Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 21-05-2006, 12:29   #41
Knight Patryk
Użytkownik Forum
 
Knight Patryk's Avatar
 
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
Wiek: 27

Posty: 655
Domyślny


Blad przy instalacji
Knight Patryk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-10-2006, 09:57   #42
Kibataro
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Po tym jak rzuciłem tibie zaczałem w to graćmam obecnie 32lv Page'a i 42lv Maga lodu i błyskawic mój najlepszy Hit to 1627 lodem mam też 8,2miliona mesos
na Broa gram jako Kibatarto(Paź)na Bera jako Oskarn(Mag) a na Khaini jako 19 lv waror będzie spearmanem a nbick NaklsPL
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-10-2006, 07:41   #43
Avanue
Użytkownik forum
 
Avanue's Avatar
 
Data dołączenia: 31 10 2006

Posty: 4
Domyślny

Fajna gierka, i taka dziwna troche... nie wiedzialem ze robia platformowki na neta Mam 11 lvl warrior
Avanue jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 08:18   #44
kołbaś
Użytkownik Forum
 
kołbaś's Avatar
 
Data dołączenia: 14 12 2004

Posty: 2,238
kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

grrrrrrrrrrr moze mi ktos powiedziec jak to sciągnac nie za pomocą ie bo flashget cos tego nie je znaczy jak klikam prawym na obrazek z linkiem do sciągania to pojawia sie zeby ten obrazek ustawic jako tlo albo zapisac ale zasysac to juz nie.
Pomoze ktos ??
__________________

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 19:33   #45
Rooker666
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 20 06 2006

Posty: 257
Stan: Niegrający
Domyślny

niedawno tez probowalem zainstalowac maple i tez wyskoczyl mi ten błąd czy ktoś mógłby mi poradzić jak zainstalować tą grę poprawnie
Rooker666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 20:29   #46
kołbaś
Użytkownik Forum
 
kołbaś's Avatar
 
Data dołączenia: 14 12 2004

Posty: 2,238
kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

a powiedz mi jak zsciągałeś?? czym i jak
__________________

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 23:13   #47
=Pekin=
Użytkownik Forum
 
=Pekin='s Avatar
 
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Posty: 410
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Sciagam te gierke znaczy client ktory wazy 420 mb ? dobrze ? xD i potem resjestracja i wpisuje passy w grze ? system jak w tibii czy jakos sioe trzeba meczyc zeby zagrac ;P
__________________
Dont call me fat ass, Im big bones !

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 06:35   #48
kołbaś
Użytkownik Forum
 
kołbaś's Avatar
 
Data dołączenia: 14 12 2004

Posty: 2,238
kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

tak tak ale i tak lepiej przeczytaj instrukcję na polskiej stronie o maplestory no wiesz żeby nie było jakis problemów z rejestracją i logowaniem
oto ona http://www.maplepoland.prv.pl/
__________________

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.

Ostatnio edytowany przez kołbaś - 07-11-2006 o 06:41.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 08:23   #49
Nadrill
Użytkownik Forum
 
Nadrill's Avatar
 
Data dołączenia: 25 10 2005

Posty: 1,442
Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Numer błędu?
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 09:33   #50
kołbaś
Użytkownik Forum
 
kołbaś's Avatar
 
Data dołączenia: 14 12 2004

Posty: 2,238
kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

no dobra jakos mi ie zadzialalo ale inny problem wszystko ładnie instaluje włanczam gre pokazuje mi sie reklama jakiejs firmy na w wiz czy jakos tak a potem pokazuje mi sie to
__________________

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 11:54   #51
Rooker666
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 20 06 2006

Posty: 257
Stan: Niegrający
Domyślny

Moze powinienes ściagnąc z internet explorera
Rooker666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 13:00   #52
=Pekin=
Użytkownik Forum
 
=Pekin='s Avatar
 
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Posty: 410
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

LoL zainstalowalem zrobilem konto pin wpisalm i robie postac, pisze wybierz swiat do zaznaczam scania jakies wykresy mi sie pokazuja daje Enter channel i nic -.-
Zawsze wiatr w oczy -.-
Moglby ktos pomoc ?
__________________
Dont call me fat ass, Im big bones !

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 13:54   #53
kołbaś
Użytkownik Forum
 
kołbaś's Avatar
 
Data dołączenia: 14 12 2004

Posty: 2,238
kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

zasysałem przez IE tyle ze teraz odkryłem ze tez mam taki błąd przy dark eden ale inne gry juz ok
__________________

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 14:44   #54
Rater
Użytkownik Forum
 
Rater's Avatar
 
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Wiek: 27

Posty: 414
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
Domyślny

A ja mam takie pytanie czy gra ktoś tutaj w tą grę z kartą graficzną GeForce 6600 128 mb? Ściągnąłem tą grę z IE zainstalowałem i przy włączaniu samej gry ekran robi się niebieski i pisze coś w stylu
"System windows zostanie wyłączony aby zapobiec uszkodzeniu komputera. Upewni się, że na dysku jest wystarczająca ilość miejsca itp. itd."
Dalej pisze też aby sprawdzić czy posiada się najnowsze sterowniki do karty graficznej Reinstall gry nic nie dał, nowe sterowniki także nie x_X wie ktoś co być nie tak?

@Down
Na dysku mam wolne miejsce i to sporo jeśli o to chodzi może o coś innego ci chodzi, ale jest niekumaty żeby to zrozumieć xP

Spróbuje może ze starszymi sterownikami xD być może to coś da.

Ostatnio edytowany przez Rater - 07-11-2006 o 15:24.
Rater jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 15:12   #55
Xali Dragna
Użytkownik Forum
 
Xali Dragna's Avatar
 
Data dołączenia: 21 01 2005
Wiek: 29

Posty: 43
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rater Pokaż post
"System windows zostanie wyłączony aby zapobiec uszkodzeniu komputera. Upewni się, że na dysku jest wystarczająca ilość miejsca itp. itd."

eee.... przeczytaj to pare razy, moze zrozumiesz twoj blad ...
__________________
Get My Gun
Xali Dragna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 19:09   #56
=Pekin=
Użytkownik Forum
 
=Pekin='s Avatar
 
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Posty: 410
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

HhaHAHahAHhahA zainstalowalem i grom sobie na tym swiecie na S gierka wkret tylko mam pare zatrzezen ;S Ludzie jakies nooby pisze rozne rzeczy a Ci cicho sedza jak roboty ale ogolonie to cód miód i orzeszki jak ktos powiedzial ;D Nie moge jak odwalili postacie z tej gry takie milutkie mangowe duze glowy itd xD
__________________
Dont call me fat ass, Im big bones !

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2006, 12:54   #57
Agent Madness
Użytkownik Forum
 
Agent Madness's Avatar
 
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Płock
Wiek: 33

Posty: 75
Stan: Niegrający
Domyślny

Świetna gierka. Bardzo fajny bajeczno-mangowy klimacik. Dużo śmiesznych patentów (kostium pomarańczowego grzyba rox ). Tylko drażni mnie kilka rzeczy:

1. Czy jest w tej grze jakiś system pvp? Bo szukałem na stronce i nic o tym nie znalazłem, a do tej pory nie spotkałem się z żadnym rodzajem walki pomiędzy graczami. No może poza KSowaniem ;]

2. Czy można przekazywać itemy pomiędzy postaciami? Chodzi mi o to czy tak jak w tibii mogę wysłac itemy z jednej swojej postaci na drugą za pomocą parcela?

W sumie to narazie tyle. Dziękuję za wszelką pomoc i do zobaczenia na Scanii
__________________
Agent Madness jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2006, 12:59   #58
=Pekin=
Użytkownik Forum
 
=Pekin='s Avatar
 
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Posty: 410
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Jakis Update sie robi teraz -.- Lol
__________________
Dont call me fat ass, Im big bones !

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2006, 15:39   #59
Rater
Użytkownik Forum
 
Rater's Avatar
 
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Wiek: 27

Posty: 414
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rater Pokaż post
A ja mam takie pytanie czy gra ktoś tutaj w tą grę z kartą graficzną GeForce 6600 128 mb? Ściągnąłem tą grę z IE zainstalowałem i przy włączaniu samej gry ekran robi się niebieski i pisze coś w stylu
"System windows zostanie wyłączony aby zapobiec uszkodzeniu komputera. Upewni się, że na dysku jest wystarczająca ilość miejsca itp. itd."
Dalej pisze też aby sprawdzić czy posiada się najnowsze sterowniki do karty graficznej Reinstall gry nic nie dał, nowe sterowniki także nie x_X wie ktoś co być nie tak?
Ponawiam swoje pytanie xP

@Xali Dragna
Upewniłem się, że mam wystarczającą ilość miejsca na dysku
Rater jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2006, 15:46   #60
Nadrill
Użytkownik Forum
 
Nadrill's Avatar
 
Data dołączenia: 25 10 2005

Posty: 1,442
Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agent Madness Pokaż post
Świetna gierka. Bardzo fajny bajeczno-mangowy klimacik. Dużo śmiesznych patentów (kostium pomarańczowego grzyba rox :) ). Tylko drażni mnie kilka rzeczy:

1. Czy jest w tej grze jakiś system pvp? Bo szukałem na stronce i nic o tym nie znalazłem, a do tej pory nie spotkałem się z żadnym rodzajem walki pomiędzy graczami. No może poza KSowaniem ;]

2. Czy można przekazywać itemy pomiędzy postaciami? Chodzi mi o to czy tak jak w tibii mogę wysłac itemy z jednej swojej postaci na drugą za pomocą parcela?

W sumie to narazie tyle. Dziękuję za wszelką pomoc i do zobaczenia na Scanii :D
1. Nie, nie można zabijać ludzi. Jak dla mnie jest to plus, chociaż... da się kogoś zabić, ale nie w 'standardowy' sposób. Z pewnych questów możesz dostać torby z potworami, dzięki którym możesz uwolnić je na wolność. :P
Ci, którzy AFKują albo mają mały poziom szybko giną. Ostatnio robiłem niezłą maskrę, mam nawet film. ;)

2. Tak, jest store, w którym możesz przechować 4 rzeczy i nieskończoność pieniędzy. Do tych rzeczy ma dostęp każda postać z konta. Nie ma parcelów, trzeba pójść w miejsce, gdzie nie ma dużo ludzi i wyrzucić item.
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43.


Powered by vBulletin 3