|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdzie popadnie
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Gildia: No Have :>
Świat: Isara
Poziom: 3~
Skille: 15/21
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() a w tym Necrohouse to tam na pohu to wiem i ja se tam biegam ale mam pytanie co jest odrazu przy wejsciu na gore domku z pod ziemi z gory dzieki :****** hehe
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gall Strzelec
Profesja: Paladin
Gildia: Army of Angels
Świat: Shanera
Poziom: 50
Skille: 85/68
Poziom mag.: 15
|
![]() @up
Na parterze jak dobrze pamiętam są 3 ghoule i 3 szkieletyale można się tak ustawić że tylko jeden potwór cię wali I oto kolejny levelek ![]() oraz skill ![]() ![]() w niedziele miałem troche wolnego czasu i razem z kolegami poszliśmy na hero. skład: Mic Rybnik Foreseti Varton Shar oraz ja ![]() Napoczątku przywitały nas dragi ![]() Chiwle potem pierwszy hero ![]() oraz kapłanka ![]() A to już kilka hitów w hero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przy oazji wbiłem kolejny levelek ![]() ![]() A to już loot. Mógłby być lepszy ale byliśmy tam tylkopółtorej godziny. ![]() Serdeczne dzięki moim kolegom, że mnie zaprosili na hunta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() hehe fajne ss'ki a tak apropo shanery bo tez gram ( 37 pall )
to zrobilem forum : www.shanera.end.pl jak chcecie to skanujcie czy virusow nie ma ![]() orginalna domena fora.pl - www.kruszynots.fora.pl I podajcie linka kolegom zeby forum sie rozroslo ![]() pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wróciłem po 3 miesięcznej przerwie od tibii. Przydała się.
![]() Napoczątku 2 lvl: 49 ![]() i 50 ![]() LVL 50 dzięki czemu mogłem sobie pójść na bk quest, Byłem zbyt podekscytowany, więc nie ma dużo zdjęć: ![]() ![]() BK też potrafi walnąć ![]() ![]() I skromny loot po godzinie na bk: ![]() W dwa dni wbiłem 50 level i straciłem ten cały exp w ciągu 15 sekundowego laga i muszę od n owa wbijać lvl. ![]() I mój aktualny stan postaci: ![]() Ponawiam swój apel do wszystkich członków gilidii aby umieszczali tu swoje zdjęcia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne zdjęcia chłopaki widać że dajcie rady
![]() ![]() Btw.ile czasu i ile bpków runek poszło na hero ?? :>
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: Arcon Necro Master
Profesja: Knight
Gildia: Szukam
Świat: Shanera , Thais
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Siema super fotki ... ciekawi mnie od ktorego levela rekrutacja do klanu ...??
Od razu mówie .. nie mam pacc ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przedchwią nabiłem lvl 50
![]() ![]() Ja nie gram dłużej niz 2h non stop w tibię, więc hunty nie są długie. Próg jest od 45 lvl, ponieważ wcześniej byli ludzie przyjmowani od 30 lvl i nabijali go, a dalej cieszyli sie ochroną gilidii i stali pod depo bijąc na tydzień~miesiąc 1 lvl. Pacc nie jest wymagany, sam go nie mam; chyba że mi ktoś go zasponsoruje ![]() Ostatnio edytowany przez Razin - 27-08-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() nagroda z Bright Sword Quest
![]() a oto mój pierwszy milion expa ![]() ![]() 45 lvl ![]() ![]() a tutaj 43 lvl ![]() ![]() troche dziwne miejsce na dobijanie lvl ![]() ![]() i na koniec daje fote jak zdobyłem 37 lvl ![]() ![]() postaram sie pozniej jeszcze cos wklejic ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj wybralismy sie z kolegami na fibula quest. Oto składzik:
![]() Przy oakzji wbilem levelik: ![]() A tutaj mała wymiana zdań po pierwszym dlu: ![]() NIestety kolejny resp był pechowy zlurowano 2 i ratujac kolege od smierci biorac jednego dl i draga na klate pozwolilem mu uciec tak jak reszta. ![]() Obudziłem się w świątyni z 49 lvl. Okazało się że wzieli za mało destroy fieldow i nie zdobyli t shielda ![]() A tu juz nieaktualny advenced na 86 dysta ![]() ![]() ![]() Maciek gratz lvl i questa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Płock
Imię: Thard Kred
Profesja: Elite Knight
Poziom: 54
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Promocja
![]() ![]() Black Knight Quest ze Slayerem ![]() ![]() Teraz najnowszy advenced ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ciekawe i interesujące
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() tu zdjęcie ode mnie poki co 1 wiadomo dlaczego a skiluje tez widac czemu ![]() to moje 1 zdjęcie. przepraszam za cenzurę ale kolega wolal zostac anonimowy Ostatnio edytowany przez Klikaczz - 23-10-2006 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: felippe Knight
Gildia: Army of angels
Poziom: 46
Skille: 80/79
Poziom mag.: 5
|
![]() 80 axe
![]() 79 shielding ![]() 44 lvl ![]() Mały hunt na DK ![]() ![]() Fotki z Dragonów ![]() ![]() ![]() Fotka jak blokowałem koledze Guardy ![]() Mały hunt na Vampirze, nic nie wypadlo =( ![]() ![]() Wybrałem sie do Ghoustlandu w celu zarobienia ale cos nie zabardzo to wyszlo tutaj macie loot ![]() Tutaj macie jak bije Dragona poszly 3 uhy ;/ a loot tylko 30 gp wiec zrezygnowalem ![]() Narescie nowy lvl juz 45 lvl ![]() Popołudniowa wycieczka na cyklopy ![]() ![]() Najpierw udałem się na tarantule. Szczescie dopisało i wypadł time ring ![]() Niestety tarantule okazały się za słabe. Więc z kolegą udalismy się na Giant spidera w ghoustlandzie. Tutaj także szczeście dopisało i wypadło knight Armor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 46 lvl ![]() Tutaj screen mojego brata jego advence na 28 lvl ![]() Tutaj jak bratu blokuje ds i archanistra na zamku ![]() ![]() Huncik na vampirze niestety jak zwykle loot sie nie posypał ![]() ![]() ![]() Tutaj warhammer ktory z lootowałem na dc ![]() Tutaj Tarantule blokuje kumplowi ![]() Tutaj Gs hunt ![]() |
![]() |
![]() |