|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka jest waszym zdaniem najsłabsza profesja w Tibii? | |||
Knight |
![]() ![]() ![]() ![]() |
186 | 44.08% |
Paladin |
122 | 28.91% |
Druid |
74 | 17.54% |
Sorcerer |
40 | 9.48% |
Głosujących: 422. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Moim zdaniem (wcale nei skromnym
![]() bo do najtow nie mialem szczenscia bo zawsze mnie hackowali ![]()
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() @up
Czyżby następny delikwent który nie wie jak kupić dragon breath?? Są dwie jeszcze inne możliwości: -niesztety nie miał wiekszego lvl niż 13 -nie wie że można mieć lepsze eq niż noob set na rooku btw. Kogo to obchodzi ,żę "nie miałeś szczęścia" przy knightach jak bo cie hakowali ??? @down po 1st Opcja edytuj nie boli -.- po 2nd Jaki 26 sorc i jaki bloker? Jeżeli sorc ma 26 lvl to naprawde nie potrzebuje blokera na guardy -.- 2fd(przynajmiej na non-pvp) i guardy pujdą grzecznie spać :O Ale przecie ty jesteś evul master zamiatacz itd. itp. Chodziło mi o ogulne kalectwo knighta ,że po za huntami jest kaleką a nie profesją (chociaż na huntach też jest kaleką xD) Był to argument przeciwko ludzi kturzy gadali coś o żówiach, lub innych potforkach tego pokroju -.- jak nie rozumiesz to sie nie pluj kk? btw. Czy ty w ogule wiesz co to jest summon ? Jak nie to won do manual i faq też nie boli I zmień te "za 26 lvl" bo podejrzewam ,że chodziło ci o na -.- @Freezy Edie Nie mówie ,że nie robie błędów ![]() I nastepny króry zaczyna o guardach nawijać i blokerach OMFG Był to argument jedynie we wcześniejszych postach ! Wszyscy się upieraliu "no ale najt to jest profeszja żeby bloczyć, wszystko bloczyć i wszedzie , bez knight nie było by huntów itd. itd. " A Kopalnie w kazoo są przeludnione bo nie jeden "26 lvl sorc" pomyśli "a może pujde do kazoo expić ??? dobry loot itd. itp. i nie potrzebuje blokera ![]() -.- Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 01-04-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@up Pisales w jakims poscie "26-28 druidowi/sorcowi nie potrzebny jest bloker na guardy"(kto bierze blokera na gaurdy? tylko ty masz tkaie pomyslu debilne) moze edytowales tamtego posta ale tak napisales , skad wiesz jaki ja jestem Evul master? znasz moje chary? Ostatnio edytowany przez Kreda - 01-04-2007 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
#205 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie czepiaj sie innych ortografii bo nie jeden dyslektyk napisze lepiej od ciebie. ![]() @Goburu. A co z teorią, że knight wcale nie sux, tylko melee sux a ci co walą knightem z melee są noobami? Przecież knight wali z burstów.. ![]() @Kreda. Cytuj:
Mój kuzyn 8 lv sorcerer expił na guardach sam i jakoś nie potrzebował blokera.. Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 01-04-2007 o 21:52. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze naucz się pisać poprawnie po polsku - piszę się "najlepszy"! Po drugie, to zdanie dyskwalifikuje dalszy sens rozmowy z 'waszą wysokością'... O ile jeszcze jeszcze pogląd ze jest na rowni z sorcem/drutem/palem (nie wiem dlaczego wymieniłeś tylko sorca skoro te 3 profesje są równe) mogę jakoś przeboleć (chociaz to nieprawda) o tyle ze jest lepszy to juz teza wzieta na 100% z ots. Podaj adres ip otsa na ktorym grasz i napisz na jakim kliencie postawiony ;] Ostatnio edytowany przez goburu - 01-04-2007 o 21:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2007
|
![]() Podaj nick sorca i na jakim kliencie OTS jest postawiony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw: Podaj nick swojego OTS MSa 90 lv. IP: askara.noip.info? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Btw: Knight jest slabszy od sorca Knight jest slabszy od druta Knight jest slabszy od pala Knight jest (?) lepszy od rookstayera bo rookstayer nie moze sie leczyc uhami ![]() Ostatnio edytowany przez goburu - 01-04-2007 o 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niektórzy wolą grać knightem, niektórzy sorcem a to, że jak powiedziałeś: czasem bijesz knightów na wojnach wbrew taktyce to już się nadaje do psychologa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1st Spójrz na sonde -.- po 2nd 33 lvl sorc WoI + hmm = 140 combo (lub Woi + SD ale to juz w ogóle jest masakra xD) 33knight 2handed weapon =100+ (jeżeli dobrze pujdzie) po 3rd Sorc + summony = szybki i ciekawy exp Knight +(?) gs (?) = wolny i dupny exp po 4th Sorc może sie przebić z sd przez def demona (sorc mi się kojarzy z magią) Knight to może się grzebieniem pobawić zamiast prubować demona z meele zranić (knight powinien się ze walką w zwarciu kojarzyć) Ja go za trolla nie biore Mów za siebie. Btw. Ot'sowych graczów? Ots'owych graczy Widocznie nikt pod względem ortografii nie grzeszy a napewno nie ty -.- Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 01-04-2007 o 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niektórym przyjemniej się gra knightem od sorca.. Btw: Goburu nadal czekam na odpowiedź co się stało z teorią sprzed mięcha w której było powiedziane, ze knight wcale nie jest taki dupny bo może expić z burstów i tak się wykorzystuje pełny potencjał tej profesji. <.< @Down Ok, mój błąd, źle sprecyzowałem posta.. Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 01-04-2007 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zbanowany
|
![]() @up
ja też knight słaby... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
(Ha, ale Cie zgasiłem! ![]() Knight jest lepszy druida z tych samych powodów. Knight jest lepszy od pala, bo ma większego best hita. Knight jest lepszy od rookstayera, bo ma lepsze miejscówki. [quote=Kimo36;1346037] Sorc + summony = szybki i ciekawy exp QUOTE] Wiem, że dzisiaj 1 kwietnia, ale bez przesady... Ostatnio edytowany przez Marciniek - 01-04-2007 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Ja też ale to nie o to chodzi.
i jeszcze mała prośba do goburu stary to już było zmień płyte wszyscy już znają twoje zdanie więc nie musisz się powtarzać. Cytuj:
![]() |
![]() |
#217 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A pal ma wiekszego sredniego hita i nie musi sie przebijac przez tarcze potwora. Pal zrani demona a knight nie zrani ;] Reszta twoich argumentów jest tak zalosna ze w ogole ich nie komentuje. Ostatnio edytowany przez goburu - 01-04-2007 o 22:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() No i co z tego?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zbanowany