Pokaż pełną wersje : Petycja
Baron Kaldrick
29-10-2006, 13:11
Jako Premier, brat Pana Prezydenta żądam przybicia za jaja wszelkich drętwych pał zamykających tematy na forum.
Podpisano,
Ja, Jarosław.
My szarzy użytkownicy (i użytkownicy czerwoni) podpisujemy się pod petycją.
Podpisuje sie! Jako przedstawiciel środowisk lewicowych zgadzam się z opinią Pana Premiera.
W imieniu Radia Maryja, moherowych beretów i całego kościoła podpisuję sie pod petycją.
Dan the Automator
29-10-2006, 13:15
No prosze, wszystkie środowiska polityczne się zjednoczyły :-P.
Dr.Unknown
29-10-2006, 13:15
Mimo mojej niechęci do kółka wzajemnej adoracji Radio Maryja <=> Koalicja, muszę się zgodzić, nawet wyżej wymienione kółko trzymało względny poziom dyskusji!
http://dziennik.pap.com.pl/zdj/17444394_510041754430303_max.jpg
Nie moja wina, że pochodzicie od małpy.
~Maciej Giertych.
Cederiel
29-10-2006, 13:17
Ja, Cederiel - jedyny neutralny czlonek tego forum, nie popieram! Precz z tymi oszustami z forum! Popieram drętwe pały zamykajace tematy!
Thimburd
29-10-2006, 13:18
Opozycja pierwszy raz w Historii Rzeczypospolitej popiera wniosek i zdanie Premiera.
Ja też!, ja też!!. Popieram.
TehRegent
29-10-2006, 13:23
Ja też osobiście popieram!
Chwała Wielkej Rewolucji!
Podpisuje się pod tym obiema mymi 20 centymetrowymi rączkami!
Sozemego
29-10-2006, 13:28
Ja, Soze, sram na to o0
My szarzy użytkownicy domagamy się większej tolerancji od strony lewicy oraz prawicy!
Aval'yah
29-10-2006, 13:31
Wracajcie lepiej na Irca ;;
Baron Kaldrick
29-10-2006, 13:32
Do pana powyżej jako Premier stosuję specjalny list otwarty o treści:
"Ssij pałę".
Podpisano,
Ja, Jarosław.
Ja, jako szary uzytkownik tego forum, podisuje sie pod oboma listami/petycjami, znajdujacego sie na pierwszej i na drugiej (tej) stronie.
Avager.
Ja, Leszek, jako przedstawiciel środowisk lewicowych podpisuje się pod drugim listem.
Nie poraz pierwszy staje mi ..
_
~J.Zych
Podpisuję sie również pod drugim listem dodając jednakże do niego :
"Mason! Żyd! Satanista!"
jestem za,aby tamten temat został na nowo otwarty i abyście śmiecili tylko w jednym miejscu
Panowie... cisza.
Każdemu mikrofon odłącze i herbate zabiorę.
To wszystko przez mamuty i inne zwierzęta ^^
Obscenity
29-10-2006, 13:44
podpisałem... :)
Thimburd
29-10-2006, 13:45
Mamutami niech Pan oczu nam tu nie mydli, panie Giertych.
W imię dobra RP! Za jaja ich!
Walekifa
29-10-2006, 13:46
Ja pierdole,to już nie jest zabawne...Możecie wymyślić coś innego....
Ja, Leszek, jako przedstawiciel środowisk lewicowych, wnoszę o wystosowanie listu otwartego do pani Moniki Olejnik potępiającego jej jakże karygodne zachowanie.
Opozycja popiera po raz pierwszy "rząd'.
Wybaczy Pan, Panie Leszku...
Staram się tylko wydobyć informacje nic więcej. Karanie mnie niczego nie da, żadne przesłuchania, JESTEM CZYSTA!!. Pragnę tylko odkryć p(h)rawdę.
I nie understand so dobrze polisz, but I think you byc right. Hang ich jaja! Nie speak that ja szuldnt mowic about polish sprawyers. Caly world is mój (or bedzie mine). Panie president Duckczynsky - Co with antirokiet system?
OnlyM(PL)
29-10-2006, 13:56
Każdemu mikrofon odłącze i herbate zabiorę.
Zostaw mi microfon ';S
Podpisuje sie, bo owies podrozal/
Pani Reniu, pani nigdy bym nie odłączyła. Przecież on tych masonów i kapitalistów zwalcza! Pani ma u mnie swój stały, nie odłączny. Będzie r[h]azem z moim.
Duckczynsky - Co with antirokiet system?
Juł will dać nam krokiet, to wil bi antirokiet.
Podpisuję się pod petycją i listem Pana Premiera. I pewnie zwołam komisję nadzwyczajną ds. zamykania tematów przez pały z modami. Albo na odwrót.
Juł will dać nam krokiet, to wil bi antirokiet.
What byc "krokiet"? New rodzaj of myslywiec lub a tank?
OnlyM(PL)
29-10-2006, 14:03
Pani Reniu...
Pani Poslanko Renato Beger!
I nie understand so dobrze polisz, but I think you byc right. Hang ich jaja! Nie speak that ja szuldnt mowic about polish sprawyers. Caly world is mój (or bedzie mine). Panie president Duckczynsky - Co with antirokiet system?
Wifałt obawy panie Jurku. I know angielski lengłicz very dobrze. My destroj siedzibe PO i there build tarcze anty rocket.
Jeszcze chwila i posypią się bany. Pośmiać się można, ale nie przesadzajmy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.