Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 15-12-2008, 16:49   #1
Lexii
Użytkownik Forum
 
Lexii's Avatar
 
Data dołączenia: 12 08 2007

Posty: 442
Domyślny Droga do poi za jednym kliknięciem ;D Krótsza być nie może...

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=b7quphy04cj00wco



Jak na tacy ;p Raz dwa i na poi jesteś ;d
Lexii jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-12-2008, 17:44   #2
czucz123
Użytkownik Forum
 
czucz123's Avatar
 
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Rybnik
Wiek: 27

Posty: 371
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Trzeba na to jakiegos questa? Bo widzialem tam drzwiczki z migajaca klamka.
__________________
16.04.08 r.

08.07.08 r. - at 112 level

25.02.09 r.
czucz123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2008, 18:25   #3
Pomocny Murzyn
Użytkownik Forum
 
Pomocny Murzyn's Avatar
 
Data dołączenia: 09 04 2006

Posty: 810
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Domyślny

pewnie trzeba miec poi done
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gazonik Pokaż post
Mój tata ( 56 lat) gra w tibie( 44 pallek-Candia).Czasami mnie denerwuje bo mnie woła i pokazuje jaki loot. -.-
Pomocny Murzyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2008, 18:52   #4
Kondziooo
Użytkownik Forum
 
Kondziooo's Avatar
 
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Olsztyn

Posty: 209
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Brak
Świat: Kyra
Domyślny

Filmik sponio.. : ]
Kondziooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2008, 20:10   #5
G17
Użytkownik Forum
 
G17's Avatar
 
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski

Posty: 423
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
G17 ma numer GG scisle tajny
Domyślny

zaraz w carlin dla faccow beda TP na expowiska
dwarfy roty amazonki T_T


5 ludzi daja rade poia zrobic

Ostatnio edytowany przez G17 - 15-12-2008 o 20:13.
G17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2008, 20:37   #6
Royal_Michael
Użytkownik Forum
 
Royal_Michael's Avatar
 
Data dołączenia: 26 07 2008

Posty: 152
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: he?
Świat: Silvera
Poziom: 90
Skille: 96/74
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez G17 Pokaż post
zaraz w carlin dla faccow beda TP na expowiska
dwarfy roty amazonki T_T
nawet bym sie nie zdziwil jakby tak zrobili
tibia zostala tylko z nazwy
__________________
"Gdy walczymy możemy przegrać, gdy nie walczymy jesteśmy przegrani"
Royal_Michael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 14:58   #7
Koksowy
Użytkownik Forum
 
Koksowy's Avatar
 
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy

Posty: 156
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
Koksowy ma numer GG 2437745
Domyślny

Tibia 8.6 to już będzie całkiem ots ..
__________________
Zbluzgaj mnie tu, ile wlezie !
Koksowy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 16:19   #8
Vein
Użytkownik Forum
 
Vein's Avatar
 
Data dołączenia: 22 01 2007

Posty: 360
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Mam nadzieje, ze korzystac z tego moga tylko ci co maja POI done bo jak kazdy to poi zajmie 1,5h ~~
Vein jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 17:42   #9
.hobnail
Zbanowany
 
.hobnail's Avatar
 
Data dołączenia: 13 06 2008
Wpisy bloga: 17

Posty: 140
.hobnail ma numer GG 406216 .hobnail ma login Tlenu cornn@tlen.pl
Domyślny

Shit is better.

@Top
Lól.
Oby tylko to było dla tych, co mają PoI done, bo tak to każdy newb przejdzie w 1h poi, pseudo jeden z najtrudniejszych questów w Tibii.. :S
.hobnail jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 17:51   #10
Kondziooo
Użytkownik Forum
 
Kondziooo's Avatar
 
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Olsztyn

Posty: 209
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Brak
Świat: Kyra
Domyślny

teraz najtrudniejszym questem w Tibi jest postman...
Kondziooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 18:03   #11
DaveWiedzmin
Użytkownik Forum
 
DaveWiedzmin's Avatar
 
Data dołączenia: 02 09 2008

Posty: 91
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 121
Skille: 89/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Albo Dreamer's Challenge. Tam chociaż trzeba pomyśleć.
__________________
<gwozdziu> a słyszales o tym jak dzieciak pobił matke taboretem, bo mu kompa wyłaczyla i zginęła jego postać w tibii?
<fafik> no slyszalem
<gwozdziu> niezly pojeb, nie?
<fafik> no jest troche takich na swiecie
<gwozdziu> no..., jak tak mozna dziecku kompa wylaczyc
DaveWiedzmin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 18:06   #12
Argen
Użytkownik Forum
 
Argen's Avatar
 
Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Posty: 2,059
Domyślny

@up

Chyba pomyśleć, jak spoila odpalic. Bo te poduszki to nawet ostatni debil zrobi : |
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 19:00   #13
Royal_Michael
Użytkownik Forum
 
Royal_Michael's Avatar
 
Data dołączenia: 26 07 2008

Posty: 152
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: he?
Świat: Silvera
Poziom: 90
Skille: 96/74
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
Chyba pomyśleć, jak spoila odpalic. Bo te poduszki to nawet ostatni debil zrobi : |
Hah z tym sie nie zgodze. ostatnio ktos wstawil film z tego QS i nasi rodacy pisali jak to po 4h "glowkowali" nad tym az w koncu dali sobie spokoj...
__________________
"Gdy walczymy możemy przegrać, gdy nie walczymy jesteśmy przegrani"
Royal_Michael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 19:12   #14
PsiakoS
Użytkownik Forum
 
PsiakoS's Avatar
 
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków

Posty: 742
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
Domyślny

takie pytanie mam bo tam się wejść nie da, czy trzeba mieć jakiegoś dodatkowego Qesta czy coś?
PsiakoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 19:16   #15
^Trial^
Użytkownik Forum
 
^Trial^'s Avatar
 
Data dołączenia: 05 12 2006

Posty: 235
Stan: Aktywny Gracz
Domyślny :)

Tam na bramce sprawdzaja poziom IQ...
Nie wejdziesz.. Sorry
^Trial^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 19:17   #16
Koksowy
Użytkownik Forum
 
Koksowy's Avatar
 
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy

Posty: 156
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
Koksowy ma numer GG 2437745
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS Pokaż post
takie pytanie mam bo tam się wejść nie da, czy trzeba mieć jakiegoś dodatkowego Qesta czy coś?
Nooby z non-pvp nie maja tam wstepu
__________________
Zbluzgaj mnie tu, ile wlezie !
Koksowy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 21:08   #17
PsiakoS
Użytkownik Forum
 
PsiakoS's Avatar
 
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków

Posty: 742
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Trial^ Pokaż post
Tam na bramce sprawdzaja poziom IQ...
Nie wejdziesz.. Sorry
widziałem twój poziom IQ w temacie Update gdzie podniecałeś się jak szczyl z podstawówki, więc zamknij się i nie wypowiadaj jako nieproszony.

@Koksowy
Podaj jeszcze swój nick z Pvp
PsiakoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 21:25   #18
Askaral
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Posty: 785
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

No to ciekawe kiedy wprowadza teleporty przed depo thais z tabliczkami "Frosts 1kk/h!" "Warloks 500k/h!" prowadzace wyglodnialych tibijczykow od razu z i na expo, dodatkowo dajace mfy za free...
__________________
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Askaral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 21:53   #19
Virlan
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 16 01 2008
Wiek: 28

Posty: 320
Stan: Niegrający
Domyślny

Tak, faktycznie, bo przecież na PoI to tyle osób expi... 1 team na serwer? Nie wiem co ma skrót na PoI do wprowadzenia teleportów na expowiska. I tak na ostatnich filmach ludzie mieli PoI tak oblatane że w 40 minut otwierali w 2 osoby, więc nie rozumiem waszych problemów.
Virlan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 23:58   #20
witmac44
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 30 10 2007

Posty: 87
Domyślny

nie wydaje mi się że wystarczy mieć TYLKO poi done, na TS byłem tam lecz posiadając wykonany poi quest nie umiałem tam wejść
witmac44 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57.


Powered by vBulletin 3