Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 07-07-2008, 12:22   #101
Wylansowany
Użytkownik Forum
 
Wylansowany's Avatar
 
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Posty: 868
Domyślny

Kiedy edytuje posta, a potem znowu włączam ten temat pokazuje mi się "Last edited by...". Nie zostało przetłumaczone, a trochę denerwuje ;]
Wylansowany jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-07-2008, 18:44   #102
Lord Dreathan
Użytkownik Forum
 
Lord Dreathan's Avatar
 
Data dołączenia: 06 08 2004
Wiek: 30
Wpisy bloga: 4

Posty: 1,520
Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Witam. Napisałem już PW na ten temat do Bosala, jednakże nie otrzymałem żadnej odpowiedzi więc... kumpel założył swoje konto 2 lata temu, i nie odwiedzał strony przez jakiś czas, a teraz chciał byc aktywny, i próbując napisac post, pojawia mu się następujący komunikat:

Cytuj:
Hansik, Nie masz uprawnień, by wejść na tą stronę. To może być spowodowane jedną z poniższych przyczyn:
1. Twoje konto użytkownika może nie mieć uprawnień do wykonania tej operacji. Czy próbujesz edytować cudzego posta, dać komuś upomnienie, lub dostać się do jakiejś funkcji dostępnej wyłącznie dla administratora bądź moderatorów?
2. Jeśli próbujesz napisać wiadomośc, twoje konto mogło zostać zablokowane bądź jeszcze nie zostało aktywowane.
Proszę o ponowne wysłanie kodu aktywującego na ten sam mail, na którym ma założone konto Hansik.
__________________
Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart.

"We are falling - falling to rise"


Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2008, 20:55   #103
lamp999
Użytkownik Forum
 
lamp999's Avatar
 
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Wiek: 26

Posty: 200
Stan: Niegrający
Poziom: 268
lamp999 ma numer GG 2712253
Domyślny avatar!

Gdy zmieniam sobie avatar to nigdy on się nie pokazuje na forum.tibia.pl
W panelu użytkownika widac ,że obrazek został zmieniony i widać obrazek ,a gdy np. napisze post to nad moją nazwą nadal nie ma obrazka...
NIe wiem czemu spełniem normy avatar ma mniej niż 100x100 mniej niż ograniczenie kb ,a zdjęcia zazwyczaj wklejam z rozszerzeniem gif.
Proszę o pomoc i ewentualne sugestie ,pisanie na pm także mile widziane ;-)
Pozdrawiam Lamp999(bez avatara)
__________________
A póki okręt walczył - siedziałem na maszcie,
A gdy tonął - z okrętem poszedłem pod wodę...

Widzimy to ,co chcemy widzieć!

Ostatnio edytowany przez lamp999 - 16-07-2008 o 20:59. Powód: nieścisłości..!
lamp999 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2008, 21:13   #104
Rothes
Książe Cieni
 
Rothes's Avatar
 
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Wiek: 29

Posty: 1,132
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Zapewne próbujesz ustawić avatar tu: http://forum.tibia.pl/profile.php?do=editprofilepic
A trzeba tu: http://forum.tibia.pl/profile.php?do=editavatar

@Lord Dreathan
Niestety tutaj tylko admin może pomóc...

@Down
Do zmiany zdjęcia profilu, lol. Spójrz na profil byle którego użytkownika, masz 2 obrazki - po lewej (zdjęcie profilu) i po prawej (avatar).
__________________
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 16-07-2008 o 21:30.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2008, 21:26   #105
lamp999
Użytkownik Forum
 
lamp999's Avatar
 
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Wiek: 26

Posty: 200
Stan: Niegrający
Poziom: 268
lamp999 ma numer GG 2712253
LOL Działa!!! =DD

Tak to prawda.
Wszystko działa ,wielkie dzięki. :-)
PS. To właściwie do czego jest opcja: zmień zdjęcie profilu? oO
__________________
A póki okręt walczył - siedziałem na maszcie,
A gdy tonął - z okrętem poszedłem pod wodę...

Widzimy to ,co chcemy widzieć!

Ostatnio edytowany przez lamp999 - 16-07-2008 o 21:27. Powód: lol..!
lamp999 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2008, 18:10   #106
..::QRAS::..
Manga & Anime
 
..::QRAS::..'s Avatar
 
Data dołączenia: 25 01 2005
Wiek: 30

Posty: 1,796
..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

Your friendship with mPalar is already pending

nie przetlumaczony tekst wystepuje gdy po raz kolejny chcesz w profilu dodac kogos jako swojego znajomego
__________________
Autor tego posta otrzymał pochwałę

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 16:39   #107
<hmm>
Użytkownik Forum
 
<hmm>'s Avatar
 
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Posty: 212
Świat: Harmonia
Domyślny


Co któreś wejście na stronę. Firefox i seamonkey.

@down
Wygląda na błąd którejś z reklam~
Nie wnikam.. zraportowane - zapomniane ; )
__________________
[email protected] - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera
(Lekko zdezaktualizowane)
Linux a Projekt GNU
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."

Ostatnio edytowany przez <hmm> - 06-08-2008 o 17:06.
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 17:02   #108
Gelt
Da Old school.
 
Gelt's Avatar
 
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Posty: 2,508
Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Dziwne, bo u mnie takie coś się nie wyświetla. o.O
__________________
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.



Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 17:05   #109
Fred_Flintston
Zbanowany
 
Fred_Flintston's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wiek: 11
Wpisy bloga: 2

Posty: 258
Świat: Prehistoryczny
Domyślny

@UP x2
Potwierdzam, a myślałem, że tylko u mnie takie coś się dzieje.
Fred_Flintston jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 17:07   #110
Slythia
Blondynka
 
Slythia's Avatar
 
Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Posty: 2,838
Domyślny

Spróbuj z lub bez www. Pomoże, jeśli chodzi o to, o czym myśle.
__________________
"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."
S. J. Lec
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-08-2008, 09:22   #111
<hmm>
Użytkownik Forum
 
<hmm>'s Avatar
 
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Posty: 212
Świat: Harmonia
Domyślny



Ten temat działa jak CTR+R? (nie działa?)
__________________
[email protected] - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera
(Lekko zdezaktualizowane)
Linux a Projekt GNU
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2008, 17:01   #112
Fureyka
Chica mala
 
Fureyka's Avatar
 
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
Wiek: 30

Posty: 584
Domyślny

Mam ten sam blad jak ktos up.

Wyskakuje okienko podczas otwierania forum t.pl. Dzieje sie to tylko wtedy, gdy nie jestem automatycznie logowana na swoje konto...
Z ciekawosci chcialabym wiedziec czemu tak jest ^^.
__________________



Polska supported fansite!
Newsy, forum, download, poradniki, kalkulatory, analizator serwer loga, występowanie bossów i wiele innych!
Fureyka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-09-2008, 18:17   #113
Cebix
Użytkownik Forum
 
Cebix's Avatar
 
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
Wiek: 29

Posty: 230
Domyślny

W panelu kontrolnym jest napisane SubskryBcje, jak mozna taki blad popelnic, powinno byc SubskryPcje.
Cebix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2008, 02:36   #114
Cheapest
Użytkownik Forum
 
Cheapest's Avatar
 
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor

Posty: 131
Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
Domyślny

Nie wiem gdzie umieścić ten post ale jednak dam tutaj:

Mianowicie funkcja "Dodaj obrazek" która jest w okienku pisania postów jest bezużyteczna bo serwis foteka.pl już od dłuższego czasu nie działa, i polecam zmienić serwis lub w ogóle usunąć skoro do niczego się nie nadaje.

__________________
:sipdop jówT

Bye all!
Cheapest jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2008, 15:38   #115
Kadi
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 07 04 2008
Wiek: 27

Posty: 38
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 80
Poziom mag.: 65
Domyślny

Bład jest w kalkulatorze skili chodzi o to że gdy włączam obliczyć skile np.70 do 80 knighta i palladyna to wychodzi że pallem będę bił dłużej te skile niż knightem.
Kadi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2008, 16:32   #116
Rybzor
CS Tibia.pl Team
 
Rybzor's Avatar
 
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wiek: 28
Wpisy bloga: 1

Posty: 8,452
Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kadi Pokaż post
Bład jest w kalkulatorze skili chodzi o to że gdy włączam obliczyć skile np.70 do 80 knighta i palladyna to wychodzi że pallem będę bił dłużej te skile niż knightem.
No i dobrze wychodzi - będziesz bił je dłużej.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2008, 17:53   #117
Rav1337
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox Pokaż post
1.) Najlepszy KNIGHT-[CHAR]Youen[/CHAR]
2.) Najlepszy PALADIN-[CHAR]Ratillt[/CHAR]
3.) Najlepszy DRUID-[CHAR]Ymy[/CHAR]
4.) Najlepszy SORCERER-[CHAR]Zwidek[/CHAR]
5.) Najbardziej pomocny- nie mam pojęcia
6.) Największy PA-[CHAR]Xareta[/CHAR]
7.) Największy PG-[CHAR]Xespoz[/CHAR] aka Spoxster
8.) Najmocniejsza GUILDia-[GUILD]Vision[/GUILD]
9.) Najlepsze PVP-[CHAR]Katrila[/CHAR]
10.) Największy przegrany-Slovik

Już dwa tematy tego typu są na tibia.com
taki przyklad, czemu funkcja [char] nie działa?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2008, 19:53   #118
Hakuoh
Użytkownik Forum
 
Hakuoh's Avatar
 
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wiek: 28
Wpisy bloga: 1

Posty: 1,622
Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

Pisałem do bosala (sam się do mnie odezwał), ale nie otrzymałem odpowiedzi (ach, ci admini, sam mam problem z własnym).
Dlaczego nie mogę wstawić avatara za pomocą URL? Wielkość fotki się zgadza, link się zgadza, format również. Waga to samo.
Cytuj:
Możesz uploadować własny avatar używając poniższych opcji. Wpisz adres URL obrazka, którego chcesz użyć lub wgraj obrazek ze swojego komputera, klikając przycisk 'Wybierz...'
Usuńcie to albo zróbcie, by działało pod URL.

To samo z postami. Albo da się usuwać albo nie.
@down
To niech nie wyświetla Edytuj/Usuń.
__________________
I'm in league with satan. Obey his commands. With the goat of Mendes. Sitting at his left hand. I'm in league with satan. I love the dead. No one prayed for Sodom. As the people fled.

Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 19-11-2008 o 21:32.
Hakuoh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2008, 20:25   #119
Michoss
Kapłan Preclanski
 
Michoss's Avatar
 
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Posty: 2,190
Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

@up
nigdy nie dało się usuwać postów, ocb?

@edit
Ano możliwe

@Down
<czerwieni się>

Ostatnio edytowany przez Michoss - 19-11-2008 o 21:43.
Michoss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2008, 20:34   #120
Akkorin
Zbanowany
 
Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Posty: 350
Stan: Niegrający
Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rav1337 Pokaż post
taki przyklad, czemu funkcja [char] nie działa?
Przez kilka takich osób z forum, które właśnie te funkcje (char, monster itd.) wykorzystywały do crashowania stron.
Akkorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44.


Powered by vBulletin 3