Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Poradniki > Poradniki Archiwalne

Notki

Poradniki Archiwalne Poradniki napisane przez użytkowników forum, które dotyczyły poprzednich wersji Tibii i nie są już aktualne.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 16-03-2005, 17:15   #41
Adrian-13
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 23 02 2005
Wiek: 26

Posty: 24
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Domyślny Pytanie

Po ilu dniach bede miec pacca i czy tą kase zamienia na euro??
Adrian-13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-03-2005, 21:22   #42
Adei
Użytkownik forum
 
Adei's Avatar
 
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz/Darashia
Wiek: 27

Posty: 10
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Rubera
Poziom: 34
Skille: Druid;p
Poziom mag.: 41
Adei ma numer GG 7670979
Domyślny

mam maly problem probuje kupic pacc karta i nie moge wpisuje wszystko tak jak jest opisane w poradniku. Eeee czy to ma znaczenie jak mam nazwisko z polska litera ? jak mam to mam wpisac normalnie polska czy mam np ń zamienic na n?
pls odpiszcie szybko bo juz 3 tygodnie probuje na rozne sposoby ale nic i czy tam gdzie jest wiek to mam wpisac wiek posiadacza karty ? bo kupuje karta mamy.
z gory thx na odpowiedz

Edit: Postanawiam założyc konto w inteligo może jak bede mial własną karte to mi pójdzie pozatym jak mam co 3 miechy kupowac PACC to wole miac na koncie własnym i samemu wpłacać niż prosić mame pozatym moge se odkladac i kupic bez wiedzy starej

Ostatnio edytowany przez Adei - 17-03-2005 o 21:50. Powód: Dopisek
Adei jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 07:55   #43
Hulakula
Guest
 

Posty: n/a
Pytanie Pacc

ale jak mam polskie zl to moge wrzucic euro na konto
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 07:57   #44
Ashlon
Tibiaspy.com
 
Ashlon's Avatar
 
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Posty: 4,085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hulakula
ale jak mam polskie zl to moge wrzucic euro na konto
Jak masz zlotowki na koncie, to automatycznie w banku przelicza ci na euro i zaplaca w euro...

Adei : podaje sie bez polskich znaczkow typu ń, ą itp. A po podaniu rodzaju karty i tak dalej, podajesz dane wlasciciela, czyli mamy.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 19-03-2005 o 07:58.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2005, 14:32   #45
pokemonlol
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy
Wiek: 30

Posty: 33
pokemonlol ma numer GG 5833547
Król Jak się aktywuje PACC'a ?

Wiem że jestem noobem, ale nie miałem PACCa nigdy, może ktoś mi powie jak mam je zaaktywować, gdyż ktoś mi już je zakupił.
__________________
"I must won Tibia"

tłumaczenie dla noobów:

"Nie grajcie leszcze w Tibie"
pokemonlol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2005, 14:53   #46
pokemonlol
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy
Wiek: 30

Posty: 33
pokemonlol ma numer GG 5833547
Domyślny

ok już niw trza i am noob
__________________
"I must won Tibia"

tłumaczenie dla noobów:

"Nie grajcie leszcze w Tibie"
pokemonlol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2005, 00:08   #47
Sezix
Guest
 

Posty: n/a
Pytanie lol odruznic

mom problem jak odruznic kare płatniczą od karty do bankomatu??(tej co za pacc można zaplacić)PlEaCe HeLp!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-03-2005, 14:43   #48
Wilson
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: 0,4m przed monitorem

Posty: 24
Domyślny

Ej mam pytanie jak wszystko wypelni sie dobrze to Cipy same pobiora dna kwote czy samemu trzeba przelac??
__________________
"...to tylko gra, pamiętaj o tym..."
Wilson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-03-2005, 15:08   #49
Ashlon
Tibiaspy.com
 
Ashlon's Avatar
 
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Posty: 4,085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wilson
Ej mam pytanie jak wszystko wypelni sie dobrze to Cipy same pobiora dna kwote czy samemu trzeba przelac??
Jesli kupujesz karta, bank sam ci pobierze kase z konta.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-03-2005, 00:12   #50
Wilson
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: 0,4m przed monitorem

Posty: 24
Domyślny

Dziękuje serdecznie za odpowieć pożądny z Ciebie człowiek Wielki + dla Ciebie za temat
__________________
"...to tylko gra, pamiętaj o tym..."
Wilson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2005, 09:58   #51
xzseba
Użytkownik Forum
 
xzseba's Avatar
 
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
Wiek: 28

Posty: 84
Domyślny

Nekromanta widze ze jestes w tym zorientowany. powiedz mi jedna rzecz. powiedzmy moj numer karty to 1111-2222-3333-4444(podaje caly numer karty?), ktore cyfry im formularz wysle ?!
xzseba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2005, 10:19   #52
Ashlon
Tibiaspy.com
 
Ashlon's Avatar
 
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Posty: 4,085
Domyślny

W polu podajesz 1111-2222-3333-4444, jednak wysyla tylko ****-****-***3-4444.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2005, 11:46   #53
Winged Vallor
Użytkownik Forum
 
Winged Vallor's Avatar
 
Data dołączenia: 27 02 2004
Wiek: 31

Posty: 191
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
Winged Vallor ma numer GG 8089546
Domyślny

A ja mam pytanie dotyczące karty...
Czy ta transakcje da się przeprowadzić za pomocą karty Visa Electron?
__________________
"You know the real meaning of peace only if you have been through the war." - Kosovar
Winged Vallor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2005, 14:00   #54
Haker
Użytkownik Forum
 
Haker's Avatar
 
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Wiek: 30

Posty: 230
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
Haker ma numer GG 84729764
Domyślny

JA juz sie pogubilem ;/ moglby mnie msgnąć na gg ktoś kto dobrze potrafi pacca kupic? Najlepiej taki ktos kto juz kilkadziesiąt razy kupował. 8427539 z góry thx ;]
Haker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2005, 15:28   #55
Ashlon
Tibiaspy.com
 
Ashlon's Avatar
 
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Posty: 4,085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winged Vallor
A ja mam pytanie dotyczące karty...
Czy ta transakcje da się przeprowadzić za pomocą karty Visa Electron?
Niestety nie :/
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2005, 18:06   #56
Yamal
Użytkownik Forum
 
Yamal's Avatar
 
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Katowice
Wiek: 27

Posty: 42
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Yamal ma numer GG 5383361
Domyślny

Ehh mam pytanie. Czy jak chcesz kupic pacca to na twojej karcie mósi się znajdować cena w euro? bo mam karte na którą sie nie da wplacic waluty zagranicznej :/
Yamal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2005, 19:53   #57
Ashlon
Tibiaspy.com
 
Ashlon's Avatar
 
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Posty: 4,085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yamal
Ehh mam pytanie. Czy jak chcesz kupic pacca to na twojej karcie mósi się znajdować cena w euro? bo mam karte na którą sie nie da wplacic waluty zagranicznej :/

Juz gdzies pisalem : nie, nie trzeba. Wystarczy, ze masz zlotowki a bank automatycznie zamieni je na euro.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2005, 14:57   #58
Dj Nekro
Użytkownik Forum
 
Dj Nekro's Avatar
 
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków

Posty: 588
Stan: Niegrający
Dj Nekro ma numer GG 3023961
Domyślny

Mam problem, czy niemoże być karta "Maestro" ?
Bo mi mama powiedziała że niemoże być... a jej do końca niewieże
__________________

do you think it was you who decided to come here ?
do you think it is you who makes the choises in your life ?
do you really think it matters what you think ?
it was destiny's path which brought you here...
without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls...
tonight you will learn about the ways of destiny's path...
after this your life will never be the same...

WWW.OVERBIZZ.INFO
Dj Nekro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2005, 18:27   #59
Blos Tius
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Białystok

Posty: 94
Domyślny

MAM pytanie cZy mozna w dolarach placic jak tak to ile??
Blos Tius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-04-2005, 16:42   #60
fegeve
Użytkownik Forum
 
fegeve's Avatar
 
Data dołączenia: 02 02 2005

Posty: 15
Domyślny

Czy jest mozliwość kupienia PACC kartą Maestro ???

Ostatnio edytowany przez fegeve - 19-04-2005 o 17:37.
fegeve jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59.


Powered by vBulletin 3