Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 20-02-2009, 14:16   #1
hardok123
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 17 12 2008

Posty: 109
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 179
Skille: -
Poziom mag.: 78
Domyślny BynaCam

bezpłatne nagrywanie i oglądanie formatu .byn
nie wiem dlaczego ale program potrzebuje łaczyć się z internetem

PROGRAM NIE JEST MÓJ:
http://bynacam.com/forum/index.php
hardok123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-02-2009, 14:18   #2
YaMaRoOo
Użytkownik Forum
 
YaMaRoOo's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Posty: 238
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

No wiesz, po to się łączy żeby Ci na maila doszły nasze literki i cyferki
__________________
http://cash.uploading.com/?cod=aglaf9zc << zarejestruj się z tego linku i zarabiaj na pacc!
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 14:23   #3
Lexii
Użytkownik Forum
 
Lexii's Avatar
 
Data dołączenia: 12 08 2007

Posty: 442
Domyślny

Ty debil jesteś jak myślisz że ktoś Ci w to uwierzy !
Lexii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 14:35   #4
Dawidek_of_Secura
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Jak zwykle tibioki sraja sie o swoje psety, na dzien dzisiejszy program jest bezpieczny i nie zawiera zadnego programu szpiegujacego

Tu macie zrodla i mozecie sobie sami skompilowac ten program
http://code.google.com/p/bynacam/source/browse/
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 14:38   #5
YaMaRoOo
Użytkownik Forum
 
YaMaRoOo's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Posty: 238
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

@up

jesteś żałosny :|

Co do elfbota, nie podniecaj się tak, każdy głupi może miec go za darmo
__________________
http://cash.uploading.com/?cod=aglaf9zc << zarejestruj się z tego linku i zarabiaj na pacc!
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 14:39   #6
hardok123
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 17 12 2008

Posty: 109
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 179
Skille: -
Poziom mag.: 78
Domyślny

@up
rotfl, czemu żałosny? bo podał żródła? ; o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lexii Pokaż post
Ty debil jesteś jak myślisz że ktoś Ci w to uwierzy !
to jestem debilem

Ostatnio edytowany przez hardok123 - 20-02-2009 o 14:43.
hardok123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 14:42   #7
Dawidek_of_Secura
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YaMaRoOo Pokaż post
@up

jesteś żałosny :|

Co do elfbota, nie podniecaj się tak, każdy głupi może miec go za darmo
Ty tez myslac ze dostaniesz kase z twojego linku ;|, a daje bo mam korzysc z tego ze niszcze elfbota.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 15:00   #8
YaMaRoOo
Użytkownik Forum
 
YaMaRoOo's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Posty: 238
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawidek_of_Secura Pokaż post
Ty tez myslac ze dostaniesz kase z twojego linku ;|, a daje bo mam korzysc z tego ze niszcze elfbota.
Wiesz, gdybym nie dostawał to już bym się w to nie bawił, a tu specjalnie dla Ciebie screen niedowiarku



zrobic Ci zdjęcie cyfrówką tej kasy w rl?

Następnym razem nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz żadnego pojęcia ok?
__________________
http://cash.uploading.com/?cod=aglaf9zc << zarejestruj się z tego linku i zarabiaj na pacc!
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 15:41   #9
Bristan
Użytkownik Forum
 
Bristan's Avatar
 
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Ankrahmun

Posty: 103
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bristan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 53
Poziom mag.: 48
Domyślny

zaraz przetestuje i dam edita


Plik BynaCam2.4.2***** otrzymany 2009.02.19 21:29:53 (CET)
Obecny status: zakończono
Wynik: 0/39 (0.00%)



AntiVir 7.9.0.85 Authentium 5.1.0.4 Avast 4.8.1335.0 AVG 8.0.0.237 BitDefender 7.2 CAT-QuickHeal 10.00 ClamAV 0.94.1 Comodo 983 DrWeb 4.44.0.09170 eSafe 7.0.17.0 eTrust-Vet 31.6.6365 F-Prot 4.4.4.56 F-Secure 8.0.14470.0 Fortinet 3.117.0.0 GData 19 Ikarus T3.1.1.45.0 K7AntiVirus 7.10.637 Kaspersky 7.0.0.125 McAfee 5529 McAfee+Artemis 5530 Microsoft 1.4306 NOD32 3867 Norman 6.00.06 nProtect 2009.1.8.0 Panda 10.0.0.10 PCTools 4.4.2.0 Prevx1 V2 Rising 21.17.32.00 SecureWeb-Gateway 6.7.6 Sophos 4.38.0 Sunbelt 3.2.1855.2 Symantec 10 TheHacker 6.3.2.2.259 TrendMicro 8.700.0.1004 VBA32 3.12.10.0 ViRobot 2009.2.19.1615 VirusBuster 4.5.11.0

A-Squared Found nothing
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
CPsecure Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
F-Secure Anti-Virus Found nothing
G DATA Found nothing
Ikarus Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
Panda Antivirus Found nothing
Sophos Antivirus Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing

albo na prawde to jest wreszcie cos darmowego albo porządny key
__________________
21:25 Avast: nie ma jak za czasow Gierka
21:25 Avast: ; |
21:25 Bristan Palek: a jak
21:25 Bristan Palek: 7.6 rox
21:25 Avast: xd
21:25 Avast: Wtedy chleb byl na kartki
21:25 Avast: ;|


Ostatnio edytowany przez Bristan - 20-02-2009 o 15:51.
Bristan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 18:38   #10
StagG
Użytkownik Forum
 
StagG's Avatar
 
Data dołączenia: 12 09 2008
Lokacja: @
Wiek: 28

Posty: 325
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
StagG ma numer GG -
Domyślny

licencja open-source, więc każdy może swoje 3 grosze do niego dołożyć

wg. mnie cam jest na tyle spopularyzowany i bezpieczny, że zabawa w takie "coś?" jest bez sensu
__________________
Zapraszam do mojego bloga! v v



Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aplauz
Witam mam pytanie czy mogę zapłacić takom kartom z IPKO.Takom szarom Bankomatowąz tyłu jest PKO Expres
StagG jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 18:49   #11
xXxKaiserxXx
Użytkownik Forum
 
xXxKaiserxXx's Avatar
 
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów
Wiek: 26

Posty: 353
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Wydaje mi się, że ten projekt długo nie "pochodzi". Było już kilka razy takie coś i nigdy nie wypaliło.
xXxKaiserxXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 19:10   #12
Ayo
Użytkownik Forum
 
Ayo's Avatar
 
Data dołączenia: 17 11 2007

Posty: 437
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Recon
Poziom: 254
Domyślny

czyste + promowane przez admina tibiabr (tibiabr.com) + glosno o tym bylo ostatnio na tibia.de
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Coool, durze expa morzna nabic , zrubcie tak z np WW
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=9493
Ayo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 19:23   #13
YaMaRoOo
Użytkownik Forum
 
YaMaRoOo's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Posty: 238
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

Myślałem że kolejny key. Ale skoro bez wirów to testował ktoś to? Może jakiś screen?
__________________
http://cash.uploading.com/?cod=aglaf9zc << zarejestruj się z tego linku i zarabiaj na pacc!
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 19:58   #14
hardok123
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 17 12 2008

Posty: 109
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 179
Skille: -
Poziom mag.: 78
Domyślny

@up
jak narazie na forum wrzucaja camy z OTS -,-
używam i narazie nie straciłem mojego p seta.
hardok123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 20:05   #15
YaMaRoOo
Użytkownik Forum
 
YaMaRoOo's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Posty: 238
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

No ja widze że jest kilka camów z rl, widac ze ludzie wieżą że keya nie ma. Ja zaraz na noob charze sproboje coś nagrac. W każdym bądź razie jak na razie na 100% nie jest to keylogger, tylko ciekawi mnie czemu chce się z netem łączyc
__________________
http://cash.uploading.com/?cod=aglaf9zc << zarejestruj się z tego linku i zarabiaj na pacc!
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 20:14   #16
Dawidek_of_Secura
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Projekt jest na tpforums (Tibia Programmers) wiec jak znajda wira od razu o tym powiadamie, sam nie jestem dobry w czytaniu zrodla
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 20:49   #17
Bristan
Użytkownik Forum
 
Bristan's Avatar
 
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Ankrahmun

Posty: 103
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bristan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 53
Poziom mag.: 48
Domyślny

przetestowalem, swietnie nagrywa i odtwarza
__________________
21:25 Avast: nie ma jak za czasow Gierka
21:25 Avast: ; |
21:25 Bristan Palek: a jak
21:25 Bristan Palek: 7.6 rox
21:25 Avast: xd
21:25 Avast: Wtedy chleb byl na kartki
21:25 Avast: ;|

Bristan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 21:04   #18
*Carlsberg
Użytkownik Forum
 
*Carlsberg's Avatar
 
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Bdg

Posty: 197
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bristan Pokaż post
albo na prawde to jest wreszcie cos darmowego albo porządny key
/możesz obczaić źródło i sam sobie skompilować...
__________________
Moralność? To wymysł przegrywających.

*Carlsberg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 21:15   #19
^Trial^
Użytkownik Forum
 
^Trial^'s Avatar
 
Data dołączenia: 05 12 2006

Posty: 235
Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Dobra.. Klikam tam na recorder.. Pisze, ze czeka na login..
Ok loguje sie..
I moje pytanie.. Co dalej?
?
^Trial^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-02-2009, 21:25   #20
YaMaRoOo
Użytkownik Forum
 
YaMaRoOo's Avatar
 
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Posty: 238
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

No i nagrywasz, a gdy skończysz na dole ekranu masz save and close. Mi na razie nie coś nawala ale ściągne frameworka i powinno latac ;]
__________________
http://cash.uploading.com/?cod=aglaf9zc << zarejestruj się z tego linku i zarabiaj na pacc!
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26.


Powered by vBulletin 3