Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.
Zamkniety temat.
 
Opcje tematu
stary 27-01-2011, 17:50   #1
qbfrost
Multimedia
 
qbfrost's Avatar
 
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Posty: 552
Stan: Niegrający
Domyślny Nowy kanał i kody doładowujące

Wraz z dzisiejszym patchem, dodany został angielski kanał rozmów. Po zimowej aktualizacji Cipsoft otrzymał wiele skarg od graczy, którzy chcieli dodatkowy kanał do rozmów na którym wymagane jest używanie języka angielskiego w celu ułatwienia komunikacji. Właśnie został dodany!

To nie wszystko. Od teraz, oficjalni sprzedawcy mogą zaoferować Państwu specjalne kody, dzięki którym jesteś w stanie dodać czas premium do swojego konta lub inne opcje ekstra, np. zmiana świata gry. Zakupiony kod możesz użyć bezpośrednio na swoim koncie lub podarować go bliskiej Ci osobie. Wystarczy zalogować się na stronę swojego konta i wykonać instrukcje opisane w FAQ.

edit. Ponadto, możliwe jest teraz łączenie w grupy następujące przedmioty : life crystal, emerald bangle oraz silver brooch. W związku z tym, ich masa została minimalnie dostosowana.
__________________


Ostatnio edytowany przez qbfrost - 28-01-2011 o 17:30.
qbfrost jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-01-2011, 18:08   #2
Yabolxd
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 16 01 2010
Lokacja: Dz
Wiek: 24

Posty: 18
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 112
Skille: 93/65
Poziom mag.: 19
Yabolxd ma numer GG 782884 Send a message via Skype™ to Yabolxd
Domyślny Patch

Według mnie odrębny chanel do rozmów tylko po angielsku nie jest aż tak potrzebny ponieważ tibia to nie realny świat i każdy ma prawo rozmawiać w jakim chce języku ponieważ gra w tibie ma być formą odpoczynku!!!

Pomysł z kodami jest dobry bo może ktoś np w formie prezentu kupić komuś pacc za pomocą owego kodu!!!

Yabolxd jest offline  
stary 27-01-2011, 20:19   #3
Messofi
Użytkownik Forum
 
Messofi's Avatar
 
Data dołączenia: 08 12 2010
Lokacja: Białystok

Posty: 18
Imię: Messofi
Świat: Furora
Domyślny

hah Gratz! tibia mi nie dziala ;s /win7 vista ^^

--- Messofi dodał 3 minut i 15 sekund później ---

i co tu zrobic nie dawno co zaczalem swoja kariere spowrotem :| .. shit -.-

--- Messofi dodał 2 minut i 28 sekund później ---

noo juz git = )

Ostatnio edytowany przez Messofi - 27-01-2011 o 20:19. Powód: Automerged Doublepost
Messofi jest offline  
stary 27-01-2011, 21:17   #4
beenioo
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

a co zrobiles bo mi tez nie dziala ??
 
stary 27-01-2011, 21:59   #5
kobietka31
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

powiedzcie co jest ze nie moge sie zalogowac???
 
stary 27-01-2011, 23:03   #6
R4ka
Guest
 

Posty: n/a
LOL

Da rade ktoś napisać co się dizeje że nie mozna zalogować?
takie coś mi sie pokazuje a jestem na koncie administracyjnym (WIN XP)


Uploaded with ImageShack.us
 
stary 27-01-2011, 23:18   #7
maastey103ed
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Podoba mi sie ten pomysł ;P

PS:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez R4ka Pokaż post
Da rade ktoś napisać co się dizeje że nie mozna zalogować?
takie coś mi sie pokazuje a jestem na koncie administracyjnym (WIN XP)


Uploaded with ImageShack.us
sciągnij tibie na nowo i kliknij PPm i wes do lokalizacji plkiu dopisz cos takiego:
ty masz np: "C:\Program Files\Tibia\Tibia"
zrób cos takiego: "C:\Program Files\Tibia\Tibia" engine 0
powinno dzialać
 
stary 28-01-2011, 12:02   #8
R4ka
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

ściągniecie nowego Cilenta faktycznie pomogło jednak znów nie mam map przez ten błąd więc jeżeli ktoś znajdzie sposób bez reinstalowania clienta napiszcie tu może komuś się przyda. Ja próbowałem wszystkiego co potrafię i nic nie pomogło
 
stary 28-01-2011, 16:04   #9
Aricostrat
Użytkownik Forum
 
Aricostrat's Avatar
 
Data dołączenia: 29 10 2005

Posty: 32
Domyślny

to sobie skopiuj mapy ...
__________________
Aricostrat jest offline  
stary 29-01-2011, 15:24   #10
Masterwizard
Użytkownik Forum
 
Masterwizard's Avatar
 
Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard
Wiek: 37

Posty: 270
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
Domyślny

Faktycznie był błąd po spatchowaniu klienta, mi takie błędy za każdym razem pojawiają się, gdy program automatycznie się aktualizuje. Pomaga ściągnięcie klienta z tibia.com i ponowne zainstalowanie.
Masterwizard jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34.


Powered by vBulletin 3