Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 08-07-2005, 15:43   #1
Kuna
Użytkownik Forum
 
Kuna's Avatar
 
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
Wiek: 28

Posty: 137
Kuna ma numer GG 3838714
Domyślny Maple StoRy

Jest to gra dla fanów Mangi i Anime... własciwie nic nie mogę powiedzieć o tej grze... wiem jedno, że wcielamy się po zdobyciu jakiegoś tam poziomu w: Thief,Bowman,Knight,Magican. Jest to gra w stylu Little Fighter II...

Strona główna:
http://www.maplesea.com

Nie wiem czy jest darmowa CHYBA tak... jest PACC i jest FACC.... jak zdobędę więcej info dam znać.

Edit:

Screenshoot's
http://www.maplesea.com/gallery/screenshot.aspx
__________________
-> regulamin

Ostatnio edytowany przez Kuna - 08-07-2005 o 15:46.
Kuna jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-07-2005, 22:33   #2
-=HuRu=-
Użytkownik Forum
 
-=HuRu=-'s Avatar
 
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d
Wiek: 31

Posty: 390
Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Domyślny

Obawiam sie ze nie ma w tej grze ani FACCów ani PACCów dlatego tez wole grac w Maple Story niź w zkomercjalizowaną Tibie
__________________
¤ HaiL ¤

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
-=HuRu=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 15:32   #3
3skimos
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Biegun północny?
Wiek: 31

Posty: 39
3skimos ma numer GG Mam nie podam :P 3skimos ma login Tlenu Mam nie podam :P
Domyślny

Nie ma ani pacc ani facc..jeśli chcesz jakieś itemi"niezwykle" to je kupujesz w Cash Shopie jest całkowicie bezpłatna.Do wyboru jest kilka klas (które można później bardziej rozbudowywać)swego czasu rejestracja była zamknięta bo były beta testy później otrwali na jakiś dzionek i znów zamkli sam grałem w MS ale trochę mi lagowało to przestałem.
__________________
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka sia czek
PS. Jestem lapsem :< gowno wiem :<. <placze>
3skimos.
3skimos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 17:06   #4
vizjereia
Użytkownik Forum
 
vizjereia's Avatar
 
Data dołączenia: 29 01 2005
Wiek: 31

Posty: 37
vizjereia ma numer GG 3358286
Domyślny

Gra moze i fajna ale ma ktos zrodla z kad mozna SZYBKO sciagnac ta gre bo z oficjalnej strony gra leci 20kb na sec a to troche yyy malo.


@edit
No gra sie wreszcze sciagnela ale serwer jest off line -.-.A ja za 2h jade na wakacyjki a chcialem se w to jeszcze pograc .
__________________
A człowiek pokonał bestie która wrócila do królestwa Beliara.

Ostatnio edytowany przez vizjereia - 13-07-2005 o 20:58.
vizjereia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2005, 16:55   #5
-=HuRu=-
Użytkownik Forum
 
-=HuRu=-'s Avatar
 
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d
Wiek: 31

Posty: 390
Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Domyślny

co do Cash Shop'a to po nastepnym "apdejcie" ma wyjść, jesli ktoś gra na Serwie Bera to proszę o Msg Shath
__________________
¤ HaiL ¤

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
-=HuRu=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 20:18   #6
Elevo
Użytkownik Forum
 
Elevo's Avatar
 
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Wiek: 29

Posty: 152
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
Elevo ma numer GG 6310540
Domyślny

No gra zapowiada się iteresująco. Właśnie prubowałem ją ściągnąc pokazało się to, "co tygrysy lubią najbardziej": Nie można wyświetlić strony. Help plx!
__________________
"noobs"
I am Noob
you are Noob
We are Noobs
They are Noobs
All the people are Noobs
And This fact is cool xP
Elevo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-07-2005, 21:54   #7
Losterin
Użytkownik Forum
 
Losterin's Avatar
 
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Nowy Sącz
Wiek: 31

Posty: 35
Stan: Niegrający
Imię: Baratheon
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 17
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
Losterin ma numer GG 5132853
Domyślny

Ja gram kilka dni w tą grę Magikiem i już mam 21 lvl
Losterin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2005, 17:32   #8
Elevo
Użytkownik Forum
 
Elevo's Avatar
 
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Wiek: 29

Posty: 152
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
Elevo ma numer GG 6310540
Domyślny

hehe nieźle, próbowałem znów ściągać codziennie od tamtego czasu (od dania tu posta) i nic. A teraz jak zobaczyczłem dziś nowy post w tym temacie to cód się zrobił i teraz mi normalnie zaciąga te grę! Wielkie THX!
__________________
"noobs"
I am Noob
you are Noob
We are Noobs
They are Noobs
All the people are Noobs
And This fact is cool xP
Elevo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2005, 08:30   #9
-=Timon=-
Użytkownik Forum
 
-=Timon=-'s Avatar
 
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Koło Dr.Omader'a |ćżęść|
Wiek: 29

Posty: 24
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
-=Timon=- ma numer GG 4781925
Domyślny

mam 2 zastrzezenia
po 1 stronka to http://www.mapleglobal.com a nie maplesea -.-`
po 2 to nie jest kngiht no knight jest pozniej tylko warrior
Tam sa takie profesje ze warrior sie zmienia w pega, fightera lub spearmana
Page chodzi z macami i axami
fighter z mieczykami lub axami ale razem z shieldem
spearman chodzi z 2 recznymi spearami lub pol armami
wejdzcie na stronke
http://www.mapleglobal.com
http://www.maplesea.com
http://www.mapletip.com
tam znajdziecie wiecej porad
__________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~(""o"")(""U""U"")|""\|""|~~
~~~~~~ oWn3d! ~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-=Timon=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2005, 22:50   #10
Descartes
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 06 2004

Posty: 1,327
Domyślny

Maple Global i MapleSEA to są 2 zupełnie inne gry!

Knight to jest 3rd job zaraz po Page'u.

Page chodzi z mieczami lub obuchami,
Fighter z mieczami albo toporami
1 czy 2 ręczność NIE MA ZNACZENIA, obydwie profesje mogą chodzić z tarczą lub bez. Obydwie profesje znacząco róznią się dopiero po 3rd job, tak to tylko 1 skillem i masteriami.

http://www.kwgo.fora.pl/viewtopic.php?t=5

Na gMS mam 32lvl, Page, świat Broa. Jak ktoś chce, mogę zapodać screenami.

Ostatnio edytowany przez Descartes - 17-12-2005 o 22:53.
Descartes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 16:45   #11
hh
Użytkownik Forum
 
hh's Avatar
 
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Tu i Tam

Posty: 52
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Domyślny

Ja mam taki problem z zalogowaniem gdy wpisuje Postal code wyskakuje mi The form is incomplete. Please revise your input.
Postal Code in wrong format.

Co mam tam wpisac ??
hh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2005, 17:57   #12
Kulikos
Użytkownik Forum
 
Kulikos's Avatar
 
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Posty: 780
Stan: Niegrający
Świat: TVP 1
Domyślny

Fajna gierka, mozna pograc, ale po jakims czasie stala sie dla mnie zbyt monotonna ;/ Gra OK
__________________
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-12-2005, 01:55   #13
Descartes
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 06 2004

Posty: 1,327
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hh
Ja mam taki problem z zalogowaniem gdy wpisuje Postal code wyskakuje mi The form is incomplete. Please revise your input.
Postal Code in wrong format.

Co mam tam wpisac ??
Postal code in wrong format - źle wpisujesz. Zwykle powinno być np. 63-100, a jak nie działa to spróbuj z zerem (063-100)
Descartes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2006, 02:12   #14
-=HuRu=-
Użytkownik Forum
 
-=HuRu=-'s Avatar
 
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d
Wiek: 31

Posty: 390
Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Domyślny

Co do SS'ów to może ostatni adv. mojej starej postaci by uczcić jej pamięć x)

teraz gram na nowym serwie "Windia" Msg to Athe


Btw: Sry za lekkie odświezenie topic'Q ;d
__________________
¤ HaiL ¤

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
-=HuRu=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 15:18   #15
Lord Gandi
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 05 12 2005

Posty: 5
Domyślny Ratunku

Prosze pomuzcie mi!!!!!

Nie wiem o co chodzi w rejestracji w tej grze wszystko juz zrobilem ale nie wiem ja zrobic ta zakladke w rejestracji "PIN" ja to sie robi presze o szybka odpowiedz na forun .......BLAGAM...
Lord Gandi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 15:41   #16
Plask
Użytkownik Forum
 
Plask's Avatar
 
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Wiek: 27

Posty: 54
Stan: Na emeryturze
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
Plask ma numer GG 2087652
Domyślny

Wogle nie czaje tej gry zrobilem wszystko tylko problem z logowaniem ehh..
__________________

To jest muza-.-
Plask jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2006, 15:48   #17
Descartes
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 06 2004

Posty: 1,327
Domyślny

Nie umesz wpisać PINu? Hmmz może to i lepiej.. ;p
Descartes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2006, 16:40   #18
Wariat Adamo
Użytkownik Forum
 
Wariat Adamo's Avatar
 
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Płock
Wiek: 31

Posty: 20
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
Wariat Adamo ma numer GG 5796178
Domyślny

Czy ktoś by mógl powiedzieć ile ta gierka zajmuje na dysku ? I które patche trzeba sciągnąc bo ich ma od h**a jest?



@Edit
To mam ściągnać wszystkie części i najnowszy patch tak?? Jeśli tak to wielkie thx Kuraj
__________________
Ludzkość to eksperyment obcych, który stał się niezależny, dziki...

Ostatnio edytowany przez Wariat Adamo - 16-01-2006 o 23:21.
Wariat Adamo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2006, 18:09   #19
Descartes
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 09 06 2004

Posty: 1,327
Domyślny

Coś ci się musiało pomylić. W Downloadzie jest instalka, instalka w częściach oraz manual patch do najnowszej wersji. Ściągaj to pierwsze, wielkość chyba 140MB.

Btw. www.maple.freehost.pl - jestem współautorem strony, szukamy ludzi na forum i do tekstów. Wchodzić koniecznie!
Descartes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2006, 07:25   #20
-=HuRu=-
Użytkownik Forum
 
-=HuRu=-'s Avatar
 
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d
Wiek: 31

Posty: 390
Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Domyślny

@ Kuraj: Co do twojej stronki jak znajde jakiś wolny czas to mógłbym coś pomuc x)
btw: Gra tutaj ktoś na Widzie ?
__________________
¤ HaiL ¤

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
-=HuRu=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz


Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)
 
Opcje tematu

Zasady postowania
Nie możesz dodawać tematów
Nie możesz odpowiadać
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Kod jest Włączone
UśmieszkiWłączone
[IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
Przejdź do forum


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.


Powered by vBulletin 3