Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Poradniki > Poradniki inne, niezwiązane z Tibią

Notki

Poradniki inne, niezwiązane z Tibią Poradniki napisane przez użytkowników forum, które nie dotyczą Tibii, jednak są warte umieszczenia na stronie i przeczytania.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 11-01-2006, 07:31   #21
verim1990
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grawiton
[10:51:51] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it ((

No właśnie mam ten sam problem i nie wiem czy wynika on z posiadania przezemnie czy coś innego nawalilo??
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-01-2006, 10:45   #22
Gilootyna
Użytkownik forum
 
Gilootyna's Avatar
 
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Krosno Odrzańskie
Wiek: 29

Posty: 4
Stan: Na emeryturze
Gilootyna ma numer GG 2316103
Domyślny

Server padł albo został wyłączony Jeżeli chodzi o SKYPE to grałem kiedyś dość ostro w Americas Army i przez jakieś 5 minut gadałem na przez Skype ale zbyt duzo fps wypada..;/ (TEAMSPEAK RULEZZ)

Są 3 rodzaje kicków:
- kick from channel - wykopuje Cie z aktualnego kanału i przenosi na "domyslny"
- kick from server (kick player) wykopuje z serwera najczęściej jest podany powód
- i ostatni mój ulubiony BAN PLAYER oznacza że dostałeś bana na ip zewnetrzne i kick form server gratis (ban może być zdjety w każdej chwili przez admina serwera (SA)
Gilootyna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 13:01   #23
FrYTeX
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Krosno Odrzańskie
Wiek: 28

Posty: 11
FrYTeX ma numer GG 4248830
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xmdestruktor
ej a to jest sprawdzona napeno zaden keyloger bo nie mam zaufania do takich programuw
Napewno nie musisz się martwić ponieważ tego programu używa wielu graczy i to nie tylko w Tibie ale wiele wiele innych gier a w szczególności zespołowych np. Americas Army w tej grze praktycznie kazdy klan ma swój channel na serverze jakimś np. http://www.chickensfarm.pl/ i w ten sposób bardzo łatwo mogą się porozumiewać tak więc kupować sobie słuchawki z mikrofonami i jazda...jazda...
FrYTeX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 13:16   #24
Mr Time
Użytkownik forum
 
Mr Time's Avatar
 
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Sky

Posty: 26
Świat: Azura
Pytanie

[14:03:52] Connecting to tethys.piasta.pl:8002
[14:03:55] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it



U mnie to samo

Sa jakies godziny w ktorych serv On? Oo
Mr Time jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 13:18   #25
Hooligan's
Użytkownik forum
 
Hooligan's's Avatar
 
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Świebodzin
Wiek: 30

Posty: 10
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 60+
Skille: 85+
Poziom mag.: 6
Hooligan's ma numer GG 3942351
Domyślny

te errory w****iaja, wylaczaja czasem serva? odpiszcie ..
Hooligan's jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 15:02   #26
Pikol
Użytkownik Forum
 
Pikol's Avatar
 
Data dołączenia: 28 10 2003
Wiek: 28

Posty: 100
Stan: Niegrający
Domyślny

A czy jest jakis darmowy server? Bo ten jakos szwankuje :/ Potrzebuje 2-3 sloty...
__________________
Pikol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 18:55   #27
wahibi
Użytkownik Forum
 
wahibi's Avatar
 
Data dołączenia: 19 08 2005

Posty: 251
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mazdach
Profesja: Royal Paladin
wahibi ma numer GG 1173959
Domyślny

U mnie tak jak u was :
[10:51:51] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
O co chodzi ??
wahibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 19:10   #28
Demongo
Użytkownik Forum
 
Demongo's Avatar
 
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Wiek: 30

Posty: 131
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wahibi
U mnie tak jak u was :
[10:51:51] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
O co chodzi ??
Przecążony albo pełny server, próbuj a się uda.
__________________

Strona Vethiego --> http://vethi.tibiapl.com
Forum Vethiego -->http://www.vethi.fora.pl
Demongo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 19:29   #29
tomo
Użytkownik Forum
 
tomo's Avatar
 
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

Posty: 298
tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

a serv wogole stoi? jest ktos na nim? bo nie wiem czys ie opalca probowac
__________________
OWNED

user:Inactive jak chuj.


tomo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 19:40   #30
kszychu13
Użytkownik Forum
 
kszychu13's Avatar
 
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Wiek: 27

Posty: 190
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
kszychu13 ma numer GG 2928312
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xmdestruktor
ej a to jest sprawdzona napeno zaden keyloger bo nie mam zaufania do takich programuw
po 1 zanim wejdziesz na to forum a co dopiero zapostujesz na nim to przepisz go do worda lub poprostu idz do szkoly
po 2 tibia.pl nigdy nie rozdzwala keylogerow za free -.-

topic:
dla mnie program jest fajny tylko troche uciazliwe jest naciskanie przycisku aby wlaczyc sie do rozmowy, ale to da sie zniesc ^^
__________________
Rasta Roots Reggae ^^
kszychu13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 21:11   #31
szymon287
Użytkownik Forum
 
szymon287's Avatar
 
Data dołączenia: 16 08 2005
Wiek: 28

Posty: 915
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

mozna zrobic kanal wlasny na haslo i tylko ci co znaja haslo moga se wejsc? jak to zrobic ? jak mozna
__________________
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek
szymon287 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 13:23   #32
wahibi
Użytkownik Forum
 
wahibi's Avatar
 
Data dołączenia: 19 08 2005

Posty: 251
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mazdach
Profesja: Royal Paladin
wahibi ma numer GG 1173959
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demongo
Przecążony albo pełny server, próbuj a się uda.
Dziś to samo, terz nie wchodzi ten sam błąd ....
wahibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 14:33   #33
Pan Piwoszek
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 12 01 2006

Posty: 6
Strzałka To samo!!!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grawiton
[10:51:51] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it ((

Mnie tez tak sie dzieje.Czy naprawde na tym serwerze jest wylaczony TeamSpeak???????????Mam nadzieje ze nie
Pan Piwoszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 14:35   #34
Pan Piwoszek
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 12 01 2006

Posty: 6
Domyślny Player Kicked

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Piwoszek
Mnie tez tak sie dzieje.Czy naprawde na tym serwerze jest wylaczony TeamSpeak???????????Mam nadzieje ze nie
Team Speak Juz Dziala!!!!!!!!!
Misiek mnie wykopal!!!

Ostatnio edytowany przez Pan Piwoszek - 12-01-2006 o 14:39. Powód: Bo nie dziala
Pan Piwoszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 14:40   #35
wahibi
Użytkownik Forum
 
wahibi's Avatar
 
Data dołączenia: 19 08 2005

Posty: 251
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mazdach
Profesja: Royal Paladin
wahibi ma numer GG 1173959
Domyślny

nom fajni , teraz wyskakuje :
[15:28:55] Bad Login (name and/or password wrong)
wahibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 14:44   #36
misiek725
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 08 01 2006

Posty: 7
Domyślny

Server ON
Mozna juz wchodzic!
misiek725 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 18:43   #37
John Jamel
Użytkownik Forum
 
John Jamel's Avatar
 
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Kazordoon
Wiek: 28

Posty: 37
Stan: Aktywny gracz
Imię: John Jamel
Profesja: Knight
Świat: CHIMERA
Poziom: 22
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 4
John Jamel ma numer GG 2351262
Domyślny

Buu...Ja gadam a nikt mnie nie słyszy i mam ten przycisk i go trzymam i mam wsyzstko to co mam źle?
Ps Skype dobrze chodzi
__________________
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=658812#post658812
Mój...Moje ssy

CHIMERA RULEZ!!
John Jamel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2006, 09:48   #38
P0PI
Użytkownik Forum
 
P0PI's Avatar
 
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń
Wiek: 30

Posty: 59
Stan: Niegrający
Domyślny

hehe ja juz od 2ch lat uzywam Skype pozatym malo osob ma mikrofon
ale team speak niejest zly ale w 2 osoby jest bezsensowny
gadalem z 30 osobami naraz to bylo tragiczne^^
najgorsze co jest to Echo jezeli ktos gada z mikrofonem + glosniki powiesz cos a to wraca do ciebie + slyszysz dziweki u kumpla
Pozdro
P0PI jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2006, 20:06   #39
exodus style
Użytkownik Forum
 
exodus style's Avatar
 
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Wiek: 26

Posty: 104
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
exodus style ma numer GG 1732792
Domyślny

Wkur.. znaczy denerwuje mnie blad
Cytuj:
[20:54:02] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
-.- Najpierw pomyslalem: moze jest pelen serwer?
ale sprobowalem na kilku roznych serwerach znalezionych w google i wszedzie to samo!!
To cos z moim kompem czy mam poprostu pecha??
__________________


Which character are you test by Naruto - Kun.com
exodus style jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2006, 14:48   #40
Damras
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Nie chce się powtarzać , ale można w TeamSpeak'u zrobić własny kanał do rozmów?
Jeżeli tak to może ktoś napisać ?
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12.


Powered by vBulletin 3