapodajMuze's Avatar
 
Data dołączenia: 10 08 2008

Posty: 562
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Chcialbym miec old warrior outfit ktos wie jak to zrobic?
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2008, 16:28   #131
Kakashi500
Użytkownik forum
 
Kakashi500's Avatar
 
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Suwałki
Wiek: 30

Posty: 5
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: -
Świat: Valoria
Poziom: 15
Skille: -
Poziom mag.: 31
Kakashi500 ma numer GG 997559
Domyślny Problem z potworem

Prosze o pomoc mam taką sprawe zrobiłem wyczepistego monstera ktory sklada sie z 103 obrazkow 32x32 i chcial bym go wstawic do pliku tibia.spr ale jest taka zecz ze nie ma potwora do zamiany ktory posiada 103 pliki czy jest jakas metoda zeby mozna bylo go wstawic bardzo prosze o odpowiedz moje gg to 997559 za pomoc wynagrodze
Kakashi500 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2008, 18:44   #132
Drizzek
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 25 11 2008

Posty: 7
Domyślny

Wystarczy sciagnac tibia spr editor i podmienic wasz obrazek z obrazkiem wyciagnietym z pliku tibia.spr

http://www.softpedia.com/get/Multime...e-Editor.shtml
Drizzek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 17:24   #133
bari
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 09 09 2007

Posty: 13
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Titania
Poziom: 31
Skille: 70/51
Poziom mag.: 10
Domyślny

Zna ktoś jakieś strony ze spritami ? Pamiętam, że była taka ale nie mogę znaleść jej ;/
bari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2009, 15:41   #134
Bakazukez
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Ja tam używam Noxitu Sprite Editor łatwiejszy i nei wywala tylu plikow do biblioteki na raz.Stabilniejszy.Polecam
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17.


Powered by vBulletin 3