Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
Odpowiedz
 
Opcje tematu
stary 22-06-2009, 19:34   #1
Maciekxd
Użytkownik Forum
 
Maciekxd's Avatar
 
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Wiek: 24

Posty: 376
Stan: Na Emeryturze
Domyślny Vcam - Darmowy program zapisujący w formacie .cam

Vcam to program stworzony przez twórcę Bynacama. Vcam posiada te same opcje co tibiacam i jest darmowy! W przeciwieństwie do Bynacam zapisuje w formacie .cam co ułatwia oglądanie ludziom używającym tibiacam tv

Download: http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=166504


Instrukcja:
1. Rozpakuj archiwum
2. Włącz tibię
3. Włącz plik recorder
4. Zaloguj się na postać
5. Gdy chcesz rozpocząć nagrywanie naciśnij "record"
6. Gdy chcesz skończyć nagrywanie kliknij "stop"
7. Kliknij file>Save as... i wybierz folder
8. Gotowe!


SS:


Link zmieniony na oficjalny
__________________

Ostatnio edytowany przez Maciekxd - 25-06-2009 o 21:35. Powód: Zmiana linku na oficjalny
Maciekxd jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-06-2009, 19:39   #2
Szkapa145
Użytkownik Forum
 
Szkapa145's Avatar
 
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Głubczyce

Posty: 252
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tracy
Profesja: Elder Druid
Domyślny

poczekam aż będzie potwierdzony plik ;p
__________________
19:08 Tracy Gradyus [73]: jestes hardcorem?
19:11 Piotrek wojownik [76]: nie niejestem
19:12 Piotrek wojownik [76]: niejestem muzyn
Szkapa145 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2009, 19:40   #3
--Ogorek--
Użytkownik Forum
 
--Ogorek--'s Avatar
 
Data dołączenia: 20 06 2008

Posty: 612
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia <333
Poziom: 45~
Poziom mag.: 43
Domyślny

Oficialna i jedyna strona skąd bym ściągał
http://tibia.looki.de/forum/showthre...83#post2449583
skan z oficjalnej strony /\
http://virusscan.jotti.org/pl/scanre...c6e41e8c9f3ca1
__________________

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez accept Pokaż post
Elo
na czym mogę dużo zarobić +250 rp głównie to chodzi mi tylko o kasę exp się nie liczy
POMOZ OGORKOM Z AFRYKI
--Ogorek-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2009, 19:49   #4
Maciekxd
Użytkownik Forum
 
Maciekxd's Avatar
 
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Wiek: 24

Posty: 376
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

<delete>
Nowy link w 1. poście
__________________

Ostatnio edytowany przez Maciekxd - 24-06-2009 o 23:25.
Maciekxd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 10:23   #5
Piio
Użytkownik Forum
 
Piio's Avatar
 
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Dalaran

Posty: 237
Stan: Na Emeryturze
Gildia: -----
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciekxd Pokaż post
Ode mnie też możecie przeskanować jestem na forum już troche i nie jestem pr0 iwul haker xD ............Proszę o nie kasowanie tematu za . r a r, bo inaczej się tego wgrać nie da
-Czy ja wiem czy już trochę jesteś
-W Zip też chyba się da
__________________
Master Dysan [246]: Matka mi nie chce powiedziec kiedy mam urodziny -.-'
Piio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 12:27   #6
Johanes19
Użytkownik Forum
 
Johanes19's Avatar
 
Data dołączenia: 21 02 2006
Wiek: 26

Posty: 1,108
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny

I mozna to odtwarzac zwykla tibiacam i wstawiac na tibiacam.tv?
__________________
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone
Czy ja nie jestem ivul?

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 13:02   #7
Maciekxd
Użytkownik Forum
 
Maciekxd's Avatar
 
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Wiek: 24

Posty: 376
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johanes19 Pokaż post
I mozna to odtwarzac zwykla tibiacam i wstawiac na tibiacam.tv?
To jest TYLKO do nagrywania
Do odtwarzania jest tibiacam tv
a na tibiacam.tv nigdy nic nie wstawialem to sam nie wiem
__________________
Maciekxd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 13:06   #8
Grycan
Użytkownik Forum
 
Grycan's Avatar
 
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wiek: 27
Wpisy bloga: 10

Posty: 547
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 30+
Grycan ma numer GG 9815855
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johanes19 Pokaż post
I mozna to odtwarzac zwykla tibiacam i wstawiac na tibiacam.tv?
Jeżeli masz premium na tibiacam.tv, to owszem możesz. Jeśli nie, to raczej nie.
__________________

辟へき
アニメ


Grycan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 17:12   #9
Johanes19
Użytkownik Forum
 
Johanes19's Avatar
 
Data dołączenia: 21 02 2006
Wiek: 26

Posty: 1,108
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny

Ale, mi chodzi o to, ze jezeli nagram jakis filmik tym Vcam i jezeli wstawie to na tibiaca.tv(ofc jezeli mam premium) to bede mogl normalnie odtwarzac ten filmik przez zwykla tibiacam?
@Down
Tytki
Tylko teraz czy to jest na 1000000009% czyste itp??
__________________
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone
Czy ja nie jestem ivul?

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!

Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 23-06-2009 o 17:18.
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 17:16   #10
Gostex
Użytkownik Forum
 
Gostex's Avatar
 
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Legnica
Wiek: 25

Posty: 130
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Michalq
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
Skille: 75/60
Poziom mag.: 13
Gostex ma numer GG 6298470
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johanes19 Pokaż post
Ale, mi chodzi o to, ze jezeli nagram jakis filmik tym Vcam i jezeli wstawie to na tibiaca.tv(ofc jezeli mam premium) to bede mogl normalnie odtwarzac ten filmik przez zwykla tibiacam?
tak .
Gostex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 18:11   #11
Maciekxd
Użytkownik Forum
 
Maciekxd's Avatar
 
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Wiek: 24

Posty: 376
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johanes19 Pokaż post
Ale, mi chodzi o to, ze jezeli nagram jakis filmik tym Vcam i jezeli wstawie to na tibiaca.tv(ofc jezeli mam premium) to bede mogl normalnie odtwarzac ten filmik przez zwykla tibiacam?
@Down
Tytki
Tylko teraz czy to jest na 1000000009% czyste itp??
Ja używam
Jak nie wierzysz mojemu rehostowi to ściągnij z oryginalnej strony

@Down
Twórca sobie zrobił reklame, żeby ludzie wiedzieli, że używany jest jego program ^^
__________________

Ostatnio edytowany przez Maciekxd - 24-06-2009 o 01:03.
Maciekxd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2009, 23:19   #12
neopostman
Użytkownik Forum
 
neopostman's Avatar
 
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wiek: 31
Wpisy bloga: 6

Posty: 1,228
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Pięknie działa, zapisuje w formacie.cam, tylko gdy otwieramy filmik pokazuje się chwilowy komunikat
Cytuj:
22:58 Jeremic [1337]: Recorded using VCam
\o/
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 08:36   #13
kuremetesisi
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

ktory link wybrac na looki.de, bo jest piec i nie wiem czy to obojetne czy nie.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 10:06   #14
bros
Użytkownik Forum
 
bros's Avatar
 
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Czechowice Dziedzice
Wiek: 27

Posty: 187
Stan: Na Emeryturze
Imię: Madziorek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 116
Domyślny

Świetny program, ściągłem i używam.
bros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 10:16   #15
Rozenix
Użytkownik Forum
 
Rozenix's Avatar
 
Data dołączenia: 18 11 2008

Posty: 193
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
Domyślny

Używam do nagrywania Vcam a do odtwarzania TibiCamTv, tylko nie wiem dlaczego przy odtwarzaniu film często nie idzie płynnie mimo, iż tibia mi nie laguje i nie przycina.
__________________
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!!

23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal

ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/

Rozenix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 11:15   #16
BingooCola
Użytkownik Forum
 
BingooCola's Avatar
 
Data dołączenia: 13 06 2007

Posty: 343
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuremetesisi Pokaż post
ktory link wybrac na looki.de, bo jest piec i nie wiem czy to obojetne czy nie.
Ja pobrałem wersje 5.Śmiga dobrze póki co ;P
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niezuygarpdroma_heheh Pokaż post
po 1 olek rzondzi
po 2 olek to muj czlowjek i mnie nie udezy bo nas lonczy kolerzenska wjenz
po 6 masz deda from trumna smiercionosnych trupuw
BingooCola jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 11:25   #17
Grycan
Użytkownik Forum
 
Grycan's Avatar
 
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wiek: 27
Wpisy bloga: 10

Posty: 547
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 30+
Grycan ma numer GG 9815855
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuremetesisi Pokaż post
ktory link wybrac na looki.de, bo jest piec i nie wiem czy to obojetne czy nie.
Pierwszy link to jest wersja pierwsza podstawowa, kolejne, to są z poprawieniem bugów, i innych problemów, które znalazły osoby używające program. Więc obojętnie którą ściągniesz, i tak będzie działać.
__________________

辟へき
アニメ


Grycan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 14:03   #18
szafus
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Olsztyn city

Posty: 46
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

A czy tym programem mozna nagrywac na otsie z wlasnym klientem? ;d
Jak probowalem to same debugi byly xd
szafus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 21:47   #19
Grycan
Użytkownik Forum
 
Grycan's Avatar
 
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wiek: 27
Wpisy bloga: 10

Posty: 547
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 30+
Grycan ma numer GG 9815855
Domyślny

@up

Nie, nie idzie. Ten program jest stworzony, aby go używać z oryginalną Tibią. Tylko i wyłącznie.
__________________

辟へき
アニメ


Grycan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2009, 21:55   #20
ruszka
Zbanowany
 
Data dołączenia: 30 08 2007

Posty: 200
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
ruszka ma numer GG 6963458
Domyślny

Świetny program. Polecam
ruszka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45.


Powered by vBulletin 3