PDA

Pokaż pełną wersje : Szafa Lesiaka w koncu otwarta!

Ryłek
29-10-2006, 00:03
Mam niezbite dowody na to, że pan Lech Walesa, aka Hiey, maczał palce w inwigilacji prawicy, a w każdym razie z pewnością wiedział o takowym procederze i nie reagował nań!
Myślę, że moi koalicjanci, Szanowny Pan Prezydent oraz moja osobista piczka pan Wierzejski, mnie poprą w tej sprawie.

Za Partię!

Ghost Nieudany
29-10-2006, 00:04
Zawsze uważałem, że szanowny Kolega Lech jest wielką kupą gnoju!
Nawet mu dłużej brawa bili ode mnie na festiwalu w Gdyni!

kaczi
29-10-2006, 00:04
Nigdy!

Za mną stoją tłumy obywateli, chcących nap(h)rawic Rząd Polski!

Down:
P(h)rawdziwy.

Aragorn077
29-10-2006, 00:06
Czemu Tusk nazwal sie Kaczi ? Ty jestes prawdziwy czy udajesz Tuska ? 8o

Oxygane
29-10-2006, 00:06
Zamiast sie klocic pomyslelibyscie, ze emeryci nie maja co jesc, ze jest masa bezrobotnych bez srodkow do zycia, a w rezerwach sa pieniadze na to, zeby im pomoc, ja wiem, ze one sa.

Diddy
29-10-2006, 00:07
Moda na avatary polityków ;)
Czemu Tusk nazwal sie Kaczi ? Ty jestes prawdziwy czy udajesz Tuska ? 8o
Spadłem z krzesła.

Dan the Automator
29-10-2006, 00:08
Myśle że dla większości nie jest zaskoczeniem że pan Lech współpracował z lewackimi siłami ubeckimi, a zarazem z układem. Z tego miejsca oświadczam że Liga Polskich Rodzin, jako partia budująca nową, lepszą Polsce, że w tym kraju nie ma miejsca dla lewackich sił kryptogejowskich i prosze... nie, ja ŻĄDAM by Żydzi wyemigrowali na Madagaskar. Lech & Jarosław Hail!

Yassek
Szafa Lesiaka zaniżyła głos posłanki Senyszyn.

Myśle również, że powinniśmy powrócić do PZPR i powiesić koalicję na płocie.

Ghost Nieudany
Andrzej, oj, podpadasz, jeszcze zawołam brata!

Cafe
29-10-2006, 00:09
Zacznijcie się zajmować wkoncu KPB !

Baron Kaldrick
29-10-2006, 00:10
Brat został zawołany i przywołuje Andrzeja do porządku.
Podpisano,
Ja, Jarosław.

Rattus
29-10-2006, 00:11
I znowu decyzja zapadła bez mojej zgody! Jeszcze jeden taki numer i zostaniecie wszyscy osobiście przeze mnie ekskomunikowani!

Yassek
29-10-2006, 00:13
I znowu decyzja zapadła bez mojej zgody! Jeszcze jeden taki numer i zostaniecie wszyscy osobiście przeze mnie ekskomunikowani!Cytując posłankę Senyszyn na paradzie równości "niech zstąpi duch twój i odnowi oblicze tej ziemi".

kaczi
Szykuje się kolejny manifest! Precz z rządem! Samorozwiązania!

Dan the Automator
Zacznijcie się zajmować wkoncu KPB !

Widze że pan oraz liberalno-masońskie media chcą odwrócić oczy opinii publicznej od spraw naprawde istotnych! Ja odpowiadam wam na to - WARA!

Hieyan
29-10-2006, 00:14
Ależ skąd! Jestem czysty jak łza!

Walekifa
Widze że sporo osób przebywało na IRC'u i znowu coś wymyśliliście?

Ghost Nieudany
Dokładnie, panie Wojciechu.

A Tusk siedzi i zawija raport o dziennikarstwie w Polsce w te żydomasońskie sreberka...

Baron Kaldrick
29-10-2006, 00:16
Żydzi! Masoneria! Na stos!
W nowej IV RP wszyscy będą równi, poza liberałami, Żydami, masonami, innowiercami, komunistami, homo i biseksualistami oraz ludźmi nie należącymi do koalicji.
Podpisano,
Ja, Jarosław.

OnlyM(PL)
29-10-2006, 00:16
Zamiast sie klocic pomyslelibyscie, ze emeryci nie maja co jesc, ze jest masa bezrobotnych bez srodkow do zycia, a w rezerwach sa pieniadze na to, zeby im pomoc, ja wiem, ze one sa.

Przewodniczacy ma racje!

Oxygane
29-10-2006, 00:18
Ludzie traktorami pod sejm jada, zboze nasze polskie wysypowac beda, a wy o jakis pierdolach gadacie, alez prosze pana, panowie prezydenci, dosc tego, ja rzadam bezterminowego swiadczenia dla bezrobotnych, albo samoobrona wystapi z rzadu.

Rattus
Popieram szanownego premiera! Wszyscy równi!

Yassek
Żydzi! Masoneria! Na stos!
W nowej IV RP wszyscy będą równi, poza liberałami, Żydami, masonami, innowiercami, komunistami, homo i biseksualistami oraz ludźmi nie należącymi do koalicji.
Podpisano,
Ja, Jarosław.Zamiast odpowiedzi dam Ci moją fotkę
http://www.joemonster.org/i/m/olejniczak.jpg
Lubię wisienki ^;^.

Dan the Automator
29-10-2006, 00:19

Wszystkie dokumenty w tej sprawie są jawne, zapraszam do ich wglądu. Przekona się pan że Liga Polskich Rodzin nie brała udziału w żadnych tego typu partyjnych rozgrywkach.

Baron Kaldrick
29-10-2006, 00:20
Panie Andrzeju, to, co pan tu uprawia, to zwyczajne warcholstwo jest.
A co do pana, panie Olejniczak, cytując mojego OŻW brata "Spieprzaj, dziadu" z wisienką.
Podpisano,
Ja, Jarosław.

Cafe
Widze że pan oraz liberalno-masońskie media chcą odwrócić oczy opinii publicznej od spraw naprawde istotnych! Ja odpowiadam wam na to - WARA!

Pan panie Wierzejski niech lepiej uważa na tych swoich gejów ! O!

Ghost Nieudany

Pan Morozowski i Pan Sekielski już raczej niczego nie nakręcą, więc proszę bez takich insynuacji...

Hieyan
29-10-2006, 00:21
Ludzie traktorami pod sejm jada, zboze nasze polskie wysypowac beda, a wy o jakis pierdolach gadacie, alez prosze pana, panowie prezydenci, dosc tego, ja rzadam bezterminowego swiadczenia dla bezrobotnych, albo samoobrona wystapi z rzadu.

Popieram, popieram!

Thimburd
29-10-2006, 00:22
Ja o niczym nie wiedziałem, i wiedzieć nie zamierzam!

A pana Sekielskiego i Morozowskiego już zawiadomiłem, zaraz wpadną z kamerami.

Dan the Automator
29-10-2006, 00:22
Pan panie Wierzejski niech lepiej uważa na tych swoich gejów ! O!

Uważam, że zestawienie mojego nazwiska z terminem "gej", i to na dodatek w jednej linijce pana wypowiedzi jest nadużyciem. Może, gdyby postawiłby pan entera, wyglądałoby to lepiej, a tak, musze pana postawić w jednym rzędzie z rozhisteryzowanymi siłami lewackiego PO, gdyz chce pan podważyć moją aryjskośc i heteroseksualizm. Mam jednak nadzieje ze dojdziemy w przyszłości do konsensusu...

Ghost Nieudany
29-10-2006, 00:23
Pan, panie Rokita, to już ma wystarczająco dużo problemów z meblami, pan się przyzna, że ta szafa to wcale nie z Ikei była!

Baron Kaldrick
29-10-2006, 00:24
Z komunistycznym wschodem się pan Rokita komunikował w sprawie importu szafy, o!
Podpisano,
Ja, Jarosław.

OnlyM(PL)
29-10-2006, 00:24

Jesli chodzi o to, to zaraz tam wejde z microfonem i kamera!
Prawda wyjdzie na jaw!

Ryłek
29-10-2006, 00:25
Pan, panie Rokita, to już ma wystarczająco dużo problemów z meblami, pan się przyzna, że ta szafa to wcale nie z Ikei była!
I pewnie jeszcze nieopodatkowana, szkolna szafa klejona przez Żydomasonerię z północy! LPR już się tym zajmie.

Thimburd
Mam powody sądzić, że Ikea popiera tą świńską samoobronę, faszystowską LPR i żałosny PiS - Ikea jest stronnicza i dała się przekupić!

Donos złożyłem.

Rattus
Szafa z całą pewnością była z tego masońskiego i szatańskiego OBI!
Popieram panie Giertych! Trzeba się tym zająć!

Ghost Nieudany
29-10-2006, 00:28
Panie Rokita, pan się znowu nie odzywa!

To wasze świnie z PO skleciły krzywdzący raport o dziennikarzach! Żaden raport mniejszości, no i nigdzie nie ma Toma Cruise'a, więc niech pan nie kombinuje!

Cafe
29-10-2006, 00:28
Uważam, że zestawienie mojego nazwiska z terminem "gej", i to na dodatek w jednej linijce pana wypowiedzi jest nadużyciem. Może, gdyby postawiłby pan entera, wyglądałoby to lepiej, a tak, musze pana postawić w jednym rzędzie z rozhisteryzowanymi siłami lewackiego PO, gdyz chce pan podważyć moją aryjskośc i heteroseksualizm. Mam jednak nadzieje ze dojdziemy w przyszłości do konsensusu...

Panie Wierzejski, chce pan powiedziec że ma pan coś wspólnego z Hitlerem ?! Panie Wierzejsk ja składam na pana donos !

Oxygane
29-10-2006, 00:29
Pan panie kaczynski to wszedzie same spiski i uklady widzial, szkoda, ze nie mial pan takiego dobrego wzroku przed wlasanym slubem, moze by pan wtedy z niego zrezygnowal.

Ghost Nieudany
29-10-2006, 00:29
Spieprzaj, dziadu!

Rattus
29-10-2006, 00:30
Tylko mi tu nie myśleć o żadnych rozwodach bez mojej przenajświętszej zgody!

Dan the Automator
29-10-2006, 00:33
Panie Wierzejski, chce pan powiedziec że ma pan coś wspólnego z Hitlerem ?! Panie Wierzejsk ja składam na pana donos !

Widze, że pan to jeszcze w głebokim PRL-u żyje...

Straznik Monopolowego
29-10-2006, 00:33
Tylko hooma mi tu brak
ps nawet ciekawe

Ryłek
29-10-2006, 00:34
Tylko mi tu nie myśleć o żadnych rozwodach bez mojej przenajświętszej zgody!
Ojcze Dyrektorze, prowadź Polskę tak aby odrodziła się w Wielką Rzeczpospolitą Chrześcijańsko-Pogańską.

Thimburd
29-10-2006, 00:34
Tutaj nie ma miejsca na takie układy!

Czuję się obrażony.

Muszę to przedyskutować z panem Tuskiem w toalecie.

Koniec, k(h)ropka.

OnlyM(PL)
29-10-2006, 00:36
świńską samoobronę

Prosze Pana! Prosze uwazac na slowa!

Cafe
Widze, że pan to jeszcze w głebokim PRL-u żyje...

Panie, jak by PRL zył to by Kaczorów nie było i KPB byłby wiekszy

kaczi
Muszę to przedyskutować z panem Tuskiem w toalecie.

Koniec, k(h)ropka.

Widze, że panie Mario, również łapie pan aluzje reporterów.

Thimburd
29-10-2006, 00:37
Widze, że panie Mario, również łapie pan aluzje reporterów.

Nie tylko aluzje, ostatnio złapałem żaluzje w TVN24, prawie spadły na podłogę.

Ryłek
29-10-2006, 00:38
Ja tylko się zastanawiam co tych dwóch pedałów - Rokita i Tusk robili w sejmowej toalecie. To oburzające, uruchomimy specjalną komórkę śledczą w tej sprawie!

Cafe
29-10-2006, 00:39
Roman, bili konia.

OnlyM(PL)
29-10-2006, 00:40
Uruchomimy specjalną komórkę śledczą w tej sprawie!

Po co!? Wystarczy dobra kamera i microfon!

Rattus
29-10-2006, 00:41
Mam nadzieję, że nie robili tam niczego sprośnego! Moje moherowe berety będą musiały zbadać tą sprawę!

Thimburd
29-10-2006, 00:43
Te insynuacje są oburzające! To nagonka na Platformę Obywatelską i całą Polskę!

TUTAJ jest Polska!

Rattus
29-10-2006, 00:44
Bluźnierca! POLSKA TO JA!!!

Ghost Nieudany
29-10-2006, 00:45
Moja Polska jest mojsza od waszej...

Dan the Automator
29-10-2006, 00:46
Moja Polska jest mojsza od waszej...

Moja Polska, to Polska gdzie rodziny są szczęśliwe, a bezdzietni płoną na stosach!

OnlyM(PL)
29-10-2006, 00:49
POLSKA to przed wszystkim POLSKA WIES!

Ghost Nieudany
29-10-2006, 00:49
Wojtku, będzie bykowe... Kawalerów trzeba dobić, nie zabić, jeszcze na nowe cygara starczy.

Rohen
29-10-2006, 00:55
A gdzie jest mój przyjeciel Marcinkiewicz ;<... A ty Renia się tak nie wychwalaj wróć! nie zachwalaj tymi swoimi czipamo - mikrofonami...

Cafe
29-10-2006, 00:56
A Pania Beger to teraz wszyscy maja za symbol odnowy moralnej w naszym kraju, dramat.

Ryłek
29-10-2006, 01:22
Lechu W.: Spieprzaj Dziadu!

kaczi
29-10-2006, 01:24
Opozycja czuwa.

Ghost Nieudany
29-10-2006, 01:26
Wpół do drugiej w nocy jest, panie Tusk, żona wyjechała, że pan tak córkę wprowadza w arkana takie i owakie?

Thimburd
29-10-2006, 01:33
Insynuacja!

Donos złożyłem. Raport na biórku panie Donaldzie.

Upierz
29-10-2006, 01:49
Wam się nudzi czy jak? xD

lord orzech
29-10-2006, 06:48
Opozycja czuwa.

Właśnie.
Razem za Polske i caly swiat.

kaczi
29-10-2006, 08:03
Wpół do drugiej w nocy jest, panie Tusk, żona wyjechała, że pan tak córkę wprowadza w arkana takie i owakie?

Widzę, że zar(h)y się pana trzymają... Zobaczymy, kto będzie się śmiać po wyborach.

Cederiel
29-10-2006, 08:50
Bynajmniej dziecinna ta wasza zabawa w spam...

Gangrel
29-10-2006, 08:50
"Panie Waldku, pan się nie boi!"

A i ty tam, Wałęsa! Oddawaj moje 100 milionów!

Kwadratowe Koło
29-10-2006, 09:06
Ktos mnie wolal?

Rattus
29-10-2006, 09:18
Panie Marcinkiewicz, pan to już się nie wtrącaj w sprawy obecnego rządu bo jesteś pan nikim! Chociaż chyba mogę panu pomóc wcielając do nowo powstałej partii "Staruszek Berety" W skrócie SB.

TehRegent
29-10-2006, 09:29
Panie Rydzyk. Idź pan do swoich fanek kosić kase na nowe auto, a nie wtrącaj się pan w plany odrodzenia Wielkiej Polski.

Gallar
29-10-2006, 09:29
Za partie panie premierze, za partie!
Panie Tadeuszu. Nie moze Pan tak jawnie rekrutować!
Za kilkanaście lat będą Pana za to sądzić, i co wtedy ?

Rattus
29-10-2006, 09:31
Zapewne nikt nie odważyłby podnieść ręki na moją świątobliwość!

TehRegent
29-10-2006, 09:34
Panie Rydzyk, nie bądź pan taki pewien.

M@rcin
29-10-2006, 09:35
Roman synu mój kochany , niedługo platforma wyginie niczym mamuty , będziemy mieli bardzo dużo stwardniałych członków < wjebiemy ich do LPR-u >...

Pramus
29-10-2006, 09:40
Panowyers whata u doing? We muszt zrobych a antirakiet systam. Fuck polisz politik. Leppah go dig ziemniaki! 2 zlodzieys of the moon wil nat be rzadzing this kantry. Me bych sheff of Poland and hol the lorld!

TehRegent
29-10-2006, 09:44
Mister Busz. I zrobisz Your wife najazden of Ku Klux Klan!

Rattus
29-10-2006, 09:48
Bonqiorno mister Busz! U don't puszh nosa w nieyour sprawy! Ducks will rządzić and it will be prikrasna!

Gallar
29-10-2006, 09:52
Oh jaki zaszczyt ze odwiedził nasze skromne progi Prezydent Dżordż Busz.
Mimo to, jako dumny poseł LPRu, wybrany przez ludzi, chce powiedziec - precz z Ameryką! Polska dla polaków! Nie wtrącaj sie Pan, bo Pan sie wpieprza w Nasz polski kraj a tam Pana Korea w każdej chwili zbombardować może!

TehRegent
29-10-2006, 09:56
Panie z MW. Niech pan sobie stąd idzie. Ta wasza Młodzież Wszechpolska to istna pozerka na prawdziwych Polaków! Nigdy nie będziemy was za nich uważać!

Gallar
29-10-2006, 10:01
Panie Gmurczyk, nie żartuj sobie Pan z nas.
To istna obraza jest!
Pragnę Pana przy wszystkich tutaj obecnych poinformować że złożę zażalenie jeszcze dziś do Pana Premiera Gertycha w celu wszczęcia postępowania przeciw Panu, jakoby nie był pan patriotą! POLSKA DLA POLAKÓW.
Uważam iż należy wnieść wniosek o stworzenie strony internetowej gdzie możnaby zamieszczać nazwiska takich pseudo patriotycznych psów jak Pan!
Należałoby także znaleść pieniądze w budżecie, aby na każdym osiedlu w każdym Polskim większym miejsce powstały tablice ogłoszeń, gdzie mielibyśmy możliwość umieszczać zdjęcia gejów, ciot, idiotów, obcokrajowców i nie patriotów!
Dziękuje.

Dr.Unknown
29-10-2006, 10:02
Oh jaki zaszczyt ze odwiedził nasze skromne progi Prezydent Dżordż Busz.
Mimo to, jako dumny poseł LPRu, wybrany przez ludzi, chce powiedziec - precz z Ameryką! Polska dla polaków! Nie wtrącaj sie Pan, bo Pan sie wpieprza w Nasz polski kraj a tam Pana Korea w każdej chwili zbombardować może!
Tak się nie godzi. Wy i wasz ten Giertych, job jego mać, to banda nietolerancyjnych szczurów! Pan Giertych jest ministrem edukacji nie mając o tym pojęcia, a wy urządzać nagonki na mniejszości narodowe i seksualne, a nawet praktykujecie skrajny nacjonalizm!

TehRegent
29-10-2006, 10:05
Panie Gmurczyk, nie żartuj sobie Pan z nas.
To istna obraza jest!
Pragnę Pana przy wszystkich tutaj obecnych poinformować że złożę zażalenie jeszcze dziś do Pana Premiera Gertycha w celu wszczęcia postępowania przeciw Panu, jakoby nie był pan patriotą! POLSKA DLA POLAKÓW.
Uważam iż należy wnieść wniosek o stworzenie strony internetowej gdzie możnaby zamieszczać nazwiska takich pseudo patriotycznych psów jak Pan!
Należałoby także znaleść pieniądze w budżecie, aby na każdym osiedlu w każdym Polskim większym miejsce powstały tablice ogłoszeń, gdzie mielibyśmy możliwość umieszczać zdjęcia gejów, ciot, idiotów, obcokrajowców i nie patriotów!
Dziękuje.

Mnie ma pan czeloność nazywać psem?

To nie ja zaczynałem wybory z nacjonalistycznymi hasłami, tylko po to żeby się od nich później odwrócić! Tak więc panie psie naczelny, proszę zamknąć swój nie-szanowny ryj i przestać mnie obrażać!

Gallar
29-10-2006, 10:08
Mnie ma pan czeloność nazywać psem?

To nie ja zaczynałem wybory z nacjonalistycznymi hasłami, tylko po to żeby się od nich później odwrócić! Tak więc panie psie naczelny, proszę zamknąć swój nie-szanowny ryj i przestać mnie obrażać!

Owszem, mam pana czelność nazywać psem !
To są pomówienia! Nie używaliśmy żadnych nacjonalistycznych haseł, a tym bardziej się potem od nich nie odwracaliśmy!
Proszę mnie tu nie obrażać, nie mam ryja, mam twarz!
Taki duży serwis internetowy, gaylife, wybrał mnie najseksowniejszym członkiem MW a Pan śmie mówić że mam ryj? Oooo nie...

I jeszcze Ty, tam chłopczyku! Tak, Ty z Inicjatywy Uczniowskiej! Nie obrażaj Naszego Pana Ministra!
On wie co robi, on wie do czego dąży.
On dąży do stworzenia edukacji idealnej, edukacji POLSKIEJ!

@Down: Chłopcze, to są pomówienia a nie fakty! Co Ty wiesz o polityce ?! Idź Ty się ucz lepiej historii polski!

Dr.Unknown
29-10-2006, 10:10
I jeszcze Ty, tam chłopczyku! Tak, Ty z Inicjatywy Uczniowskiej! Nie obrażaj Naszego Pana Ministra!
On wie co robi, on wie do czego dąży.
On dąży do stworzenia edukacji idealnej, edukacji POLSKIEJ!
Czy stwierdzenie widocznego faktu o kimś jest obrażaniem?

Slay
29-10-2006, 10:19
Owszem, mam pana czelność nazywać psem !
To są pomówienia! Nie używaliśmy żadnych nacjonalistycznych haseł, a tym bardziej się potem od nich nie odwracaliśmy!
Proszę mnie tu nie obrażać, nie mam ryja, mam twarz!

Kwestią, czy ma Pan ryj czy twarz zajmie się specjalna komisja śledcza ds. ryjów i twarzy.
Uważam natomiast, że Pan Dżordż Busz mimo wszystko nie powinien się, że tak powiem, wpierdzielać w sprawy Polski. Ministerstwo Sprawiedliwości funkcjonuje doskonale i świetnie radzi sobie z przestępczością, co widać na przykładzie Gdańska.
Nawoływałbym raczej do spokojnej dyskusji, bo więzienia i tak są przeludnione, a jako Minister Sprawiedliwości będę musiał reagować na wszelkie nadużycia w stosunku do posłów koalicji, bo tylko takie na razie zauważam.

Gallar
29-10-2006, 10:25
Kwestią, czy ma Pan ryj czy twarz zajmie się specjalna komisja śledcza ds. ryjów i twarzy.

O ile się orientuje nie konsultował Pan powstania tej komisji z moim bossem, dlatego też, za przeproszeniem - w dupie będe mieć to co Ci pana geje nawymyślają nt. mej twarzy!

Uważam natomiast, że Pan Dżordż Busz mimo wszystko nie powinien się, że tak powiem, wpierdzielać w sprawy Polski.

Niech on sobie swoje juesej pilnuje!

@Down: Przecież to jest obraza! Paanie, Pan uważa żeby pan ze stołka nie poleciał.. poczekajcie tylko aż boss wróci!

Slay
29-10-2006, 10:26
O ile się orientuje nie konsultował Pan powstania tej komisji z moim bossem, dlatego też, za przeproszeniem - w dupie będe mieć to co Ci pana geje nawymyślają nt. mej twarzy!

Pana boss to jest, że tak powiem, grzyb na penisie sejmowej koalicji. Niech się lepiej zajmie edukowaniem dzieci, a nie komisjami.

Ryłek
29-10-2006, 10:30
Tak się nie godzi. Wy i wasz ten Giertych, job jego mać, to banda nietolerancyjnych szczurów! Pan Giertych jest ministrem edukacji nie mając o tym pojęcia, a wy urządzać nagonki na mniejszości narodowe i seksualne, a nawet praktykujecie skrajny nacjonalizm!
Proszę pana, dla ludzi nietolerancyjnych w tym kraju miejsca nie ma! Tak samo jak dla Żydomasonerii, pedałów i niesłowaniów! Won na Madagaskar.

Poland fur Poliszajznes! Ziemia fur Ziemniakisness end Rowy fur Rowerzystness
Rowerzystness - elytarna armia nacjonalistyczna

Pana boss to jest, że tak powiem, grzyb napenisie sejmowej koalicji. Niech się lepiej zajmie edukowaniem dzieci,a nie komisjami.
Przepraszam pana, ja nie pozwalam sobie na takie insuacyjne obrażanie mojej skromnej osoby. Krótko mówiąc Spieprzaj Dziadu (czyt. fałszywy polaku1!1oeno)

Slay
29-10-2006, 10:33
Proszę pana, dla ludzi nietolerancyjnych w tym kraju miejsca nie ma! Tak samo jak dla Żydomasonerii, pedałów i niesłowaniów! Won na Madagaskar.
Wiec co Pan tu jeszcze robisz? Jazda na platforme do Sealandii!

Przecież to jest obraza! Paanie, Pan uważa żeby pan ze stołka nie poleciał.. poczekajcie tylko aż boss wróci!
Obraza to jestes Pan i te Panskie bojowki.

Gallar
29-10-2006, 10:33
Prawda, święta prawda panie Ministrze Giertychu!
Ah. Czy los mógł nas obdarzyć kimś lepszym na stanowisku ministra edukacji?!
Paanie Ziobro, czy Pan naprawde nie wie ze to co Pan mówi jest dla mnie obraźliwe ? I mogę złożyć na Pana donos do prokuratury? Proszę uważać! Bo jeszcze Pani Renatka z kamerą wpadnie do Pana i nie będzie Pan taki mądry.

Badzo
29-10-2006, 10:35
Uważam natomiast, że Pan Dżordż Busz mimo wszystko nie powinien się, że tak powiem, wpierdzielać w sprawy Polski. Ministerstwo Sprawiedliwości funkcjonuje doskonale i świetnie radzi sobie z przestępczością, co widać na przykładzie Gdańska.
Nawoływałbym raczej do spokojnej dyskusji, bo więzienia i tak są przeludnione, a jako Minister Sprawiedliwości będę musiał reagować na wszelkie nadużycia w stosunku do posłów koalicji, bo tylko takie na razie zauważam.

Jest pan zerem, panie Ziobro! Niech sie pan nie wypowiada na tematy, o któych nie ma pan czerwonego pojęcia!

Baron Kaldrick
29-10-2006, 10:37
Jakem Wielki Mały Brat, premier IV RP przywołuję wszystkich do porządku, bo rozwiąże, albo i nie rozwiążę rząd, i powywalam, aż do ujawnienia taśm prawdy, wszystkich w pizdu.
Podpisano,
Ja, Jarosław.

Slay
29-10-2006, 10:38
Jest pan zerem, panie Ziobro! Niech sie pan nie wypowiada na tematy, o któych nie ma pan czerwonego pojęcia!
Lepiej byc zerem niz Leszkiem Millerem, panie były premierze.

Badzo
29-10-2006, 10:43
Lepiej byc zerem niz Leszkiem Millerem, panie były premierze.

O przepraszam! Wnioskuje, ze uwaza mnie pan za osobę wartą mniej niż zero? Ja wypraszam sobie takie traktowanie, przeciez jestem byłym premierem!

Cafe
29-10-2006, 10:45
Jarek mam na ciebie teczki, nie wymigasz się, wiec nas tu nie strasz !

Slay
29-10-2006, 10:45
O przepraszam! Wnioskuje, ze uwaza mnie pan za osobę wartą mniej niż zero? Ja wypraszam sobie takie traktowanie, przeciez jestem byłym premierem!
Jak to śpiewał Lady Pank, "są tacy, to nie żart, dla których jesteś wart mniej niż zeroooooo! Mniej niż Ziobrooooooo!"

Exodus
29-10-2006, 10:46
Towarzysze!
Nakazuję Wam zakończyć kłótnię dożącą do buntu!
Władze Komunistycznej Republiki Korei Północnej mówi STOP!

Mr.Bush
Nie wtrącaj się w sprawy polityczne krajów bloku wschodniego or <BooM>

Hieyan
29-10-2006, 10:49
"Panie Waldku, pan się nie boi!"

A i ty tam, Wałęsa! Oddawaj moje 100 milionów!

Jak Pan śmie o tym pamiętać, kolego Gangrel?!

Cafe
29-10-2006, 10:50
Te, skośnooki lilipucie, bo ci wpuscimy warchoła Leppera !

Gallar
29-10-2006, 10:50
Towarzysze!
Nakazuję Wam zakończyć kłótnię dożącą do buntu!
Władze Komunistycznej Republiki Korei Północnej mówi STOP!

Mr.Bush
Nie wtrącaj się w sprawy polityczne krajów bloku wschodniego or <BooM>

A IDŹ TY ŻÓŁTKU. NAJPIERW STANY TERAZ KOREJA JAKAŚ. Polska dla polaków!
Wnoszę o całkowity zakaz wpuszczania na teren naszego kraju tak strasznych postaci jak Kim Dzong czy Dżordż Busz.

Jaruś, Jaruś. Rozwiązać to Ty możesz sobie sznurówki co najwyżej.. już my mamy na Ciebie haka. Auahaha!

I jeszcze Pan Ziobro. No cóż...
Dziękuje,
K. Bosak

Badzo
29-10-2006, 10:54
Jak to śpiewał Perfect, "są tacy, to nie żart, dla których jesteś wart mniej niż zeroooooo! Mniej niż Ziobrooooooo!"

Nie ma dowodów, jakoby Perfect nagrał tą piosenkę!

Slay
29-10-2006, 11:17
A
Jaruś, Jaruś. Rozwiązać to Ty możesz sobie sznurówki co najwyżej.. już my mamy na Ciebie haka. Auahaha!

Chyba bosaka.

Gallar
29-10-2006, 11:44
Chyba bosaka.

Święta prawda, Zbigniewie!
Bo przecież jak Jaruś sznuróweczki sobie rozwiąże, to buciki mu spadną i na bosaka łaźić będzie!

kamsz
29-10-2006, 11:50
Chyba bosaka.

Kocham Cie :-)

Slay
29-10-2006, 11:51
Joanno, wstydzilabys sie.

kamsz
29-10-2006, 11:52
Joanno, wstydzilabys sie.

Za duzo wciagalam wczoraj w nocy, psiepsiasiam.

Gallar
29-10-2006, 11:52
Kocham Cie :-)

No wie Pani?! Pani Senyszyn, niech się Pani wstydzi! Nie na mównicy takie rzeczy..
To jest niepatriotyczne i nie polskie!

sebcio
29-10-2006, 11:53
Eathea lua...
Eee.
Mialem na mysli... To wszystko przez nas! My z Nibiru zgniatamy wasze ludzkie umysly naszymi, ultrabeganostygicznymi metodami. Ha, ha! Koniec jest bliski!

Exodus
29-10-2006, 11:55
Co to za spekulacje! Zdrada Stanu w swoim kraju bym nie pozwolił na takie potajemne rozmowy , Muszę się wziaść za tą Polske i za Falszywych polityków jak Joanna . Kobiety do garów i dzieci rodzić !!!

OnlyM(PL)
29-10-2006, 11:57
Owies Podrozal = /

Gallar
29-10-2006, 11:57
Eathea lua...
Eee.
Mialem na mysli... To wszystko przez nas! My z Nibiru zgniatamy wasze ludzkie umysly naszymi, ultrabeganostygicznymi metodami. Ha, ha! Koniec jest bliski!

Oż Jezusie Nazareński.
Ktoś Ty ? Wyjdź! CZŁOWIEKU NIE JESTEŚ POLAKIEM!
Co to za kur*a Nibir jakiś? W szkole nie uczą o takich wioskach przeciez więc sie jasniej wyrażaj. W naszych polskich szkołach uczą o Polsce! Nie o Nibirze jakimś tam.
I jakies ultrabegano.. co ?!
Ochrona! Ochrona! Zabrać go z mównicy!
To jest jakiś niewiadomo kto..
Jak śpiewa nasz całkowicie polski z dziada pradziada zespół
"Z WYRAZAMI SZCZEREJ NIEWDZIĘCZNOSCI DLA SKURWYSYNÓW NIE MAMY LITOŚCI!"

kamsz
29-10-2006, 11:58
<beek>

mmmsssmfsmfs. ...

Slay
29-10-2006, 12:00
Owies Podrozal = /
Owies w gore, seksu mniej?

Badzo
29-10-2006, 12:02
Owies Podrozal = /

Czy pani wypowiedz miała na celu obrażenie kogokolwiek?

OnlyM(PL)
29-10-2006, 12:03
@ Alez skad, Panie Millerze!

Owies w gore, seksu mniej?
Tak, przez owies i te bizony porzewodniczacy ma mniej czasu '; <

sebcio
29-10-2006, 12:04
Ty, mlodziencze. Spokojnie. Jezeli mnie tu nie chcecie, to juz sobie pojde. Ale niech ta wasza cala Ameryka zapomni o naszych technologiach! Spieprzajcie, dziady.

Ryłek
29-10-2006, 12:06
Dzisiaj, 29.10.2006, JA, Roman postanawiam:
- Każde dziecko musi być ubrane w mundurek z przyszytym herbem szkoły, oraz Młodzieży Wszechpolskiej.
- Każdy nauczyciel zobowiązany jest do nauczenia dziecka piosenki pt. "Jestem małym adolfikiem, hopsasa, hopsasa"
- Każdy woźny, jak i konserwator (pozdro :D) zobiowiązany jest do przemianowania swojej prywatnej miotły na miotłę państwową
- Nowe podręczniki ("Moje pierwsze LPR" oraz "Wychowanie do nie życia w rodzinie, czyli: wychowanie patriotyczne") zostaną wprowadzone od 1.09.2007 roku
- Wychowanie obrony ojczyzny zastąpi w szkołach ponadgimnazjalnych PO (przewidywane tematy: Pałka, kastet, glany - Twoi najlepsi przyjaciele; Wykopmy antyrasistów ze stadionu)
- Obowiązkowa Religia na maturze
- Uczniowie zdający maturę rozszerzoną automatycznie kończą swoją drogę nauczania; maturzyści podstawowi zostają przydzielani do LPR oraz kształcą się w Placówce Radia Maryja
- Moje zdjęcie w stringach powinno być wywieszone w każdej klasie, tuż przy oficjalnym herbie MW.

Gallar
29-10-2006, 12:09
Prawda!
Ja jako najseksowniejszy (czyli najlepszy też) członek Młodzieży Wszechpolskiej krótko i zwięźle mówie - ROMAN GIERTYCH NA PREZYDENTA! JEGO ROZPORZĄDZENIA WINNY ZOSTAĆ WPISANE DO KONSTYTUCJI ABY PRZEZ LATA NIKT NIE MÓGŁ W NIE INGEROWAĆ!

Badzo
29-10-2006, 12:09
VETO! Toż to jest Romkofikacja!

Rohen
29-10-2006, 12:11
Ach jak to dobrze ze pan Marcinkiewicz wrócił

@Joanna:
Ja ciebie kocham :*

Slay
29-10-2006, 12:12
Prawda!
Ja jako najseksowniejszy (czyli najlepszy też) członek Młodzieży Wszechpolskiej krótko i zwięźle mówie - ROMAN GIERTYCH NA PREZYDENTA! JEGO ROZPORZĄDZENIA WINNY ZOSTAĆ WPISANE DO KONSTYTUCJI ABY PRZEZ LATA NIKT NIE MÓGŁ W NIE INGEROWAĆ!
A sam Roman powinien zostac wpisany na liste czlonkow masowego grobu w Katyniu. Tam jego miejsce.

Baron Kaldrick
29-10-2006, 12:13
Warcholstwo się szerzy i dziadostwo. Jeszcze chwila i jakem Premier się zdenerwuję!
A teczki nie ma, spłonęła w przypadkowym pożarze.
Podpisano,
Ja, Jarosław.

Walekifa
29-10-2006, 12:17
LOL. Całą noc żeście tu dyskutowali? :p

Dan the Automator
29-10-2006, 12:20
Panowie, Panowie! Co z dziećmi nienarodzonymi?! Trzeba zgłosić poprawkę do konstytucji by chronić życie ludzkie już od plemnika! Kara śmierci od każdego plemnika utopionego w toalecie, wtartego w chusteczkę!

Slay
29-10-2006, 12:21
Wojtus, Wojtus, wypi.erdalaj.

Baron Kaldrick
29-10-2006, 12:22
Ustawa przyjęta i zatwierdzona.
Podpisano,
Ja, Jarosław.

Gallar
29-10-2006, 12:23
Panowie, Panowie! Co z dziećmi nienarodzonymi?! Trzeba zgłosić poprawkę do konstytucji by chronić życie ludzkie już od plemnika! Kara śmierci od każdego plemnika utopionego w toalecie, wtartego w chusteczkę!

Prawda Wojtuś, prawda!
Jak można tak plemniki marnować!
Tak nie można, przecież to prawie jak nienarodzone dziecko!

Dan the Automator
29-10-2006, 12:27
Prawda Wojtuś, prawda!
Jak można tak plemniki marnować!
Tak nie można, przecież to prawie jak nienarodzone dziecko!

Przecież gdyby każdy plemnik został wykorzystany, zniknąlby problem z ujemnym przyrostem naturalnym! Żądam wsparcia finansowego dla rodzin powyżej 2 milionów dzieci.

Slay
29-10-2006, 12:30
Wojtuś, a Ty już wyrobiłeś normę?

Dan the Automator
29-10-2006, 12:32
Wojtuś, a Ty już wyrobiłeś normę?

Narazie jestem na etapie gry wstępnej, tzn kazałem żonie zrobić obiad.

Cafe
29-10-2006, 12:33
Mam dowody ze Wojtusiowi pomagali inni posłowie w wyrobieniu normy.

Slay
29-10-2006, 12:34
To moze wprowadzimy kare smierci dla rodzin ponizej 2 milionow dzieci i wylaczymy z tego obowiazku koalicjantow?

Slay
To moze wprowadzimy kare smierci dla rodzin ponizej 2 milionow dzieci i wylaczymy z tego obowiazku koalicjantow i ich elektorat?

Gallar
Tee, ten tam z PSLu!
Pan nie kłamie! Wojtuś czysty jak łza jest.
Pan nie wiesz, ze on by nie dał sobie pomóc?
To by był grzech, to by było nie po Bożemu!

Zbysiiu, nie! To zły pomysł!
Ja za młody jestem, nie mam jeszcze takiej siły coby plemników na 2mln dzieciaków wyprodukować ;-(

Ryłek
29-10-2006, 12:35
Z twarzą taką jak moja, wyrobiłem dwukrotną normę, dlatego mamy tyle stadnin koni na świecie!

Dan the Automator
29-10-2006, 12:36
Mam dowody ze Wojtusiowi pomagali inni posłowie w wyrobieniu normy.

Oczekuje odtajnienia akt tej bulwersującej sprawy! Jest to stos lewackich kłamstw!

To moze wprowadzimy kare smierci dla rodzin ponizej 2 milionow dzieci i wylaczymy z tego obowiazku koalicjantow?
Mysle ze to dobry pomysł, niezbędny do budowania nowej, lepszej katolickiej Polski. Elektoratu zwolnić nie możemy, ponieważ stanowi on 100% społeczeństwa.

Badzo
29-10-2006, 12:37
Czyżby Pan Premier wydał wyrok śmierci na samego siebie?

Slay
29-10-2006, 12:37
Krzysiu, dlatego mowilem o wylaczeniu koalicji z tego obowiazku.

Gallar
29-10-2006, 12:38
Ah, masz racje Zbysiu. Jaki ja dzisiaj rozkojarzony, nie zauwazyłem...
Skoro tak, to bardzo dobry pomysł! Zobaczymy które 'polskie' małżeństwo jest tak naprawdę Polskie!
Prawda wyjdzie na jaw!
Zobaczymy kto będzie w stanie spełnić swój obywatelski obowiązek!

Cafe
29-10-2006, 12:42
Oczekuje odtajnienia akt tej bulwersującej sprawy! Jest to stos lewackich kłamstw!

Wkrótce zostanie powołana komisja śledcza, w sprawie afery plemnikowej WierzejskiGate

Aval'yah
29-10-2006, 12:46
Ostro was posrało ludzie ;;;;

Badzo
29-10-2006, 12:49

Rządam wyjaśniej! Do kogo była skierowana powyższa wypowiedź!?

Baron Kaldrick
29-10-2006, 12:52
To był głos Żydomasonerii lewackiej!
Podpisano,
Ja, Jarosław.

Ryłek
29-10-2006, 12:55
Ja bym zaorał, wezwie się Leppera to on odwali czarną robotę.
Pani Premierze, doniosły mnie donoszenia pani donoszącej Kruk, że w programie niejakiego masona Szymona M. jest Pan przedstawiany w złym świetle w bloku Prawi i Sprawiedliwi!

Rattus
29-10-2006, 12:59
- Obowiązkowa Religia na maturze
- Uczniowie zdający maturę rozszerzoną automatycznie kończą swoją drogę nauczania; maturzyści podstawowi zostają przydzielani do LPR oraz kształcą się w Placówce Radia Maryja

Popieram, popieram! Wykształcimy ich na porządne moherowe berety tudzież rasistów, faszystów etc.

Równie dobrze mogłeś napisać 666 1337 i yeah, SATANIŚCI RULEZ!!!

Afera plemnikowa absolutnie mnie zbulwersowała i otwarcie ją potępiam!

Thimburd
29-10-2006, 13:00

Rządam powołania komisji śledczej, która wyjaśniłaby ten zarzut zupełnie bezpodstawny.

No, chyba że byłoby to skierowane do tych z koalicji, to wtedy zapraszam pana na wiec PO.