|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#382 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Kris Bloodaxe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 58
Skille: 79/76
|
![]() Mnie również zhakowali , podejżewam że ściągnałem keyloggera z filmikiem
![]() Straciłem cały ekwipunek oraz zawartość depo , warte jakieś 400 000 ![]() Po za tym geniusz zginął mną na Slimie ![]() Postać udało mi sie uratować , 57 Elite Knight ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]() a co zrobic gdy ktos z inneg IP zalogował sie na moje konto i okradł mnie z kasy?? Gdy sie zalogowałem wyskoczył mi napic kiedy sie ostatnio logowałem..i skopiowałem to
mozna gdzioes wniesc skarge??? lub cos??? |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: w AB
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azin Pro
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
|
![]() mnie zhakowali 2 razy!
raz mialem 19,5 lvl i okolo 5k. nie probowalem odzyskac konta przez 2albo 3 miechy az zobaczylem ze to morzliwe. jak sie zalogowalem mialem 18 lvl i buty w eq ![]() potem hakneli mi konto i odzyskalem je w 3 min. okradli mnie z 2k serpent sworda i z k armora |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
![]() |
![]() Tiaaa... Dzisiaj konta moje i moich dwóch kumpli poszły się ... Moje chyba najdosłowniej. Ban na 30 dni, za to, że ktoś w moim imieniu wypisywał na Tradzie różne głupoty... Najgorsze jest to, że nie mogę sprawdzić, czy straciłem też eq. Lvla na pewno nie, ale być może miesiąc mojego pierwszego, wyczekiwanego PACCa -.- Napisałem complaina i czekam na odp...
Prawdopodobnie hacki były dlatego, że wczoraj wieczorem logowaliśmy się na chwilę wszyscy u jednego z tych kumpli... Najprawdopodobniej miał on keylogga -.- On stracił w sumie itemy i kasę o wartości 50~k. Ten drugi stracił 3 lvle i około 15~k... Od dzisiaj nie loguję się nigdzie indziej oprócz własnego domowego kompa i zabezpieczam go jak tylko można... Heh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Filczyk Finiarel
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
![]() |
![]() W piątek padł bym ofiarą hacka
![]() ![]() nic nie wchodzi o kurka! ![]() Nie mogę się już zalogować. Szybko na odzyskaj hasło. Wszystko dobrze loguje się i postać nie ruszona wcale ![]() miałem wielkie szczęście strzeżcie się! p.s okazało się później że ta strona to kopia gildii z innego serwera niż mój ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Śwdinica
Imię: Myth Averos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Daramaniacs
Świat: Astera
Poziom: 28
![]() |
![]() I mnie się to zdarzyło wczoraj wieczorem. 37ek. Starciłem 50k+ plus jakies smieci. Zaczynam od nowa druidem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]() MNie też nisstety zchakowali.Zabrali załe depo i dobili 2 lvl niżej.
|
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo
Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
|
![]() Dziś mnie tesh hakneli<Choć niewiem jakim cudem ;/>Mój głowny char ma bana na tydzien za pk ;/ a char na sell nic niestracil
;] pozdro
![]() |
haker-gierek |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
|
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Imię: Cecras
Gildia: Shadow Team
Świat: Xerena
Poziom: +++
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() mnie się wydaje ze jak shackują to nawet i lepiej wtedy coniektórzy przestaja grać w tibię i w ten sposób wychodza z tego nałogu czyli gdyby nie taki "chaker" byćmoże pograżyli by sie na zawsze a tak jak wyjdzie to git
BYĆ MOŻE MARNUJESZ NAJLEPSZE CHWILE SWOJEGO ŻYCIA GRAJĄC W TO TO COŚ ZMIEŃ TO DASZ RADE MUSISZ TYLKO CHCIEC ZROB TO ZANIM NIE JEST ZA PÓŻNO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Polska/LbN CITY
Imię: Wild Mardel
Profesja: Sorcerer
Gildia: POSZUKUJEEEEEEE
Świat: Rubera
Poziom: Roś
Skille: Rosnie
![]() |
![]() Mnie Zhackowali
![]() Zginoł mi:Fire Sword,Noble Armor,PLate Legs,20 platynek(2k) i jeszcze kilka pzdetów z depo ale Mój Brat (Gandalf Elben) uratował mi konto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Guest
|
![]() Hacked....stracilem 25 lvl znaczy zjechany na 1lvl chcecie to sprawdzicie
Knigt of'Fortune I moj druid na tym samym koncie ma reda.... Fellank.... zobaczcie jak chcecie |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Zipper Ziom
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Awesome Fighters
Świat: Nova
Poziom: 39
Poziom mag.: 40
|
![]() HACKEDwylogowalem sie poszlem ogladac telewizor waracam loguje sie i o k....... jestem w innym miescie bez eq
poszlo b robe, woi, 20k, p ammy, medus shield, obsidian knife, 3bp hmm 1bp gfb, addon itemki, i w ciul rzeczy wartych ok 20-30k ale postac zostala nie naruszona niewiem czy grac dalej ;[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Thais :)
Stan: Początkujący
Świat: Refugia
|
![]() Może komuś to pomoże i się nienabierze (Selena , Rookgaard)
Cytuj:
http://i14.tinypic.com/3zb8bad.jpg Ostatnio edytowany przez abdull1 - 12-12-2006 o 02:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Sciagacie niewiadomo co z przeroznych stron, uruchamiajac bez uprzedniego przeskanowania, nawigujac po sieci bez zadnego firewalla tudziez porzadnego antywirusa (nie jakiegos avasta czy panda), a stronki otwierajac IE. No to wybaczcie, ale potem sie dziwicie, ze postacie maja 1lvl i sa ogolocone z itemkow. Przy okazji czasami trzeba myslec, przegladajac siec i patrzec, w co sie klika, ruszajac troche przy tym glowa.
@up Nie slyszalem o takim bocie. @EDIT Potestuje sobie te badziewia. Hasla przychodza na adres [email protected], kolega mieszka w Wawie ![]() Ostatnio edytowany przez XIII - 12-12-2006 o 02:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Axevana
Świat: Guardia
Poziom: 76
Poziom mag.: 6
|
![]() Straciłem blue robe, bohy, vampire shield, medusa shielda, tempest roda, crown helmet, platinium amulet, plate legsy, i jakies 20k :/
A najgorsze jest w tym ze nie wiem gdzie popelnilem błąd. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwszy raz gralem w tibie i założyłem sobie sorca. Grałem ponad miesiąc i wielkimi wypocinami dorobiłem się 20 lvl i miałem ok 200 exp do 21. Byłem jeszcze noobkiem i wszedłem na strone, zeby wejść do gildii. Niestety nie wchodziłem przez tibia.com, tylko przez link.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#398 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Oświęcim
Imię: Henry Cortez
Świat: Furora
Poziom: 62
|
![]() mi hacker wyszedl 22 levelm rookstayerem na main ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Świebodzin
Świat: Danubia
![]() |
![]() NO dobrze .. ja mialem 65 Elder Druida na Danubi ... mial 60 magi clvl Name :Robertoo teraz niema go juz bo go deleted
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() A ja miałem hacka tylko na 1 postaci. POtem ani razu. A wiecie dlaczego? Ponieważ mam Bitdefendera 10 plus i uzywam mozzili firefox. Więc nic sie nie wbije mi na kompa ;d. mam sobie 60 palka na kyrze ale qrwa musze kupić paca. No to to na tyle ;]
|
![]() |
![]() |