Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 14-10-2005, 19:05   #101
azuri
Użytkownik forum
 
azuri's Avatar
 
Data dołączenia: 09 10 2005

Posty: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman
Domek stracisz na pewno.Co do rzeczy to jesli bys mial 2000 rzeczy w dp i jeszcze kilka bys musial w tym dp zmiescic, ktore zostana przeniesione z domku to moze pojawia sie w jakims wolnym dp w innym miescie a moze poprostu bedziesz mial wyjatkowo ponad 2000 rzeczy w dp ale nie bedziesz mogl tam wsadzac nowych dopoki nie oproznisz dp do mniej niz 1000 itmow. Tak samo jest z reszta z vip lista- jak sie pacc skonczy a masz na niej ponad 50 osob to nie mozesz dodawac nowych dopoki nie oproznisz vip listy do mniej niz 50 osob
A zapomnialem a co zczarami dla pacca?
azuri jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-10-2005, 01:42   #102
Blue
Użytkownik forum
 
Blue's Avatar
 
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Edron

Posty: 11
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Azuri, jeżeli stracisz pacc zostaniesz wyrzucony z domku, a Twoje rzeczy zostaną automatycznie włożone do depo w mieście w którym ten domek miałeś. Jeżeli będziesz miał więcej niż 2000 rzeczy to nic się nie bój, wszystkie znajdą się w tym samym depo, po prostu nie będziesz mógł wkładać do niego więcej itemów. Zanim jednak pacc się skończy to w przeddzień radziłabym przenieść swoje rzeczy do depo w mieście dla facc -.^
Edit:Jeżeli chodzi o czary dla pacc to po stracie premium znikają. Jeżeli natomiast kupisz pacca w przyszłości te czary które wykupiłeś spowrotem się pojawią To samo dotyczy promocji

Radeczek, to bardzo trudne pytanie ponieważ zdążyłam się już zorientować, że większość tutorów nie zna na nie odpowiedzi. Wszyscy jednak zgodnie twierdzą że jeżeli kupisz teraz pacc na 90 dni to dostaniesz te 90 dni bez problemu i żadnych dni nie będą Ci odejmować... Jednak wszyscy się wahają w odpowiedzi i nie są pewni Przed dokonaniem decyzji proponuje więc wysłać emaila do customer service napewno dostaniesz odpowiedź

Crono, to bardzo przykre, może pieniądze zniknęły już gdzieś na polskiej poczcie... jestem wielką przeciwniczką wysyłania pieniędzy pocztą bo to najszybszy sposób na ich stracenie... znam setki osób które wysłały tak kase i przepadła, a pacca ani widu ani słychu... najlepiej jeżeli ktoś z Twojej rodziny ma karte kredytową, albo konto w banku Wbrew pozorom to nie jest takie skomplikowane a pacca dostajesz wtedy do czterech godzin

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Blue - 15-10-2005 o 01:53.
Blue jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 11:53   #103
Skrabs
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 17 10 2005

Posty: 9
Domyślny Promocja

1.Ile kosztuje promocja?
2.Gdzie i jak można ją kupić?
3.czy to prawda, że gdy ma się promocje to 1 soulpoint przybywa co 15 sekund lub szybciej niz bez promocji
Skrabs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 12:08   #104
Dwimenor
Born to Ban
 
Dwimenor's Avatar
 
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wiek: 31
Wpisy bloga: 7

Posty: 2,783
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

1. 20k gp.
2. U króla Thais, Królowej Carlin, Imperatora Kazodroon, Kasięcia Edron i barona administratora Ankharmun(czy jak on tam się zwie)
Hello
Promotion
yes
3. Tak-to prawda.
__________________
Poniższe zdanie jest fałszywe
Powyższe zdanie jest prawdziwe.
Dwimenor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2005, 15:01   #105
Nig'gaz
Użytkownik forum
 
Nig'gaz's Avatar
 
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Żary
Wiek: 26

Posty: 15
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sith Qeton
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: ~~
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: ~~
Nig'gaz ma numer GG 5056586
Domyślny

Prosiłbym o odpowiedź na:
1) Mam na koncie 3 postacie, jedna na mainie i dwie na rooku. Jak kupuję PACC'a te trzy postacie dostają go. Teraz mam zamiar zrobić czwartą postać, lub więcej, PACC nadal trwa. Czy ta nowa postać będzie mieć PACC'a??
2) Kupuję domek z trzema łóżkami. Mam palladyna i dwóch druidów. Czy jak położe ich trzech w swoich łóżkach każdemu będzie rosnąć życie, mana i SOULE?
3) Nawiązanie do pytania nr. 2: Czy trzeba jeść przed położeniem się do łóżka aby rosła mana, życia i Soule?
4) Co zrobić aby położyć spać postać i czy jak już ona to wykona, to jednocześnie mnie wyloguje??
5) Gdy zaproszę do domu osobe z innego konta posiadającą PACC'a będzie ona mogła spać w jednym z łóżek??

*6) Sorki, że nie związane z PACC'em ale skoro pytam: Dostałem NameLocka... nawiem nie wiedziałem, że zrobiłem nick podobny do przezwiska na murzyna. Czy jak zgodzą się już na nowy nick, będę w miejscu gdzie ostatnio byłem, będę miał swoje eq i czy bezpiecznie kupywać na te konto PACC'a?

Jeśli pytania nie są zrozumiałe, będę próbował poprawić się lub napisać zrozumiale
Pozdrawiam, czekam na odpowiedzi!!
Nig'gaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2005, 16:57   #106
Shinjix
Master Alucard
 
Shinjix's Avatar
 
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Posty: 2,722
Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
Prosiłbym o odpowiedź na:
1) Mam na koncie 3 postacie, jedna na mainie i dwie na rooku. Jak kupuję PACC'a te trzy postacie dostają go. Teraz mam zamiar zrobić czwartą postać, lub więcej, PACC nadal trwa. Czy ta nowa postać będzie mieć PACC'a??
PACC jest na CALE KONTO wiec zrob sobie ile postaci chcesz - wszystkie beda mialy PACCa (czytanie ze zrozumieniem sie klania)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
2) Kupuję domek z trzema łóżkami. Mam palladyna i dwóch druidów. Czy jak położe ich trzech w swoich łóżkach każdemu będzie rosnąć życie, mana i SOULE?
Kazdemu bedzie roslo zycie, mana i soule.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
3) Nawiązanie do pytania nr. 2: Czy trzeba jeść przed położeniem się do łóżka aby rosła mana, życia i Soule?
Tak, zeby cokolwiek roslo podczas snu musisz byc najedzony.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
4) Co zrobić aby położyć spać postać i czy jak już ona to wykona, to jednocześnie mnie wyloguje??
Musisz kliknac na lozko prawym przyciskiem myszki i wybrac opcje "use". Postac zostaje wtedy automatycznie wylogowywana z serwera i śpi. Gdy sie zalogujesz po prostu "obudzisz sie" kolo lozka.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
5) Gdy zaproszę do domu osobe z innego konta posiadającą PACC'a będzie ona mogła spać w jednym z łóżek??
Tak, wszystkie zaproszone osoby z PACCem moga spac w lozkach.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
*6) Sorki, że nie związane z PACC'em ale skoro pytam: Dostałem NameLocka... nawiem nie wiedziałem, że zrobiłem nick podobny do przezwiska na murzyna. Czy jak zgodzą się już na nowy nick, będę w miejscu gdzie ostatnio byłem, będę miał swoje eq i czy bezpiecznie kupywać na te konto PACC'a?
Zalogujesz sie tam, gdzie sie wylogowales ze wszystkim co miales. Tylko imie sie zmieni. Poki nie uzywasz zadnych "programow wspomagakjacych" zawsze sie oplaca kupywac PACC.
__________________
A Mind is a Terrible Thing to Waste...
†††
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2005, 17:21   #107
Nig'gaz
Użytkownik forum
 
Nig'gaz's Avatar
 
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Żary
Wiek: 26

Posty: 15
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sith Qeton
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: ~~
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: ~~
Nig'gaz ma numer GG 5056586
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
PACC jest na CALE KONTO wiec zrob sobie ile postaci chcesz - wszystkie beda mialy PACCa (czytanie ze zrozumieniem sie klania)
Czyli, gdy już PACC zostanie mi dostarczony na konto a ja założe nową postać, ona będzie mieć także PACC'a??
Nig'gaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-11-2005, 18:55   #108
Raul
eX Moderator
 
Raul's Avatar
 
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Posty: 2,196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
Czyli, gdy już PACC zostanie mi dostarczony na konto a ja założe nową postać, ona będzie mieć także PACC'a??
Jeśli postać ta będzie założona na tym samym koncie, to tak.
__________________


De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2005, 11:01   #109
Nig'gaz
Użytkownik forum
 
Nig'gaz's Avatar
 
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Żary
Wiek: 26

Posty: 15
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sith Qeton
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: ~~
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: ~~
Nig'gaz ma numer GG 5056586
Domyślny

Mam jeszcze takie jedno pytanko. Jeśli mam na koncie 3 postacie, wykupiłem PACC, to mogę dwoma postaciami kupić dwa różne domki??
Nig'gaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2005, 11:24   #110
Shinjix
Master Alucard
 
Shinjix's Avatar
 
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Posty: 2,722
Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nig'gaz
Mam jeszcze takie jedno pytanko. Jeśli mam na koncie 3 postacie, wykupiłem PACC, to mogę dwoma postaciami kupić dwa różne domki??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus
Ile mogę mieć domków?
Na jednym koncie można mieć maksymalnie jeden domek na jednym świecie, obojętnie, ile masz postaci. Ponadto łącznie możesz mieć maksymalnie 3 domki na wszystkich światach.
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1797

Rada - następnym razem, zanim zadasz jakieś pytanie, wpierw poszukaj.
__________________
A Mind is a Terrible Thing to Waste...
†††
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 18:53   #111
Wisyrz
Użytkownik Forum
 
Wisyrz's Avatar
 
Data dołączenia: 02 07 2005

Posty: 38
Domyślny

Ja dostałem maila 1 godzine temu że już jest kase i wystarczy aktywować pacc na tibia.com a jeszcze nie ma go tam
Wisyrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 19:19   #112
Wisyrz
Użytkownik Forum
 
Wisyrz's Avatar
 
Data dołączenia: 02 07 2005

Posty: 38
Domyślny

ja dostałem 1:30 godziny temu maila że kasa doszła i mam aktywować pacc na tibia.com ale go tam nie ma -.-
Wisyrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 23:00   #113
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum
 
Knight Simon Dark lord's Avatar
 
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Wiek: 27

Posty: 756
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

ja mam prosbe o poprawienie błedu w tym ile pacc idze przelewem pisze że od 5-11 dni a ja jak wysyłam to mam pacca juz pojutrze od wysłania czyli 2 dni prosze o poprawe

p.s przynajmniej ja tak mam w banku wiadomo inne banki inne zasady i wolniej może iść
__________________


Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 15:56   #114
Stanek
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 07 2005

Posty: 71
Domyślny

Siema. Skonczyl mi sie pacc i zapomnialem przezucic wszystkich rzeczy do jakiegos miasta dla facc bo wszystko mam w ankrahmun. Nie da sie tych itemsow jakos odzyskac ;] ??
Stanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 16:01   #115
Shinjix
Master Alucard
 
Shinjix's Avatar
 
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Posty: 2,722
Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stanek
Siema. Skonczyl mi sie pacc i zapomnialem przezucic wszystkich rzeczy do jakiegos miasta dla facc bo wszystko mam w ankrahmun. Nie da sie tych itemsow jakos odzyskac ;] ??
Ależ da sie wystarczy, że kupisz znów PACCa. Nie ma niestety innego wyjścia Dlatego zamów już dziś PACCa przez Tibia.pl!
__________________
A Mind is a Terrible Thing to Waste...
†††
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 20:33   #116
Stanek
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 14 07 2005

Posty: 71
Domyślny

No taa ale ta postacia juz nie bede gral i nie zakladam juz tu pacca ;] jedyne co moge zrobic to sprzedac postac i powiedziec ze wszystkie rzeczy sa w ankrahmun ok dzieki za odpowiedz
Stanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2005, 16:24   #117
Skrabs
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 17 10 2005

Posty: 9
Domyślny Problem z domkiem

Chciałem kupić domek lecz gdy wygrałem licytacje domek niejest mój a na dodatek na tibia.com na moim accouncie pojawia sie komunikat: Criminal Record, Type: Notation i Reason: spoiling auction (Spoiling an auction.)

Co to znaczy i co mam robić żeby móc kupić ten domek ??
Skrabs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2005, 16:38   #118
Shinjix
Master Alucard
 
Shinjix's Avatar
 
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Posty: 2,722
Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrabs
Chciałem kupić domek lecz gdy wygrałem licytacje domek niejest mój a na dodatek na tibia.com na moim accouncie pojawia sie komunikat: Criminal Record, Type: Notation i Reason: spoiling auction (Spoiling an auction.)

Co to znaczy i co mam robić żeby móc kupić ten domek ??
Dostałes bana na kupywanie domków. Najprawdopodobniej nie miałeś wystarczającej ilości pieniędzy w depo, w mieście, gdzie znajduje się domek. Musisz poczekać miesiąc - wtedy zejdzie ban i będziesz mógł normalnie kupić domek.
__________________
A Mind is a Terrible Thing to Waste...
†††
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2005, 09:28   #119
bavarian
Guest
 

Posty: n/a
Pytanie Pomocy

Sprawa jest taka mam paca i wal jak niewiem mam go juz aktywowanego i jednego ludka mam na furorze a drugiego na kyrze. kyra to jest nowy serwer i tzeba tam czekac w kolejce czekalme juz chyba z 5 razy i zawsze jak bylem miedzy 40-10 w kolejce wywalało mnie i pisało:


"Cannot connect to the game serwer.
Error: connection timeout
For More Information Take a look at the FAQs in the quide section at www.tibia.com"


Czy ktos mi wytłumaczy oco tu chodzi??
A ten na furorze Działa Normalnie Bo Tam Niema Kolejek
Prosze O Pomoc i dzieki z góry!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2005, 11:38   #120
Dwimenor
Born to Ban
 
Dwimenor's Avatar
 
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wiek: 31
Wpisy bloga: 7

Posty: 2,783
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Bo na Kyre masa narodu chce się jednocześnie wbić i server niewyrabia z podłączaniem nowych graczy. Za kilka tygodni powinno się uspokoić.
__________________
Poniższe zdanie jest fałszywe
Powyższe zdanie jest prawdziwe.
Dwimenor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06.


Powered by vBulletin 3