Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 17-05-2005, 08:34   #941
Vitihud
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
Wiek: 24

Posty: 173
Vitihud ma numer GG 2424367
Domyślny

Coś mi się dzieje z tibią! Jak np. próbuję dać kase z potwora do plecaka to nie moge, bo gdy nie mogę przeciągnąć tej kasy! Gdy chcę przesunąć potwora to wtedy ide na jego miejsce! Co mam robić?

Czasem mi się tak dzieje (nie cały czas)
__________________
Nie gram już w tibie, bo jest nudna Gta San Andreas rulez!

Ostatnio edytowany przez Vitihud - 17-05-2005 o 08:49.
Vitihud jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-05-2005, 14:33   #942
Dwimenor
Born to Ban
 
Dwimenor's Avatar
 
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wiek: 31
Wpisy bloga: 7

Posty: 2,783
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

I tak zaraz tego........


@Up
Wymień myszkę.
__________________
Poniższe zdanie jest fałszywe
Powyższe zdanie jest prawdziwe.
Dwimenor jest offline  
stary 17-05-2005, 17:01   #943
Dobiel
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 10 05 2005

Posty: 7
Domyślny

tak sobie czytam i zastanawia mnie jedna rzecz, otorz czy ktoś moze powiedziec mi co dokładnie dają przełączniki "defense fighting" "balanced fighting" i "agressive fighting" nie chodzi mi o tekst typu ze walisz mocniej a gorzej atakuejsz tylko jak ktos wie to najlepiej o ile procent zwiększa sie atak i obrnoa na kazdym z tych trybów. interesuje mnei tez jakie potwory lepiej lać na agresywnym a jakie na defensywnym czy tez zbalansowanym.
Dobiel jest offline  
stary 17-05-2005, 19:25   #944
Oskar111
Użytkownik Forum
 
Oskar111's Avatar
 
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kielce
Wiek: 26

Posty: 400
Stan: Na Emeryturze
Imię: T!
Domyślny

Nie ma żadnej różnicy w skillowaniu na ful defensie, a ful ataku (powinienes sie domyslic o co chodzi). Tylko tak jak pisali inni jak masz bardziej ofensywny to mocniej bijesz innych i oni ciebie mocniej bija i odwrotnie w przypadku defensywnego stylu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jak chcę napisać do GMów to naciskam " ctrl + r " i dalej pojawia mi sie okno i w nim trzeba cos wpisac co?? czy to co chce powiedziec??
Oskar111 jest offline  
stary 17-05-2005, 22:34   #945
Dobiel
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 10 05 2005

Posty: 7
Domyślny

właśnie takiej odpowiedzi się bałem, chodzi mi o odpowiedź kogoś kto sie na tym bardziej zna, to co mi mówisz to nic nowego, chodzi mi bardziej o konkrety. przeczytaj sobie dokładniej mój poprzedni post.
Dobiel jest offline  
stary 18-05-2005, 16:03   #946
Bucik
Użytkownik Forum
 
Bucik's Avatar
 
Data dołączenia: 02 01 2005
Wiek: 26

Posty: 132
Domyślny

a ja mam problem... czy jest taka opcja żebym zmienił dla swojego ludka server ?? A jeśli go usunę i zniknie on już to będe mógł na nowo o TAKIEJ SAMEJ NAZWIE ludka zrobić na innym serverze ??
__________________
Nie odpowiadam za swoją ortografię...

gram na arcanii i niestać mnie na pacca...
Bucik jest offline  
stary 18-05-2005, 16:17   #947
Dobiel
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 10 05 2005

Posty: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bucik
a ja mam problem... czy jest taka opcja żebym zmienił dla swojego ludka server ?? A jeśli go usunę i zniknie on już to będe mógł na nowo o TAKIEJ SAMEJ NAZWIE ludka zrobić na innym serverze ??
z tego co ja wiem to niema takiej opcji żeby przenieść postać z jednego serwera na drógi, a co do drugiego pytania to miałem identyczną sytuację, miałem rycerza skasowałem i myślałem ze będe mógł zrobić postać o takiej samej nazwie na innym serwerze ale niestety wyskoczył mi komunikat ze ktoś juz ma taką nazwę. próbowałem po chyba miesiącu od usunięcia
Dobiel jest offline  
stary 18-05-2005, 18:35   #948
Bucik
Użytkownik Forum
 
Bucik's Avatar
 
Data dołączenia: 02 01 2005
Wiek: 26

Posty: 132
Domyślny

jeszcze kolejne pytanie... jeżeli kupie pacca i mam go już przez 2 miechy i niechce stracić domku to kiedy musze wysłać pacca... czy jeżeli wyśle go w 2 miechu użytkowania pacca to do niego będzie dodane te kolejne miesiące czy od czasu dojścia kasy do cipów jest odliczane od nowa np. mam pacca 2 miech ide na poczte kupuje na kolejne 3 miechy to będe miał jeszcze 4 miechy pacca (bo 1 miech mi został jeszcze z tamtego ?? czy 3 bo wysłałem i liczy sie od nowa...

EDIT: sorry... kolega pisał nowego posta zamiast poprzedniego zedytować
__________________
Nie odpowiadam za swoją ortografię...

gram na arcanii i niestać mnie na pacca...
Bucik jest offline  
stary 18-05-2005, 20:12   #949
Vitihud
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
Wiek: 24

Posty: 173
Vitihud ma numer GG 2424367
Domyślny

Czy na Fibuli jest jakieś miejsce z rotami (bez dsów i innych)?
Na bagnach w Venore jest dziura z rotami i swampami...i jest też tam wejśćie na góre...co jest na górze?!
__________________
Nie gram już w tibie, bo jest nudna Gta San Andreas rulez!

Ostatnio edytowany przez Vitihud - 18-05-2005 o 20:18.
Vitihud jest offline  
stary 20-05-2005, 12:47   #950
smash4
Użytkownik forum
 
smash4's Avatar
 
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: olsztyn
Wiek: 26

Posty: 14
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 51
Skille: 76/70
Poziom mag.: 5
smash4 ma numer GG 8176440 smash4 ma login Tlenu smash4@tlen.pl
Domyślny

tak mam problem wielki problem .niewiem czemu ale muj komputer nie chce się łączyć z serwerem w grze tibia.mam java i wszystko co potrzebne bynajmniej tak mi się wydawało ale okazało się że nie prosze powiedzcie mi co mam zrobić żebym mógł się łączyć z serwerem wtedy bedzie
smash4 jest offline  
stary 20-05-2005, 13:03   #951
hoomik
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 29 11 2003

Posty: 2,117
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vitihud
Czy na Fibuli jest jakieś miejsce z rotami (bez dsów i innych)?
Na bagnach w Venore jest dziura z rotami i swampami...i jest też tam wejśćie na góre...co jest na górze?!
swampy, bodajze 2 czy 3 pietra
hoomik jest offline  
stary 20-05-2005, 15:18   #952
evilKRIK
Użytkownik Forum
 
evilKRIK's Avatar
 
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Wiek: 27

Posty: 202
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
Pytanie Depo

Jak wchodze na kratke przy depo pisze Your depot contains xxx items.
Jaka jest maxymalna pojemność depo dla FACC?
__________________
Too Many Great Heroes Change To Murders
evilKRIK jest offline  
stary 20-05-2005, 16:08   #953
Dr. Omader
Administrator
 
Dr. Omader's Avatar
 
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Wiek: 31

Posty: 4,323
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Jak wchodze na kratke przy depo pisze Your depot contains xxx items.
Jaka jest maxymalna pojemność depo dla FACC?
1000 itemow.
Dla Pacc 2000.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vitihud
Na bagnach w Venore jest dziura z rotami i swampami...i jest też tam wejśćie na góre...co jest na górze?!
Pewnie wszedles przez poludniowa dziure, 2 pietra w dol i do rotow jak sie domyslam. Jesli wyjdziesz tam na poziom -1(czyli do gory) to spotkasz mase Swamp Trolli, oraz 2 zamykane drzwiami(nie trzeba klucza zeby otworzyc) pokoje, w jednym sa Skeletony, a w drugim Ghul
Dr. Omader jest offline  
stary 21-05-2005, 12:00   #954
smash4
Użytkownik forum
 
smash4's Avatar
 
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: olsztyn
Wiek: 26

Posty: 14
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 51
Skille: 76/70
Poziom mag.: 5
smash4 ma numer GG 8176440 smash4 ma login Tlenu smash4@tlen.pl
Domyślny

przy tym problemie pisze dokładnie tak :
Cannot connect to a login server.Error:Connection timeout for more information tare a look at the FAQ's in the guide section at www.tibia.com
i co ja mam z tym zrobić żeby mi normalnie działało ??
smash4 jest offline  
stary 21-05-2005, 13:48   #955
Maethi
Zbanowany
 
Maethi's Avatar
 
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wiek: 28
Wpisy bloga: 1

Posty: 411
Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

Poczekaj chwile. Mi zawsze działało jak grałem .
Maethi jest offline  
Zamkniety temat.


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02.


Powered by vBulletin 3