Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 12-01-2004, 21:36   #21
Taerom
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Prosze niech ktoś przetłumaczy tutor guild chce wiedzieć co trzeba z robic rzeby nim być m€j qumple niema cryminalnej przesłości i niemoze mieć (ja oczywiście mam za spam :-(
 

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-01-2004, 21:39   #22
Taerom
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Na co moge chodzić knajciorem na 20 lvl ze skilami 48/40
 
stary 25-01-2004, 14:02   #23
piotrek1000
Użytkownik Forum
 
piotrek1000's Avatar
 
Data dołączenia: 24 12 2003
Wiek: 28

Posty: 121
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
Domyślny

No to ja mam takie pytanie ile trwa test serwer(1 dzien, 1godzine?) czy jak na tescie zalicze deda albo pozbieram fajne itemki to potem logujac sie juz normalnie bede to mial czy nie. I napiszcie co mozna jeszcze robic na test serwie )
piotrek1000 jest offline  
stary 25-01-2004, 15:50   #24
Fanfi
eX Moderator
 
Fanfi's Avatar
 
Data dołączenia: 20 09 2003

Posty: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez piotrek1000
No to ja mam takie pytanie ile trwa test serwer(1 dzien, 1godzine?) czy jak na tescie zalicze deda albo pozbieram fajne itemki to potem logujac sie juz normalnie bede to mial czy nie. I napiszcie co mozna jeszcze robic na test serwie )

NIe ma okreslone ile trwa test serwer to zalezy od cipow. Test nie ma nic wspolnego z normalna gra, wiec przedmioty ani smierci nie beda Ci zaliczone. Na tescie mozna robic wszystko co na normalnym serwerze pvp.
__________________
Do wyższych rzeczy jestem stworzony i dla nich winieniem żyć
Fanfi jest offline  
stary 27-01-2004, 23:25   #25
Kael
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań

Posty: 106
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
Kael ma numer GG 7422706
Domyślny

Co to namelock?
Kael jest offline  
stary 28-01-2004, 00:13   #26
Sephiroth
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 01 12 2003

Posty: 151
Domyślny

Zakaz porwotu postaci do gry do czasu zmiany nicka.
Sephiroth jest offline  
stary 28-01-2004, 17:21   #27
Kael
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań

Posty: 106
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
Kael ma numer GG 7422706
Domyślny

a moge prosic kogos a cos takiego ?(
Kael jest offline  
stary 28-01-2004, 17:25   #28
Fanfi
eX Moderator
 
Fanfi's Avatar
 
Data dołączenia: 20 09 2003

Posty: 666
Domyślny

Mozesz poprosic o to gm jesli twoj ksywak lamie ktorys punkt regulaminu.
__________________
Do wyższych rzeczy jestem stworzony i dla nich winieniem żyć
Fanfi jest offline  
stary 31-01-2004, 14:04   #29
Kael
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań

Posty: 106
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
Kael ma numer GG 7422706
Domyślny

przelalem kase na pacca czekam 3 dni jak bendzie juz pacc to mi sie wlaczy czy mam wejsc na e mial czy na account czy co ?(

EDIT: juz mineło 5 dni (chyba )
Kael jest offline  
stary 01-02-2004, 21:52   #30
Famas
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

No wiec nie bede zaczynal nowego tematu tylko pisze tutaj. Chcialbym zosta tutorem :> Mam najta na 20lvl`u, nikogo jeszcze nie zabilem ( ale pare osob atakowalem ), nie mam paka... Wyskakuje mi blad gdy w moim account wciskam "Became a tutor" :/ Ktos moze pomuc ? Blad mowi ze cos gdzies zle wpisalem ale nie mowi gdzie :/ Moja postac: Famas Gll Picatrnny Rail <- chek it if ju łont.
 
stary 02-02-2004, 18:08   #31
Crimson
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 29 01 2004

Posty: 11
Domyślny

1) Jak tworzyć runy? Tu pisze ze nalezy je wziąć do ręki i wypowiedziec zaklecie, próbowałem w prawej i w lewj dłoni i nic z tego mój druid i tak po prostu rzuca czar.
2) Ile wart jest plecak IH ?
3)Czy jeśli rzucam czar z wyszego poziomu to mlvl wzrasta mi szybciej?
Crimson jest offline  
stary 02-02-2004, 20:09   #32
Spider
Użytkownik Forum
 
Spider's Avatar
 
Data dołączenia: 22 07 2003
Wiek: 31

Posty: 301
Imię: Guhav
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hades
Świat: Secura
Poziom: 181
Poziom mag.: 77
Domyślny

ad.1. Żeby użyc runa musisz wziąść go do ręki i wypowiedzieć magiczna formułkę (oczywiście formułkę czaru runicznego.. czyli utevo lux odpada ) i musisz miec wystarczający mlvl żeby oczywiście kupic ten czar .
ad.2. 700gp?
ad.3. Tak bo zazwyczaj czary z wyższego poziomu magii potrzebuja wiecej many a mana z kolei jest potrzebna na magic lvl .
__________________
kthxbye.



>>>KLIK!<<<
Spider jest offline  
stary 02-02-2004, 22:12   #33
Crimson
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 29 01 2004

Posty: 11
Domyślny

Hmmm to w takim razie jak zrobic rune IH skoro to nie jest czar runiczny? ?(

Nie wiem moze dla was to oczywiste ale ja nie mam pojecia... Po za tym kiedy biorę do łapki czystą runę i mówię "EXURA GRAN" to mój druid po prostu rzuca czar... dlaczego? ?(
Crimson jest offline  
stary 02-02-2004, 22:54   #34
miuriel
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 25 01 2004

Posty: 84
Domyślny

moze nie wiem ale "exura gran" jest na normalny czar a nie rune....


miuriel 19lvl trimera carlin
miuriel jest offline  
stary 03-02-2004, 16:49   #35
Crimson
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 29 01 2004

Posty: 11
Domyślny

To jak ja mam zrobić np. plecak run IH albo UH ???????????
Crimson jest offline  
stary 03-02-2004, 18:27   #36
Fanfi
eX Moderator
 
Fanfi's Avatar
 
Data dołączenia: 20 09 2003

Posty: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Crimson
Hmmm to w takim razie jak zrobic rune IH skoro to nie jest czar runiczny? ?(

Nie wiem moze dla was to oczywiste ale ja nie mam pojecia... Po za tym kiedy biorę do łapki czystą runę i mówię "EXURA GRAN" to mój druid po prostu rzuca czar... dlaczego? ?(

Runu nie zrobisz czarem sredniego leczenia musisz miec Intense Healing Rune i wowczas mowisz adura gran i tak samo z uhem tylko mowisz adura vita.
__________________
Do wyższych rzeczy jestem stworzony i dla nich winieniem żyć
Fanfi jest offline  
stary 03-02-2004, 19:05   #37
Crimson
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 29 01 2004

Posty: 11
Domyślny

Czyli kupiłem nie taki zcar jak trzeba czy tylko powinienem użyć formułki Adura zamiast Exura?
Crimson jest offline  
stary 03-02-2004, 20:28   #38
Gremlin
Buuuuu
 
Gremlin's Avatar
 
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Posty: 1,637
Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Sa to osobne czary.
Czar exura gran/vita jest dostepny dla wszystkich poza rycerzem.

Czar adura gran/vita jest dostepny tylko dla druida - inny jest magic lvl niezbedny do tych czarow, oraz trzeba na nie wiecej many.

re: Famas
Zeby zostac tutorem musisz miec spersonalizowane konto, a zeby spersonalizowac konto trzeba miec PAC w danym momecie (jak sie PAC skonczy to nadal personalizacja konta zostaje).
__________________
To juz koniec i nie bedzie wiecej.
Gremlin jest offline  
stary 06-02-2004, 18:50   #39
Fanfi
eX Moderator
 
Fanfi's Avatar
 
Data dołączenia: 20 09 2003

Posty: 666
Domyślny

20/32


pierwsza liczba umiejetnosc walki maczuga/mieczem/bronia dystansowa/toporem.
druga pozom naszego shieldingu .
__________________
Do wyższych rzeczy jestem stworzony i dla nich winieniem żyć
Fanfi jest offline  
stary 06-02-2004, 18:53   #40
lukasbank
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew
Wiek: 30

Posty: 46
lukasbank ma numer GG 2082733
Domyślny

kto to jest Tutor??
__________________
Czy jesteś mądry?
a) Tak
b) Nie
c) Skąd mam wiedzieć?!
d) Lubię lody
lukasbank jest offline  
Zamkniety temat.


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14.


Powered by vBulletin 3