Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 17-10-2009, 11:39   #1
kamilraynor
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 17 10 2009

Posty: 4
Domyślny Nowy Problem

Mam taka sytuacje ze kupilem nowego kompa i zalozylem nowego neta. Wszystko chodzi dobrze tylko nie tibia. mianowicie wlacza sie z 1 min. logowanie trwa dlugo. grafika jest porabana i gdy juz postac sie zaloguje to poruszanie sie nia jest nie mozliwe. mial ktos kiedys podobny problem? jakies propozycje??
kamilraynor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2009, 12:01   #2
Edwardo
Amor Patriae Nostra Lex
 
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Wiek: 31

Posty: 1,086
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
Domyślny

Nie musisz od razu spamować wszędzie! Zmień w opcjach grafikę na OpenGL lub inną.
__________________





Pomogłem? Notka mile widziana .

Hail Edward
Hail Sanatio
Hail Secura
xD

Ciach!
Edwardo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 12:09   #3
kamilraynor
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 17 10 2009

Posty: 4
Domyślny

niestety nie to. sprawdzalem i nic. kolejne propozycje?
kamilraynor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 12:40   #4
Lukas93de
Użytkownik Forum
 
Lukas93de's Avatar
 
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Niemcy
Wiek: 32

Posty: 94
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 243
Domyślny

Sterowniki do karty graficznej???
__________________
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________

www.tibiaspy.com Przyszla polska Supported Fansite!

Lukas93de jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 12:42   #5
kamilraynor
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 17 10 2009

Posty: 4
Domyślny

sa ok. sprawdzalem.:/
kamilraynor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 13:54   #6
QuestionMan
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Wiek: 34

Posty: 143
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

może jakieś screeny ?
jeśli przestawiałeś grafikę i nic to nie dało , nadal obraz jest nieczytelny itd to wina jest na pewno sterowników , więc radzę nowe zainstalować odpowiednie do karty .
QuestionMan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21.


Powered by vBulletin 3