Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 25-03-2005, 18:16   #1
Maly =]
Użytkownik Forum
 
Maly =]'s Avatar
 
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja

Posty: 184
Maly =] ma numer GG 4154227
Domyślny Cyclopolis

otoz mam do Was wszystkich wielka prosbe. mam pacca i zawsze gralem najtem ale mi sie to znudzilo. za kilka dni maja byc nowe serwery i mam zamiar zrobic sobie na jednym z nich (niemiecki, pvp) postac a mianowicie palladyna poniewaz juz od dluzszego czasu mam ochote sobie nim pograc a zreszta pall nie potrzebuje dobrego eq co akurat jest korzystne na nowym swiecie. chcialbym sie utrzymac w czolowce jesli chodzi o skill dystansu (bedzie trudno ) ale nie w tym rzecz. Moja prosba jest abyscie DOKLADNIE OPISALI CYCLOPOLIS, kazde pietro oraz jakie potwory na jakim pietrze sa i od jakiego lvl moge tam isc. BYLBYM BARDZO WDZIECZNY JESLI KTOSBY MI WYTLUMACZYL JAK DOJSC DO CYCLOPOLIS Z DEPO EDRON

z gory bardzo dziekuje oraz pozdrawiam

Wesolych i spokojncyh swiat dla przyjaciol oraz wrogow
__________________
Tekst Miesiąca !!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez "Bolek z lasu"
Gdzie jest NPC ktury zamienia w barda?
Maly =] jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-03-2005, 18:37   #2
Adaras
Użytkownik Forum
 
Adaras's Avatar
 
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Wiek: 29

Posty: 1,091
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Hmm...Jak dojść ? Łatwo - tyle powiem Trafisz przy zwiedzaniu górnych części Edron (tylko nie zapuszczaj się za bardzo na północny zachód bo tam napotkasz kilka hunterów przed wejściem do Hero cave).

Co tam jest ? Cyce, cyce i jeszcze raz cyce (brzmi obleśnie ale wiecie o co chodzi).

I Floor:
- Duuużo Cyklopów
- 2 pokoje z Dwarfami soldierami i Guardami
- "blok mieszkalny" - 4 pokoje z orkami, minosami, elfami różnego rodzaju i kilkoma Wild Warriorami
- Pomieszczenie z kilkoma scorpionami

II Floor:
- Horda cyklopów (na full respie)

III Floor:
- Duuużo Cyklopów
- "korytarz" z 1 FE
- pomieszczenie z 2-3 FE

IV Floor: ?!!
Prawdopodobnie smoki już i FE, a dalej Behemoty.
Ale nie jestem pewien, może mnie ktoś poprawić.
__________________
Ecce anus in mediis
Sedens annosa puellis
Sacra facit Tacitae
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline  
stary 25-03-2005, 18:58   #3
Reghar
Użytkownik forum
 
Reghar's Avatar
 
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: nowhere
Wiek: 30

Posty: 4
Imię: Atilus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom mag.: 45
Reghar ma numer GG 1861079
Domyślny

Pierw powiem jak dojsć do Cyclopolis. Wychodzisz południowa bramą z zamku(z tego obszaru otoczonego murem ) i idziesz drogą na wschód, potem przez most na pólnoc. Jak dojdziesz do takiego NPC(co wygląda ja Hero), z prawej strony jest wejscie na skały. Jak zejdziesz ze skał idziesz na północny-wschód po drodze powinny być misie. Wejscie do cyclopolis to taki krąg z kamieni. Na 1 piętrze sa cyklopy, dwarf guardy, dwarf soldiery, orc berserkery, elf scouty, arcanisty, archery, mino gurady, mino mag i orc lider, ale w większości to cyklopy. na 2 piętrze są same cyklopy i pare soldków. Na 3 piętrze tak samo co na 2 tylko jest pare fire elementali. na 4 piętrze to samo co na 3, i jest też bramka na 30lvl za nią są FE, pietro niżej dragony a pod nimy behemoty . Ja tam expiłem moim knightem od 25lvl ale nieschodziłem juz na 3 piętro, pallem tam sie chyba cięzko expi mało miejsca do ucieczki a cyce szybko sie respią.
Reghar jest offline  
stary 28-07-2005, 03:35   #4
Urie-L
Użytkownik forum
 
Urie-L's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2005
Wiek: 28

Posty: 12
Domyślny

Jeśli chodzi o palka to 65 dista bolce i spokojnie od 25 lvl masz good exp !
Urie-L jest offline  
stary 28-07-2005, 11:12   #5
kaczi
Użytkownik Forum
 
kaczi's Avatar
 
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.
Wiek: 29

Posty: 949
Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Urie-L
Jeśli chodzi o palka to 65 dista bolce i spokojnie od 25 lvl masz good exp !
Nie odświeżaj starych tematów!
__________________
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline  
stary 28-07-2005, 11:29   #6
Evil Maul
Użytkownik Forum
 
Evil Maul's Avatar
 
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Wiek: 29

Posty: 431
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adaras
Hmm...Jak dojść ? Łatwo - tyle powiem Trafisz przy zwiedzaniu górnych części Edron (tylko nie zapuszczaj się za bardzo na północny zachód bo tam napotkasz kilka hunterów przed wejściem do Hero cave).

Co tam jest ? Cyce, cyce i jeszcze raz cyce (brzmi obleśnie ale wiecie o co chodzi).

I Floor:
- Duuużo Cyklopów
- 2 pokoje z Dwarfami soldierami i Guardami
- "blok mieszkalny" - 4 pokoje z orkami, minosami, elfami różnego rodzaju i kilkoma Wild Warriorami
- Pomieszczenie z kilkoma scorpionami

II Floor:
- Horda cyklopów (na full respie)

III Floor:
- Duuużo Cyklopów
- "korytarz" z 1 FE
- pomieszczenie z 2-3 FE

IV Floor: ?!!
Prawdopodobnie smoki już i FE, a dalej Behemoty.
Ale nie jestem pewien, może mnie ktoś poprawić.
Czwarte pietro :
-3 dragi
-2 fe
Piate pietro :
-duzo cycklopow i kilka soldkow
- troche wyzej ( niechodzi m tu o poziom ) 3-5 fe
Szoste pietro ( do gory jak sie rozejbie FE )
- Dragon lordy ( nieiwme ile tego jest )
Szoste piero
- beho i masa cyklopow
Evil Maul jest offline  
stary 28-07-2005, 11:50   #7
Hey Big Black Jimi Joe
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 27 07 2005

Posty: 9
Domyślny

Przeróżne tu znajdziesz wyboje - kiometrowe i całkiem nieskore
więcej rzec już nie sposób.
Hey Big Black Jimi Joe jest offline  
stary 28-07-2005, 13:38   #8
Stefan12341
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 30 06 2005

Posty: 134
Domyślny

Mainland...pomylily sie dzialy?biedactwo...
__________________
-
Stefan12341 jest offline  
stary 28-07-2005, 13:44   #9
Jiker
Użytkownik forum
 
Jiker's Avatar
 
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: gdzies w polsce, hmm centrum? bit retired in tibia, nie gram narazie
Wiek: 29

Posty: 4
Jiker ma numer GG 8807376
Domyślny

Powiem co wprost. W cyclopolis jest wszystko
Jiker jest offline  
Zamkniety temat.


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58.


Powered by vBulletin 3