Pokaż pełną wersje : Beyblade-G Revolution na GBA - pytanie do tych co grali
Pytanie do tych co grali w tą gre. Otoz wlasnie zaczalem grac i ciagle przegrywam ;p jak atakować/bronić się/robić combo i czy jest wogole solucja?
nie niema polskiej solucji do bayblade g-revolution , i niemowcie mi że jest bo niema . tyle
WEAK COMBO (słaby kombo) podczas ataku- lewo, prawo i A, MEDIUM COMBO (średnie kombo) podczas ataku- prawo, lewo i A, STRONG COMBO (mocne kombo) podczas ataku- góra, dół i A.
WYPUSZCZANIE BESTII:
1) napełnij 1/3 koła obok obrazka postaci
2)kliknij jednocześnie lewo+prawo+a+s
NAPRAWA DYSKU:
1)kliknij S
2) wybierz work shop
3)strzałkami wybierz dysk
4)nakieruj podświetlenie na repaid i kliknij z
5)akceptuj klikając yes
COMBOSY:
1)uderz przeciwnika
2)kliknij(strong combo) najpierw goóra potem dół(strzałki)
(medium combo) najpierw lewo potem prawo9strzałki)
(low combo) najpierw prawo potem lewo(strzałki)
A jak sie wyrzuca przeciwnikow?Bo raz mi sie udalo uysle ze cos ma to związek z tym paskami nadole i napisem na niebiesko zamiast hit.
mi tylko trzeba wiedziec co zrobic zeby krazek sie krecil szybko bo u mnie jest liczba 300 a u kazdego goscia z ktorym walcze jest ponad 800 i wez tu wygraj..
Kupujesz lepsza wyrzutnie.I jak masz odliczanie to wciskasz Z a potem trzytrzymujesz Z i tam masz boost czy jakos tak moj rekord to 100% na 100%
prefect 4k siły.A aktualnie gram medaboty.
kretmenek
22-10-2007, 14:06
nie moge pokonać Dichi
Pacz_knight
22-10-2007, 16:46
Ooodawno w to gralem. Jedna z moich ulubionych gier na gba jak bylem mlotrzy. Przeszlem cala xD. Na wypuszczenie besti jest tak jak mowi Mehh, im wiecej kola zaludujesz tym mocniejsze combo leci. Z tymi zwyklymi combami to nie pamietam ale zawsze jak wygrasz walke to masz rozmowe z gosciem ktory przegral i on ci mowi co przyciskac zeby zrobic dane combo. ;)
kretmenek
22-10-2007, 23:04
ja nie moge wezwać bestii
ziomek498
13-12-2008, 12:08
e Mam pytanko jaki jest link do beyblade?
ziomek498
13-12-2008, 12:11
Kto mi wysile pliska ;)
Necromantor
13-12-2008, 12:20
ty madry tibiaku , na date spojrzales ?
http://romhustler.net/download/gba/299
Pamiętaj musisz mieć na kompie zainstalowany program do romów np. VisualBoy Advance.;)
Proszę o pomoc ponieważ nie wiem jak założyć strój kompielowy bo nie mogę wejść na basen proszę o pomoc moje gg to:7121261:)
poloziolo
08-01-2010, 21:22
ja nie moge zapisać tego co sie dzieje jak sie zapisuje pomocy!!!!!!!!!!1
matborek
01-03-2011, 22:02
Jak sie naprawia dyski członków drużyny? Prosze pomóżcie mi z tym ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.