Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Poradniki > Poradniki inne, niezwiązane z Tibią

Notki

Poradniki inne, niezwiązane z Tibią Poradniki napisane przez użytkowników forum, które nie dotyczą Tibii, jednak są warte umieszczenia na stronie i przeczytania.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 21-03-2006, 14:36   #61
Czeko
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Żory
Wiek: 27

Posty: 44
Domyślny

Kto mi powie jak skonfigurowac radeona 9000 zeby na tv byl fajny obraz
na tv widze tylko sniezyce albo paski czerwono czarne...

mam 3 telewizory w domu 15 calowy, 21 calowy i 38 calowy
na kazdym widze to samo.

Piszcie na [email protected] lub na gg 5418311 prosze o pomoc;d
z gory dzieki
__________________
-CZEKO-

Czeko jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-03-2006, 12:51   #62
arklas
Użytkownik forum
 
arklas's Avatar
 
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: zadupie

Posty: 14
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: luminera
Poziom: 21
Skille: 44 35
Poziom mag.: 3
arklas ma numer GG 4258100
LOL

Fajne ale dzięki nie skorzystam... ;] Dwóch głów z oczamy po obu stronach to ja nie mam... ;]
arklas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2006, 08:04   #63
Zartan of Iridia
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 26 07 2005

Posty: 5
Zartan of Iridia ma numer GG 8800740
Domyślny Mysz&Klawiatura

Witam
mam taki problemik jezeli chodzi o gre na TV. Kompa mam po jednej stronie pokoju a TV przy łóżku po drógiej. Chcę tv podłączyć do kompa po to zeby móc grac w wyrku
chcialbym zapyac czy wie ktos jak przedluzyc kabel do klawiatury i myszki albo czy sa jakies k&m z dluzszymi (5m-10m) kablami
Zartan of Iridia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2006, 09:48   #64
Adimax
Użytkownik forum
 
Adimax's Avatar
 
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: gdańsk
Wiek: 26

Posty: 12
Stan: Aktywny gracz
Imię: Adimax
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 26
Skille: 57/55
Poziom mag.: 4
Adimax ma numer GG 6777237
Domyślny Wkoncu

Wkoncu

nawet dziala

Fajny Efekt xDD
Adimax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2006, 15:40   #65
Pradi16
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Mam problem , posiadam Radeona 9550 i gdy proboje przezucic obraz na TV to mam czarno bialy obraz :/ jak kiedys mialem GeForce 3 to wszystko bylo cacy a teraz niewiem jak to zrobic :/ Niech mi ktos odpisze
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2006, 22:54   #66
tRyXXX
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pradi16
Mam problem , posiadam Radeona 9550 i gdy proboje przezucic obraz na TV to mam czarno bialy obraz :/ jak kiedys mialem GeForce 3 to wszystko bylo cacy a teraz niewiem jak to zrobic :/ Niech mi ktos odpisze

Witaj
Tez mam grafe od ATI i chetnie Ci pomoge rozwiazac problem ale musisz sprecyzowac co masz czarnobiale bo napisanie ze obraz jest nieprecyzyjne.
Czy wyswietlany obraz na telewizorze jest czarnobialy?
A moze po podlaczeniu blaszaka do TV ekran pozostaje pusty ??
Napisz jeszcze jakich sterownikow uzywasz, bo modowane maja mocno zmienione opcje( typ Omega)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2006, 01:16   #67
Massej
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 27 11 2005
Wiek: 30

Posty: 5
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jasmino
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 46
Skille: 77/78
Poziom mag.: 5
Massej ma numer GG 6894769
Domyślny Thx

Poradnik bardzo sie przydal
Massej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2006, 21:27   #68
kazik1
Guest
 

Posty: n/a
Król

przyda sie możesz dac instalacje windowsa XP oraz format tego programiku )
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-04-2006, 20:39   #69
MiXer
Użytkownik Forum
 
MiXer's Avatar
 
Data dołączenia: 22 12 2005
Wiek: 12

Posty: 851
MiXer ma numer GG 1684889
Domyślny

mój brat tak zrobił że telewizor zastepowal monitor XD
MiXer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2006, 19:54   #70
Sara of Carlin
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 29 04 2006

Posty: 4
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Sara of Carlin ma numer GG 7464439
Domyślny

wam od ściechu a kino splajtuje
Sara of Carlin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-05-2006, 10:20   #71
dobi92
Użytkownik forum
 
dobi92's Avatar
 
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Lublin!
Wiek: 26

Posty: 7
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: -
Świat: Refugua
Poziom: 15
Skille: 15/18
Poziom mag.: 11
dobi92 ma numer GG 1964471
Domyślny

Heh,
ciekawe, wybróbuje cus takiego.
dobi92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 18:18   #72
Kerva Zandor
Użytkownik forum
 
Kerva Zandor's Avatar
 
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Ruda Śląska
Wiek: 24

Posty: 11
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sparki
Profesja: Paladin
Świat: Morgana :)
Kerva Zandor ma numer GG 7838431
Domyślny

Siemka
No spoko temat.Z tą pomocą moge spokojnie i bez problemów podłaczyć telewizor!! I stawiam wam browca
Kerva Zandor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-05-2006, 01:04   #73
ludzik_
Użytkownik Forum
 
ludzik_'s Avatar
 
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Zambrów

Posty: 20
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 100
Poziom mag.: 6
Domyślny

ja mam w karcie graficznej zolte wejscie chinch, czy da sie podlaczyc do niej telewizor ?
ludzik_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-05-2006, 08:59   #74
Cossma
Użytkownik Forum
 
Cossma's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Wiek: 30

Posty: 401
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ludzik_
ja mam w karcie graficznej zolte wejscie chinch, czy da sie podlaczyc do niej telewizor ?
jak najbardziej jest to tzw. wyjście kompozytowe, bez problemu za parę złotych dostaniesz odpowiednie przejściówki z z Euro Złącza (SCART) na złącze kompozytowe
Cossma jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2006, 00:35   #75
ludzik_
Użytkownik Forum
 
ludzik_'s Avatar
 
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Zambrów

Posty: 20
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 100
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cossma
jak najbardziej jest to tzw. wyjście kompozytowe, bez problemu za parę złotych dostaniesz odpowiednie przejściówki z z Euro Złącza (SCART) na złącze kompozytowe
czyli w moim przypadku potrzebne jest:
- karta graficzna
- Przejściówka Scart (Euro)
i ?
ludzik_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2006, 05:42   #76
Cossma
Użytkownik Forum
 
Cossma's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Wiek: 30

Posty: 401
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ludzik_
czyli w moim przypadku potrzebne jest:
- karta graficzna
- Przejściówka Scart (Euro)
i ?
omfg przecież napisałeś już że masz karte z wyjściem kompozytowym więc kup kabel gdzie po jednej stronie jest euro (i tę podłączasz pod tv) a po drugiej żołty chinch ( czyt. "czincz") które nazywa się wejściem kompozytowym ( tą natomiast pod karte graficzna)

PS. jesli nadal masz z tym problemy to gratuluję
Cossma jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2006, 00:40   #77
Kaczmen
Użytkownik Forum
 
Kaczmen's Avatar
 
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Wiek: 27

Posty: 107
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 30
Kaczmen ma numer GG 5421326 Send a message via Skype™ to Kaczmen
Domyślny

Na TV wychodzi mi obraz czarno-biały. Jest to wina kabla, czy ustawień w komputerze (jeżeli tak to jak je poprawić)?
__________________
Słupskie forum fanów rocka > < zajrzyj koniecznie
Do Not Feed the Trolls!!!
Kaczmen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2006, 01:05   #78
Cossma
Użytkownik Forum
 
Cossma's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Wiek: 30

Posty: 401
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaczmen
Na TV wychodzi mi obraz czarno-biały. Jest to wina kabla, czy ustawień w komputerze (jeżeli tak to jak je poprawić)?
gdybyś przeczytał wszystkie posty a nie tylko 1st to byś wiedział że należy ustawić na PAL-B, albo PAL-G
Cossma jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2006, 14:30   #79
Andrys
Zbanowany
 
Andrys's Avatar
 
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: DHW Srodmiescie RTS WIDZEW Lodz

Posty: 20
Imię: Ughi
Profesja: Elder Druid
Świat: Galana
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
Andrys ma numer GG 9297408
Domyślny

wszytko dziala, ale obraz jest czarno bialy ;/
uzywam karty ATI
Andrys jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2006, 16:54   #80
Kaczmen
Użytkownik Forum
 
Kaczmen's Avatar
 
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Wiek: 27

Posty: 107
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 30
Kaczmen ma numer GG 5421326 Send a message via Skype™ to Kaczmen
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrys
wszytko dziala, ale obraz jest czarno bialy ;/
uzywam karty ATI
Popatrz na dwa posty przed twoim...
__________________
Słupskie forum fanów rocka > < zajrzyj koniecznie
Do Not Feed the Trolls!!!
Kaczmen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53.


Powered by vBulletin 3