Pokaż pełną wersje : 43 Sorc Dl solo :)
Jak w tytule, z nudow poszedlem moim sorkiem zabic dlka i pare dragow :)
http://rapidshare.com/files/1077936/Konrad_dl.rec.html
milego oglądania;)
V.Kitthix
29-10-2006, 00:25
N/c. Po pierwsze troche nudno, na dodatek jak się idzie na dragi to obowiązkowo Dragon Necklace. Masz 43 lvl a wiesz w ogóle jak się soluje Dragi? Gdy były 2 dragi to wyskoczyłeś obydwu dragom przed paszcze i się nie dziwiłem, że dały Ci takie kombo, że Ci całą mane zjadło i prawie do Red Hp Ubiło. No ale Gz ubicia DLa. Powiem krótko, Nie warto ściągać.
P.S: Aha i Filmik czysty.
Wiem jak sie soluje dragi, mialem 77 palka.
Poza tym nie chcialo mi sie kupowac dragon necklacke, ale to Twoja opinia :]
V.Kitthix
29-10-2006, 00:31
Wiem jak sie soluje dragi, mialem 77 palka.
Poza tym nie chcialo mi sie kupowac dragon necklacke, ale to Twoja opinia :]
Jak byś wiedział to byś nie popełnił takiego błędu, ponieważ wiedział byś jakie to ryzykowne. Teraz już wiesz. A jak nie kupiłeś Dragon Necklacke to twoja sprawa, Ja bym kupił i tyle :p
P.S: A Ja miałem 70 Palka z 97 Dista.
rendevar
29-10-2006, 10:43
chyba niewiesz jaks ie soloje dragi :P miales 77 palla a polem to sie ucieka. a sorkiem i druidem to trzeba umiec :P ja 36 elderem solowalem dla ..
Wielki Mancyz
29-10-2006, 11:56
Ja nigdy niekupuje dragon necklacle jak ide na lair bo to niewiele daje wprawdzie raz padłem od draga ale to przez mój błąd necklacle niewiele daje więc uważam za strate czasu usiłowanie kupienia tego :P
chyba niewiesz jaks ie soloje dragi :P miales 77 palla a polem to sie ucieka. a sorkiem i druidem to trzeba umiec :P ja 36 elderem solowalem dla ..
Naucz mnie tej sztuki mistrzu, bo nie wiem o co Ci chodzi :baby:
V.Kitthix
29-10-2006, 12:54
Dokładnie, właśnie o to mi ciągle chodzi.
Ja nigdy niekupuje dragon necklacle jak ide na lair bo to niewiele daje wprawdzie raz padłem od draga ale to przez mój błąd necklacle niewiele daje więc uważam za strate czasu usiłowanie kupienia tego :P
No dobra, ale dlatego on ma to kupić bo z jego Umiejętnościami zabijania Draga jest żle, teraz rozumiesz? A z resztą jak widziałeś Filmik to wiesz jak on te Dragi soluje.
Naucz mnie tej sztuki mistrzu, bo nie wiem o co Ci chodzi :baby:
Ja Ci pomoge dobrze solować Draga: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=12795
P.S: No mi się wydaje, że solowanie DLa na niskim lvlu bez Dragon Necklace to prawie 100% samobójstwo.
No widzialem poradnik i wciaz nie wiem o co wam chodzi?
Dragon necklace, jak juz mowilem mozna ale nie trzeba, tak jak pisze w poradniku z summonami. Hmm, wiec mialem stawiac summona na kazdym pietrze? bo jak zauwarzyliscie nie expilem na jednym respie. Poza tym pisze tam zeby stac na ukos, wiec wedlug was nie stalem na ukos?:D I ostatnia rzecz - mana shield, owszem mozna ale jak sa 2 dragi, bo wedlug mnie na jednego draga to waste mana i tyle :)
P.S co do solowanie dla z necklace, to chyba widziales ze mialem stone skiny, i jesli wiesz jak one dzialaja to nie wiem wciąż o co Ci chodzi :P
Nup Mage
29-10-2006, 13:18
P.S: No mi się wydaje, że solowanie DLa na niskim lvlu bez Dragon Necklace to prawie 100% samobójstwo.
Szczególnie kiedy dragon necklace absorubuje 10% obrażeń od ognia czyli przy ataku 200, dostaniemy za 180. Zakładając [tak jak na filmie], że solujemy Dla, na manashieldzie to po cholerę nam ten necklace? Jeżeli dostaniemy mocne combo i nie uciekniemy to padniemy tak czy siak. Ja dle zabijałem sobie dla zabawy na 30 lvlu i nie widziałem sensu kupowania takiego ścierwa, bo w końcu szedłem się pobawić.
na dodatek jak się idzie na dragi to obowiązkowo Dragon Necklace
LOLS! :D Jeszcze nigdy nie byłem na dragach z drag necklasem, ani żaden z moich kumpli :D
Szczególnie kiedy dragon necklace absorubuje 10% obrażeń od ognia czyli przy ataku 200, dostaniemy za 180. Zakładając [tak jak na filmie], że solujemy Dla, na manashieldzie to po cholerę nam ten necklace? Jeżeli dostaniemy mocne combo i nie uciekniemy to padniemy tak czy siak. Ja dle zabijałem sobie dla zabawy na 30 lvlu i nie widziałem sensu kupowania takiego ścierwa, bo w końcu szedłem się pobawić.
popieram :)
dragon necklace malo daje, szczegolnie jak sie na manashieldzie stoi (20 many cie nie zbawi :P )
V.Kitthix
29-10-2006, 15:37
dragon necklace malo daje, szczegolnie jak sie na manashieldzie stoi (20 many cie nie zbawi :P )
A wiedz, że zbawi.
FilthyVampire
02-11-2006, 16:54
Ja też nigdy nie nosiłem dragon necklace, ale kiedy zostalo mi 14hp cos kolo tego po jego combie to juz zawsze nosze wiesz... ten 1 hp moze zadecydowac o twojej śmierci. :D
Mastermind Toothy
02-11-2006, 19:08
A wiedz, że zbawi.
Chyba ściągne aol'a bo lepiej założyć dragon necklace :)
Filmik nudny ale gz solo.
pele_pele
02-11-2006, 19:49
bhehehe wes po co dawac take nudne filmy na 43 dl solo to looz ja swoim sorcem robilem solo demon na 39 lev8o
P.S: No mi się wydaje, że solowanie DLa na niskim lvlu bez Dragon Necklace to prawie 100% samobójstwo.[/QUOTE]
Lol miales jakas przygode w dzieciństwie z dragon necklace ? xdddd
Przeciez to zabiera tylko 10 % obrazen boshe .. uratuje Cie przed czyms ? >.<
to nie jest jakis ston skine ;d
ja tez jestem za noszeniem dragon necklace, zwlaszcza ze eq na filmiku nie bylo jakies super. brak legow, hotm i p ammy. to mnie rozwala. p legi o wartosci ~100gp posiadaja 5 arma wiecej niz glupie p ammy, bronia cie lepiej i w razie deda mniejsze waste gdy np akurat to ci wypadnie. pewnie zaraz wszyscy beda gadali mi tu o cape. co do solo... hmm... ja wiem czy jest sie z czego cieszyc. straszne waste, juz mogles sd lepiej zabrac. sam przyznaj ze srake miales ;) nie warto ryzykowac zycia na takie zabawy.
21:16 Konrad Hell Rider [43]: ale jestem nob
...
21:11 You lose 98 mana blocking an attack by a dragon.
21:11 You lose 109 mana blocking an attack by a dragon.
21:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by a dragon.
21:11 You lose 97 hitpoints due to an attack by a dragon.
21:11 You lose 138 hitpoints due to an attack by a dragon.
no, nie stoi sie na wprost 2 dragow, trzeba uwazac, tego palka na OTSie miales czy cu? :p
btw. ja kiedys zamiescialem filmik jak solowalem DLa z vis na 45 lvl i byl az 1 comment :/
ja tez jestem za noszeniem dragon necklace, zwlaszcza ze eq na filmiku nie bylo jakies super. brak legow, hotm i p ammy. to mnie rozwala. p legi o wartosci ~100gp posiadaja 5 arma wiecej niz glupie p ammy, bronia cie lepiej i w razie deda mniejsze waste gdy np akurat to ci wypadnie. pewnie zaraz wszyscy beda gadali mi tu o cape. co do solo... hmm... ja wiem czy jest sie z czego cieszyc. straszne waste, juz mogles sd lepiej zabrac. sam przyznaj ze srake miales ;) nie warto ryzykowac zycia na takie zabawy.
21:16 Konrad Hell Rider [43]: ale jestem nob
...
21:11 You lose 98 mana blocking an attack by a dragon.
21:11 You lose 109 mana blocking an attack by a dragon.
21:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by a dragon.
21:11 You lose 97 hitpoints due to an attack by a dragon.
21:11 You lose 138 hitpoints due to an attack by a dragon.
no, nie stoi sie na wprost 2 dragow, trzeba uwazac, tego palka na OTSie miales czy cu? :p
btw. ja kiedys zamiescialem filmik jak solowalem DLa z vis na 45 lvl i byl az 1 comment :/
Hmm. P legow nie bralem bo najwiecej capa zabieraly, oczywiscie moglem wziasc same p legi i bp, bo wiecej arma :D
Nie mialem sraki bo to tylko gra, stalem na wprost 2 dragow bo jakbys zauwazyl, bilem z mort hura jednego i bylo to tylko chwile.
Policz ile kosztuja manasy ktore zwastowalem i policz cene sd ktore bym zwastowal. Palka mialem na Celescie tez :).
To chyba tyle.
Alexe the dark paladin
02-11-2006, 22:08
Filmik całkiem nice.
@About Dragon Necle
Jak mialem jakiegos pod ręką to uzywalem i tyle.Raz w zyciu mnie uratowal na 60~ lvlu 10~ hp mi zostało(freez).Kupowanie tego amu uwazam za strate czasu i pieniedzy.
Wielki Mancyz
03-11-2006, 14:34
Dragon necklacle ( w moim przypadku ) nic niedaje bo ja bije dragi głęboko w lair :p raz nawet jakbym go miał to bym padł bo goniły mnie 2 dle zjechały mi mane uciekłem level up a tam 3 dragi z red hp wydostałem sie na powierzchnie a tam był next drag 8o naszczęście miałem przy sobie tego 1 uha.... ;] i przetrwałem :D tak więc myśle że dragon necklacle niezbyt wiele da...
A co do filmiku to jeszcze raz gz solo dla i potwierdzają sie moje słowa że na światach pvp high lvle to czopy ( niewszyscy )-.- najpierw pozwala ubić dla a potem sie sra lol
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.