Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Poradniki > Poradniki inne, niezwiązane z Tibią

Notki

Poradniki inne, niezwiązane z Tibią Poradniki napisane przez użytkowników forum, które nie dotyczą Tibii, jednak są warte umieszczenia na stronie i przeczytania.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 05-11-2006, 20:07   #61
kotek19
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 11 09 2006

Posty: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fannet Pokaż post
no dobra, najgłupsze pytanie swiata.

Jak w tym czymś sie gada ;/ bo nie moge sie połapać ... i doczytać

tzn. mowi bo do mnie mowią a ja słup
Wymagania:
Mikrofon(to jasne)
Słuchawki lub Głośniki(zalecane Słuchawki ale głośniki też dobre)
400 Mhz Procesor

Innych nie znam
__________________
There is NO False
There is NO Noobs
There is Life...
kotek19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-11-2006, 21:01   #62
Virnik
Użytkownik forum
 
Virnik's Avatar
 
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Radzionków

Posty: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szukam
Świat: Isara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Virnik ma numer GG 9647390 Virnik ma login Tlenu ama3deusz@tlen.pl
Domyślny

Odświeżam temat .... tzn..

Kurde czemu jak chce sie połączyć pisze że serwer jest wyłączony lub jest teraz wlączany ??


Co on został wyłączony czy co bo już troche mineło od kiedy powstał .



POZDRAWIAM
Virnik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 21:31   #63
evolucja
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 25 07 2006

Posty: 29
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 53
Skille: 81
Poziom mag.: 4
Domyślny

Ja również chciałem się zapytać dlaczego nie chodzi.
__________________
Przekroczone limity sygnatury
evolucja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 22:08   #64
bartellox
Zbanowany
 
bartellox's Avatar
 
Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Keflavik

Posty: 110
Stan: Zbanowany
Imię: Ipn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vx Team
Świat: Luminera
Poziom: 11
Poziom mag.: 10
Domyślny

juz chyba nie bedzie chodzic.. ;<<
bartellox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 20:50   #65
FeRRoma
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny Team SPeak

Ta wersja sprawdza sie bardzo dobrze , ma własne stery od mic i innych urządzeń. Czasami zdarzaja sie szumy ale nic nie jest doskonałe.

http://rapidshare.com/files/15232080...eak***********

@down
na oficialnej stronce mozna siciagnać ale najnowsza wersje , osobiscie nie polecam , ta jest najlepsza jesli wszytko dobrze ustawisz .

- a tu mały poradnik:
http://www.banita.pl/porady/teamspeakwin.html

Ostatnio edytowany przez FeRRoma - 07-02-2007 o 17:34. Powód: uptade
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 21:29   #66
Kwadratowe Koło
Zbanowany
 
Kwadratowe Koło's Avatar
 
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.

Posty: 403
Stan: Początkujący
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
Domyślny

Dziwne ze nie dziala... Nikt na nim prawie nie siedzial...

@up
Czemu to dajesz na rs, skoro od producenta mozna sciagnac?
Kwadratowe Koło jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 21:32   #67
Krakers
Zbanowany
 
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum

Posty: 110
Domyślny

[20:34:02] Connecting to tethys.piasta.pl:8002
[20:34:06] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
Krakers jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 21:46   #68
Marcjanx
Użytkownik Forum
 
Marcjanx's Avatar
 
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica

Posty: 170
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
Domyślny

@up Krakers

Tak samo mam. Kolega robił, ja robiłem serwer. I nic coś może jest z programem albo co?
Marcjanx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2007, 15:25   #69
undjapan
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Mielec

Posty: 10
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Askara
undjapan ma numer GG 8818099
Domyślny

Witam!!!

Ja mam swoj prywatny server Team Speaka wiec mozna jak cos wbijac i pogadac oczywiscie najmilej widziani goscie z Askary

A oto sever addres : 91.189.136.20:8797

Zapraszam

P.S jak ktos czegos nie wiem to walic na gadu do mnie....(tylko pisac odrazu o co chodzi)
undjapan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2007, 04:18   #70
Dlugozimek
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Działa nadal ten serwer ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-07-2007, 05:00   #71
Sceaux
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice

Posty: 78
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van'Er
Profesja: Knight
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
Domyślny

@up
po 1: pierdolony archeolog -.-
po2: chyba widziesz ze nie dziala
a trójka poszla sie jebac z ósemką
__________________
Annihilator Astronisa... - Godne obejrzenia Zajebista muzyczka (m.in. The Offspring - Wymiatają )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DexteroO Pokaż post
nom, jak padne to puacze, ledwo wruce ze szkouy to wlonczam kompa i gram do 2 rano bo potem mama fhodzi i kszyczy na mnie i rano o 7 do szkouy i znuf wracam i tak dalej

acha mam 14 lat ale hodze do 5 klasy bo siupnolem pszes tibie

pozdro dla maniakuf
Sceaux jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2007, 11:42   #72
Master-Sarevok
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Wiek: 28

Posty: 179
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
Master-Sarevok ma numer GG 2729440
Domyślny

Dobra.. skoro jzu ktos odkopal, to ja zadam moje pytanie.. Otoz mam problem z moim mikrofonem.. Gdy gadam na tsie i ktos gada w tym samym momencie robi sie echo i slychac przeze mnie wszystko.. Nie mam glosnikow, mam na sluchawkach i tez nie jakos super glosno.. Tak samo jest, gdy ja wcisne hotkey od gadania i slucham muzyki.. Moge miec sluchawki sciszone na maxa, a oni i tak slysza muzyke, bez wzgledu na to, jak glosno ja wyreguluje na kablu. Jesli ktos wie, gdzie w ustawieniach trzeba cos zmienic, to prosilbym o pomoc. Windows XP jak cos..
__________________
Master-Sarevok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 20:27   #73
Elberzasty
Użytkownik Forum
 
Elberzasty's Avatar
 
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Barcelona

Posty: 51
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elberzasty
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master-Sarevok Pokaż post
Dobra.. skoro jzu ktos odkopal, to ja zadam moje pytanie.. Otoz mam problem z moim mikrofonem.. Gdy gadam na tsie i ktos gada w tym samym momencie robi sie echo i slychac przeze mnie wszystko.. Nie mam glosnikow, mam na sluchawkach i tez nie jakos super glosno.. Tak samo jest, gdy ja wcisne hotkey od gadania i slucham muzyki.. Moge miec sluchawki sciszone na maxa, a oni i tak slysza muzyke, bez wzgledu na to, jak glosno ja wyreguluje na kablu. Jesli ktos wie, gdzie w ustawieniach trzeba cos zmienic, to prosilbym o pomoc. Windows XP jak cos..
Start > Programy > Akcesoria > Rozrywka > "Regulacja głośności"

I tutaj we właściwościach ustawienia odtwarzania mikrofon musi być wyłączony. To chyba to.
__________________
Visca el Barca !!!
Elberzasty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2008, 12:27   #74
Rosus
Użytkownik Forum
 
Rosus's Avatar
 
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Piła
Wiek: 24

Posty: 178
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 122
Rosus ma numer GG 5881438
Domyślny

Nie dziwcie się że serwer podany w pierwszym poście nie działa, temat był napisany w 06' roku, i nikogo nie interesował abonament który trzeba było płacić więc serwer wygasł.
Rosus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-05-2009, 14:19   #75
XanoX
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Włodawa

Posty: 6
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Elysia
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 21
XanoX ma numer GG 4795580
Domyślny

Ja jestem w stanie zaoferować Team Speak'a bo posiadam 50 slotowy (w każdej chwili można zwiększyć).
Teraz pytanie czy ktoś by miał zamiar korzystać z niego?Bo nie wiem czy warto dla 2 - 3 osób robić kanały.
Proszę o wasze zdanie.
XanoX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2009, 21:43   #76
terminatorek
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Bardzo Takim Czymś bym był zainteresowany ... Tesa (team speaka) używam od dziecka... bardzo dobry program ... A w zoraną giere "Tibie" zacząłem na*******ać od 12 lat :/ Psiadam kanał na rizie (adres serwera Riz.pl hasło grom7) ... Tylko nie chce kurde słuchać szczeniaków przed mutacją :$ jak coś priva do mnie gram na Uniterze :/
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54.


Powered by vBulletin 3