|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Po ponad piętnastu latach od rejestracji (to konto nie jest moim pierwszym- admini nie bijcie plz.) fajnie jest tu wejść i napisać po prostu-
Cześć! Że nadal pamiętam hasło. I że pamiętam jak tu kiedyś rozkminiałem czy mój wybór liceum jest dobry, jakby to było ważne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 18-06-2019 o 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
|
![]() To zabawne, że zarejestrowałem się na tym forum kiedy rodzili się ludzie wchodzący teraz powoli w dorosłość...
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
|
![]() O kurcze, kiedy to było
![]() Ostatnia wiadomość: 26-05-2006 15:20 Minęło 13 lat od kiedy napisałem tutaj ostatniego posta. 13 lat! Widzę w temacie trochę*starych nicków. I MatKus wciąż aktywny - ha! Pamiętam jeszcze forum k20.pl, z łezką w oku wspominam te czasy ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() poczytać swoje posty sprzed tylu lat... haha
|
![]() |
![]() |