Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 07-03-2010, 23:23   #1
NoYes
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 07 03 2010

Posty: 7
Domyślny Depozyt

Cześć!
Mam 4 lv na razie i nie wiem czy mogę włożyć rzeczy do depozytu a jak mogę to gdzie on jest?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź.
Pozdrawiam
NoYes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2010, 00:40   #2
Duch Niespokojny
Moderator
 
Duch Niespokojny's Avatar
 
Data dołączenia: 10 09 2005

Posty: 2,346
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Na Rookgaardzie nie ma czegoś takiego. Jedynie kasę możesz zdeponować w banku, pod akademią.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2010, 08:44   #3
NoYes
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 07 03 2010

Posty: 7
Domyślny

Aha. Dzięki a na którym lv będę mógł wyść z rooka ?
NoYes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2010, 09:04   #4
Vryysas
Użytkownik Forum
 
Vryysas's Avatar
 
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Bytom

Posty: 102
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: -
Świat: Honera
Poziom: 108
Skille: 25/32
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NoYes Pokaż post
Aha. Dzięki a na którym lv będę mógł wyść z rooka ?
8 oraz 9
__________________
Alucard is dead. Miss him!
Vryysas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2010, 15:49   #5
Lechista
Użytkownik Forum
 
Lechista's Avatar
 
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Posty: 1,348
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

oraz 10, 11,12,13 i nawet 100
@Edit
O to ja jestem nie w temacie. Sory za błą
__________________
Ukryty tekst:
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 08-03-2010 o 21:37.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2010, 16:55   #6
Duch Niespokojny
Moderator
 
Duch Niespokojny's Avatar
 
Data dołączenia: 10 09 2005

Posty: 2,346
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Nie, teraz nie da się wyjść na wyższym niż bodajże 9
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2010, 22:48   #7
RedFOg
Użytkownik Forum
 
RedFOg's Avatar
 
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: -unknow-

Posty: 171
Profesja: Paladin
Domyślny

no bo tera na IoD jak się chce na 9 zejść do podziemia z itemami to teleportuje przed schody i komunikat, że tylko postacie na 8lvl mogą wejść...
RedFOg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2010, 19:30   #8
NoYes
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 07 03 2010

Posty: 7
Domyślny

A jak wyjść z rokaa? bo mam 8
NoYes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2010, 20:39   #9
Mowser
Użytkownik Forum
 
Mowser's Avatar
 
Data dołączenia: 14 02 2010

Posty: 35
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Idź do NPC Oracle nad akademią, powiedz "Hi" i postępuj według jego instrukcji
__________________
Mowser jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2010, 22:22   #10
DK-LOG.911
Użytkownik Forum
 
DK-LOG.911's Avatar
 
Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 1

Posty: 482
Stan: Na Emeryturze
DK-LOG.911 ma numer GG 9863330 DK-LOG.911 ma login Tlenu gfos@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mowser Pokaż post
Idź do NPC Oracle nad akademią, powiedz "Hi" i postępuj według jego instrukcji
Według "jej" instrukcji
__________________
I am allways glad to share the memory of the old times - Taghor Mithrilbasher
DK-LOG.911 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2010, 12:43   #11
Brecht
Użytkownik Forum
 
Brecht's Avatar
 
Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: Gdańsk

Posty: 60
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brecht
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 75
Brecht ma numer GG 3700633
Domyślny

Da się nabić lvl 10 na IoD. Po zdobyciu lvla 9 klient Tibii informuje Cię przez około 10 minut, że powinieneś opuścić podziemia. Jeżeli w tym czasie nabijesz kolejny lvl, czyli 10, dostajesz autmatycznie kicka na powierzchnię. Mnie udało się to zrobić, więc można.
__________________
Life pictures: http://img40.imageshack.us/gal.php?g=76260959.png
Brecht jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2010, 23:46   #12
Anusiowa
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 12 03 2010
Lokacja: Rybnik / Gliwice

Posty: 15
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

IoD - co to jest?
wybaczcie mi moją niewiedzę, ale wracam do Tibi po kilkuletniej przerwie i chcę się w to jakoś ładnie wgryźć, a widzę wiele wiele zmian itd. ; x
Anusiowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2010, 10:20   #13
Duch Niespokojny
Moderator
 
Duch Niespokojny's Avatar
 
Data dołączenia: 10 09 2005

Posty: 2,346
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Isle of Destiny
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2010, 14:48   #14
Anusiowa
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 12 03 2010
Lokacja: Rybnik / Gliwice

Posty: 15
Stan: Na Emeryturze
Domyślny

dziękuję bardzo.
Anusiowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2011, 16:28   #15
ansupio
Guest
 

Posty: n/a
Domyślny

Przepraszam ,że sie wtronce ale jestem nowy i kompletnie nie wiem gdzie i jak założyć depozyt w tibi. Mam 8lvl i jestem w Carlin. Za szybką odpowiedz z góry dziękuje.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2011, 01:38   #16
LookamZzaRogu
Użytkownik Forum
 
LookamZzaRogu's Avatar
 
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Wiek: 27

Posty: 277
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Domyślny

nic nie zakłdasz. idziesz do miejsca zwanego depo (poszukaj mapy miast z opisami na naszym forum), podchodzisz do obojetnie jakiej brazowej skrzynki, otwierasz i tam umieszczasz swoje rzeczy. tak, beda one bezpieczne ;p jak chcesz schowane itemy wyciagnac to podchodzisz do obojetnie jakiej skrzynki (byleby w tym samym miescie) i wyciagasz. proste.
__________________


"A friend in need is a friend indeed."
"A friend in need is a friend indeed."

Mówimy
STOP okaleczaniu polszczyzny!

"Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie."
LookamZzaRogu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42.


Powered by vBulletin 3